Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Réza 26 dekuji:) zkusim testnout za par dni:) nejhorsi je ze clovek nad tim furt premysli ![]()
@Verus03 to mi povídej. Testuju každý den páč pořád nevěřím že tam ta čárka opravdu je
dneska bych měla jít konečně na ultrazvuk tak jsem zvědavá a trošku se bojím
jj určitě testni a uvidíš že čárka bude už jen sílit
@Réza 26 jeee to gratuluju:) takze dneska ultrazvuk, neboj budes to mit konecne „potvrzene“ ![]()
Ja to stejne urcite nevydrzim a dalsi test si udelam zitra rano????
@Verus03 no doufám že to potvrdí a že tam bude už mimiňáček jsem víc a víc nervozní. Ruce se mi klepou, žaludek na vodě no mazec stav
hele já někdy testuju i 2× za den jsem prostě magor.
ale snad po dnešku budu koukat už na fotečku ![]()
@Réza 26 umim si to predstavit, jak jsi nervozni:) dej pak vedet;)
@Verus03 jj napíšu hned jak to půjde no já doufám a věřím že už tam jako bude když už k nám přišlo tak z nenadání. Je to náš malý zázrak ![]()
@klarka91 tak dneska jsem byla na gynde. Mam tam dutinku jen a ze je tehu o tyden mladsi. Dostala jsem utrogestan tak doufam a verim ze mimi u nas zustane. Jsem objednana za 14 dni na kontrolu a asi mi z toho hrabne ![]()
@Réza 26 tak ja to nevydrzela a delala jsem si odpo jeste jeden test a na nem nic nebylo, takze asi mam smolika:/
@Verus03 hele nezoufej. Mohla si mít málo koncentrovanou moč a tak se to nemusí ukázat a testuješ stejnou značkou? Neboj já si myslím že to dopadne ten tvůj dušík byl krásnej a kdy máš mít menzes? nebo kolikátý den máš spoždění?
@Réza 26 to kdybych vedela, kdy mam mit menzes???? mam to tak nepravidelne, ze to nedokazu rict…jinak test pouzivam stejny…no zkusim to jeste rano a kdyz zase nic, tak se na to vyprdnu, jinak bych se z toho zblaznila
![]()
@Réza 26 všechno bude v pořádku…já moc doktorem nevěřím. Moji kamarádku chtěli poslat na potrat, ze miminko nemá srdíčko. Já jsem ji řekla ať to nedělá, ze 6.tyden je dost brzo. Proste hnedka maluji čerta na zeď… já jdu 19. K doktorovi. Nakonec jsem si udělala digi test a super 2-3 týdny. Takže za mě clearblue vyřešil všechno to hledání čárek duchu. Jako jediný mi ukázal plus okamžitě.
@klarka91 děkuju já mám skvělou doktorku a úplně koukala že tam jdu s mimčem jen mi řekla že jdu brzo že nemusí být nic vidět a měla skoro pravdu byla jen dutinka. Ale asi by mě nehnala na potrat v 6 týdnu když by nebylo srdíčko vždyť se čeká snad až skoro do 8mého týdne ne? No super že sis udělala digi já si ho taky koupila ale zkusím ho těsně předtím než půjdu na gyndu. ale jako až 27.6
teď víkend zabiju máme rodinou oslavu ale ty další dny bude peklo
ale už z toho nejsem tak hotová jako včera asi jsem se z toho vyspala a vím že to mimiňák zvládne ![]()