Dupe vzteky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3890
11.6.13 17:22
@Ester13 píše:
Rada? Neurol a vydržet :D Ne, vážně, nejlepší je nechat vydupat, nevšímat si (vůbec) a doufat, že toto období rychle přejde.

mam Lexaurin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.13 17:53
@MiskaKosa píše:
Nedá mi to nezeptat se… proč anonymně u takového tématu? Stydíš se za svůj názor?
Ne děti nemám, zatím nechci, ale dost často je hlídám a mám i malého bráchu. A tak nějak vidím i ty styly výchovy dětí okolo sebe. Mám už jen jednu jedinou kamarádku co nemá děti, jinak všechny. To dnes bylo evidentní, že je to prostě jen rozmazlenej smrad. Já jsem to myslela tak, že jedna výchovná přes ten zadeček mu rozhodně neublíží, v tomto případě teda jí.
V tvém případě, kdy se díte sebepoškozuje bych to samozřejmě neudělala, ale to je zase třeba jeden případ a další už je zase jiný, takže pokud se vzteká, protože něco chce a ty mu to třeba nechceš koupit, tak v tom případě by ji už měl. :mavam:

Ne, ale nechci zase rozebírat to, že si moje dítě ubližuje, protože mě to samotnou dost ničí a už jsem tu dostala pár SZ, o které nestojím.
Pokud se vzteká, že něco chce, tak je to zase jen vztek, na který bych rozhodně nevolila násilí.
Hele, já taky hlídala děti a viděla jsem do výchovy a tvrdila, jak to je špatně, ale opravdu je dost rozdíl dítě hlídat a vychovávat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex