Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz… nejspíš se mi zasmějete, ale já si opravdu nejsem jistá. S manželem se pokoušíme půl roku o miminko, protože mám nepravidelnou menstruaci, tak je těžké odhadnou ovulaci i příchod menstruace… Dnes ráno kdy jsem 42 DC jsem si udělala test a výsledek v limitu vypadal viz. fotka… Co myslíte, mohla bych být těhotná nebo jsou to jen plané naděje? Test Dr. Max citlivost píše: Více
Dr. Max nelže, takže za mě gratulace! ![]()
Nechci nic zakřiknout, tak nejspíš v neděli nebo pondělí / to by snad mohla být čárka už sytější)… Kéž by to vyšlo ![]()
@berruuska píše:
Dr. Max nelže, takže za mě gratulace!
Děkuji, moc si přeji aby to opravdu vyšlo, ale obavy stále jsou… Zkusím další test příští týden a snad budou čárky stejně silné, nebo alespoň více vidět ta testovací.
@bedruška1 no zatim si nechci zadne nadeje nedelat, zitra nebo v nedeli zkusim toho pepina ![]()
@Anonymní píše:
@bedruška1 no zatim si nechci zadne nadeje nedelat, zitra nebo v nedeli zkusim toho pepina
Kup si Maxe, normálně ty 2v1 a máš jistotu. Jestli jsi těhu, tak i večer bude čárka silnější. Za mě Pepka nee
@Lamátko no on je to opravdu pidi dusik. Uvidim co prinesou dalsi dny. 007
@Anonymní píše:
Milé dámy,
tak já se taky přidám… i když otázka není, jestli tam je, jako spíš, jestli je možný, aby tam takhle brzo byl… standardně mívám ovu kolem 16.DC, tenhle měsíc jsem neměřila BT, takže nevím, kdy přesně byla, sexovali jsme jen 2× - 8. a 13.DC, ten horní test je 26.DC odpodledne, spodní 27.DC ráno.. nějaká noname značka, zkoušela jsem i mamatest a tam ta 2. čárka není tak „silná“, ale je… akorát mám nějakou pseudochřipku nebo co, tak se bojím, aby to neodešlo s ms, kterou bych měla dostat nejspíš zítra
Wau, tak to uz neni zadny neviditelny duch
to bych brala jako pozitivni
a proc by to nebylo mozne? jestli jsi mela ovu treba 15-16dc, tak to uplne odpovida 10-11dpo, coz tomu carka odpovida ![]()
Za me gratulace ![]()
Ps:my se snazili pul roku, kontrolovala jsem porad ovu a sex byl furt
a pak jeden mesic jsem nevedela kdy co a sex byl jen 2×, jako u tebe
zacinam 17tt ![]()
@SlecnaSally dekuji za tip. Jestli to dneska stihnu tak koupim I maxe.007
@A123 Jojo dělala a zase jen dušík, tak čekám až začne sílit. Ms už mi mešká pár dní. ![]()
@Pavucinkaa jo už meska jo? Tak to vypadá dobře
já to mám mít nejdřív v neděli, a myslím ze z toho nic nebude
Ahojky, co si o tom myslíte? Podle mě je to nějaký divný… ![]()
@VikiJ mě to přijde jako riska
ale nevím jestli se to bere jako úplně negativni