Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
610
2.12.15 13:48

Já doma porad nic, už i kočárek jsme odvezli k rodičům ať ho nemáme doma :) chystám se teď kouknout na vánoční trhy, tak se u té příležitosti kousnutí po obchodech :P ať už doma taky něco mám :) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
2.12.15 16:08

Jáá už ten kočárek rozsekla :-D dneska jsem šla dát zálohu a zůstane v obchodě až do porodu:)))) a byla jsem si pro výsledky z plodové vody a Martínek je zdraveej huuraa:)) :srdce: jen musim brát antibiotika do konce těhotesntví tak super:)))
Jinak kdo už má všecko kočárek vyřešenej? :-D bylo to těžší než jsem myslela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
2.12.15 18:19

Kočárek, to je ted pomalu moje noční můra :D ještě před měsícem jsem byla pevně rozhodnutá pro jeden, teď vybírám ze šesti… Manželovi už tím asi pěkně lezu krkem :D Večer neslyší o ničem jiném :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
2.12.15 18:25

@x.betty :-D já měla taky vybraný jeden že ten prostě chci :-D v obchodě hned u výlohy jsem měla vybraný dva a ne a ne se rozhodnout :-D taky jsem to pořád řešila doma.. manžel mi jen řekl at si už dělám co chci hlavně at není růžovej.. (čekáme kluka tak nevim proč by měl:-D) dál do obchodu jsem odmítla jit s tim že si vyberu mezi těma dvěma.. a dneska jsem to šla už rozseknout protože jsem z toho skoro nespala :-D :-D tak už nám tam spinká pod obchodem..a já už se nemužu dočkat až s nim pujdu ven!! ještě si počkáám:((
Ty chlapi s náma mají stejně dost trpělivosti co?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
2.12.15 20:03

Jo to mají trpělivost :( dneska jsme byli u moji mamky ukázat ji našeho pejska a seznámit s její fenku a byla to hrůza nás pes si chtěl porad hrad a ona chtěla mít klid tak furt na něj setkala a psík se ne a ne odbit a uklidnit :,( tak jsem porad jen hykala, zacpavala si uši a chodila sem a tam :lol: přítel s mamkou se mi jen smáli :) říkal mi ať se uklidnim, že se nepoperou a já na něj hned: já vím, ale chudáček můj málem porad otravuje a ona štěká a ty se s mamkou jen smejes, ste fakt debilové a rozbecela jsem se :lol: když mě začali uklidňovat, tak jsem příteli vypadala, že ani neví co je to být těhotná, ať si to zkusí, že mě je to proste lito a becim :,( hrůza ty hormony :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
3.12.15 21:49

Ahoj holky :mavam: tak mám na 100% kluka :srdce: Dneska jsme dostali fotky zadarmo prej k vánocům :D I nám vyfotil pindíka :) Malej má 250g :) A jsme zdraví takže jsem spokojená :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
3.12.15 22:47

@Daniela132 juuu další pindik..další do party.. gratulujuu:)) my máme 350g a snad taky zdravý:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.12.15 08:52

Ahoj po velmi dlouhé době :mavam:, tak tak stíhám vše dočítat, přispívat už bohužel ne…Přidáváme se s dalším klukem do party. Akorát začínám mít pocit, že v bříšku je tak trochu obřík :lol: v 19+6 máme necelých 400g, jak jste na tom vy :think:? Podle pohybů už je pěkně poznat, kdy spí a kdy má pořádnou diskotéku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.12.15 09:16

Tak u nas mame diskoteku v 5 rano, kdyz pritel stava do prace a v 22hod kdyz jsi jdeme lehnout, takze uz mame takovy zabehnuty rezim kopancu :) jinak mame 400g a jsem 23+4tt :) strasne to utika, už mám víc jak pulku za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
4.12.15 09:48

@jakalm My ho máme nějakého drobounkého :D A to jsem přibrala 3 kg :mrgreen: Už se těším až se bude hlásit na svět :D
@Pájina01 Ono se váha miminka odhaduje asi podle váhy co jsme nabrali :) Takže je třeba menší :) A jinak gratuluju k chlapečkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.12.15 10:27

Đaniela132 - děkuji, doktorka říkala, že váha je podle naměřených hodnot rozměrů miminka, takže s mými nabranými 4kg by to nemělo mít souvislost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
4.12.15 10:38

@Pájina01 Mě nikdo neřekl kolik malej má :) A když jsem byla na kontrole naposled tak jsem nenabrala ani kilo, a když jsem byla včera tak už 3,jsem myslela, že mě budou křísit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.12.15 11:15

@Daniela132 ja mam ted taky tak 3 nahoře, malej 30 a jsem 22tt.. Váhu me řekl u ultrazvuku takze podle toho nějak to odhaduje:-D ale myslim si ze to jsou fakt odhady.. Joono ja se hrozne tesim na kočárek a az bude pokojíček a taak:)) a tak se citis jinak dobre mamko?:-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
4.12.15 11:23

@jakalm Ale seš o 2 tt víc já se děsím až půjdu na gynekologii po vánocích :D :D Mě to napsali do zprávy nikdo mi nic neřekl, ale já to pak čtu, i když tomu stejně prdku rozumím :D :D Jo to určitě čtu tu hodně deníčky a příjde mi vtipné, když rodičce řeknou že má 3,5 kila a prcek se narodí a má 5 :D :D Já začnu všechno nakupovat po vánocích. Teď musím nakoupit hodně dárku :mrgreen: Pak už bude jen prcek :srdce: :mrgreen: Jo fajn, akorát se večer převaluju, protože nevím jak spát a to bříško nemám jen tu svojí pneumatiku :mrgreen: Jak se citíš ty? :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.12.15 12:19

@Daniela132 Já si ty 3kg jen tipla.. měla jsem před 14 dny 2..tak snad jsem tolik nenabrala :-D jdu ted 22. tak dám vědět :-D Jinak já už mám bříško..špíček se záhadně roztekl někam jinam :-D :-D
A nakupovat taky budu po vánocích..oblečení už mam všecko (půjčené od segry-měla malého ted v květnu), mam jarní fusak, deku, bačkůrky, nosítko a zajednanej kočárek.. to je všecko :-D jo a objednaný plíny..ty by měly už přijít ted někdy :)))
Co plánuješ všecko kupovat??:))
Já se cítím fajn.. malej je snad zdravej tak co vííc si přát:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí