Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Twitter myslim,ze ne pze to nebylo par kapek ale vylozene cervena.krev jako kdyz se riznes
takze asi nema vyznam testovat ![]()
Holky, tak já tento měsíc taky nic, dneska jsem to dostala
když včera nic nepřišlo, trošku jsem se chtěla radovat, ale dneska dopoledne už to tam bylo, ach jo…tak nám všem přeju, ať to vyjde příště!! (jsem zvědavá, jak dlouho si toto budu říkat)
@dejan04 jj určitě nám to brzy vyjde, že…budeme si držet pěstičky
![]()
@v_e_r_u_n87 To mně mrzí. Nenaděláš nic. Nikdy jsem neměla ráda takové ty řeči, jakože až to přijde, tak to bude… a vůbec jakékoliv nabádání k trpělivosti
Ale jak stárnu, tak si říkám, že na tom něco bude
Takže vydrž, držím palce ![]()
Holky, už máte doma nějaké malé úžasňáky nebo zkoušíte první?
Ahoj holky, chci se optat. Za dva dny mam dostat MS( doufam ze nedostanu) ale dnes jsem mela hlen jako pri ovulaci( taxny, pruhledny, jako bilek) nevite jak to?
takovy hlen ma byt jen pri ovu ne? Jinak tehot. test mam negativni ale BT mam porad nad 37c
tak sem z toho jelehlen nemate s tim nejaka zkusenost?
@Kacule888 Ahoj, co posunutá ovulace? Jinak nevím jak výtok těsně před MS, ale je celkem běžný v těhotenství ![]()
@zizi007 děkuju, taky držím palce!
jinak asi máš pravdu, ale ono když ti všichni říkají nemysli na to, to je nejhorší, neřešte to, pak to přijde hned…jako jak to nemám řešit, nemyslet na to?
když chceme mimčo, tak to nejde na to vůbec nemyslet
navíc, když to má být první…a většinou mi to řeknou holky, co už buď čekají, nebo už mají děti…jako chápu, že až to přijde, tak to přijde, to ano, ale nemyslet na to? ![]()
@v_e_r_u_n87 Já myslím, že tohle máme všechny ženské společné. A možná i závidím té, která řekne, že to neřeší a přitom nekecá
Na druhou stranu mi to přijde jako lepší varianta, když myslíš na to, že chceš otěhotnět a můžeš se podle toho chovat ![]()
@Kacule888 já takový mám těsně před ms. Tak vždy poznám, že co nevidět přijde
@v_e_r_u_n87 to mě mrzí
člověk se vždycky raduje, že…a pak prd