Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@VikiJ to podle me tehotenska carka nebude
. To jsou testy z jedný krabičky?
Mohu se zeptat co to je ryska?
Jinak mi to děla i Lady MAX test ![]()
Já to mám trochu komplikovanějíší, myslela jsem si, že jsem těhotná, pak přišla MS- ale byla divná…v pondělí jsem byla a krvi a negativní, tak jsem to neřešila, jenomže mě začaly děsně bolet záda, píchá mě v břiše, jsem nafouklá, mám teplotu mezi 37-37,5, ale nemocná nejsem, cítím se normálně. Už z toho blázním, tak ať se tam neukazuje nic a nebo něco normálního ![]()
@VikiJ tak to je divné když byla krev negativní
no nezbývá asi nic jinýho než počkat dva dny a udělat znovu
Zdravím holky. Posílám vam fotecku meho těstíku. Ještě budu testovat zitra. Test jsem si delala ve čtvrtek rano.. Po namoceni se mi ukázaly dvě carky a když test uschnul tak se ta carka co značí těhotenský skoro ztratila. To samé se mi stalo ve středu rano. Ovulace byla nekdy minulý týden. Známá porodní asistentka mi rikala, ze jsem podle ni tehotna a je to úplný zacatek. No nevim, co si o tom myslite vy? V úterý jdu k doktorovi. Vždycky jsem si delala jen mamatest 10 a vždy byl negativní. Nikdy mi nehodil ducha..
Ahoj holky, mela bych byt zkusena.Ale co tehu, to jinak.Mam bunecnou imunitu na manzela, takze se i bojim…o mimi jsme uz jednou v zacatku prisli a s prvni holcickou to trvalo, takze obavy jsou a budou…ale..toto nebylo v planu, nic mene uvazujeme o tretim mimi.jen mozna trochu pozdeji…jeden vecer jsme se vykaslali na vse a ja mam od stredy slusny bolesti bricha.jsem nafoukla, hlavne tedy pravy bok strasne picha.tak mi to nedalo a testla jsem se…jsem dva dny pred MS.Co myslite? Dekujiiii
Vážně? Děkuji…raději však testnu…ale ten podbřišek řeže dost…tak snad bude vše ok;)
Tak uznávám, že i jiný test (mama) a to ted v poledne ukázal ducha…tak snad…;)
Je to podobné jako u mě. Já jsem dna dny před MS. Jak daleko jsi ty? Mně to přijde pozitivní…zkus ještě jiný. U mama testu to má slabší, ale taky v poledne, tak nechci panikařit;)
@Jendice1 píše:
Je to podobné jako u mě. Já jsem dna dny před MS. Jak daleko jsi ty? Mně to přijde pozitivní…zkus ještě jiný. U mama testu to má slabší, ale taky v poledne, tak nechci panikařit;)
u mě těžko říct… mám nepravidelné cykly, takže sem udělala test po tom, co mi na prsou vylezly žíly a bolely mě záda a podbřišek… Vyzkouším test asi za 2 dny…
Aha…já to mám většinou plus mínus den. Takže relativně pravidelně…ale pokud i prsa reagují…já nic…mám jen - ale opravdu hodně velké - bolesti břicha, jsem unavená, ale syn má ošklivou reakci na očkování a už tři dny nespím, tak těžko říct…bolela mě hlava…ještě, že není mimi napojené…i brufen jsem si vzala, raději se chovej a i já, že to těhu je…a jak se znám já, testnu i zítra
ale hcg se zbyšuje opravdu co dva dny, takže v po bude jistot, držím nám palec! Plánujeme dovču, manžel asi spadne, pokud to vyjde:D