Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@unuděná píše:
On by to asi nebyl ani měsíc - píše ve druhé polovině září nástup na MD a děti jdou do školy 6.9.Ale jako řešit tohle měsíc předem - jako by neuměla do dvaceti počítat
A kdy jsem to měla řešit?
dr říkala ještě dnes, že je času dost. Díky za radu ![]()
@Bábrdl píše:
Nevolnosti si představit dovedu, ale jak jsi simulovala to šílené krvácení?
Já to nesimulovala, jenom píšu příklad na co sem ji dostala já, krvácení asi neocuras, ale ty nevolnosti si člověk může i vymyslet, Dr ví prd kolikrát za den běháš zvracet. Já tu neschopenku nechtěla, ale z práce by mě asi vyrazili, kdybych jim poblila nějakého zákazníka ![]()
@Anonymní píše:
@prokr nechápu, proč jsou tady všichni tak útoční…
Práci, kde sekaždou noc dostaneš do rvačky, nosíš x kilo navíc..zbraň, teleskop atd… Noční, svátky, patky…
Já myslím, že jsem tomuto států a lidem za roky prace dala a pomohla dost, tak snad si můžu dovolit být doma a neohrožoval svoje dítě.
V jakém školství to probůh pracuješ???
Kecko.
@unuděná píše:
On by to asi nebyl ani měsíc - píše ve druhé polovině září nástup na MD a děti jdou do školy 6.9.Ale jako řešit tohle měsíc předem - jako by neuměla do dvaceti počítat
U nás jdou 1.9
@Kriss Tina a když jiná možnost není.. já nevím, jaké máte nebo nemáte zkušenosti.. ale ono nejde převelet na jiné místo..
Jen jsem paní řekla, že poje paní doktorka aniž by věděla co dělám mi napsala hned neschopenku.. to je celé..
A končím tuhle diskuzí, protože člověk nemůže nic říct, aniž by se do něj nepustili nevědomí lidé.
@BaruTeri píše:
A kdy jsem to měla řešit?dr říkala ještě dnes, že je času dost. Díky za radu
Tak snad sis mohla spočítat, kdy nastupuješ na MD a kolik máš dovolené ne?
Mohla jsi tomuto předejít tím, že si to lépe naplánuješ ![]()
@Kriss Tina píše:
Tak ale to je nevhodná práce, tam ti měli zajistit jiné místo, co může dělat těhotná, to není důvod k neschopence.
Přesně tak
@TeSudička píše:
To je zas dotaz takhle při pondělku. Těhotenství není nemoc… Práci nemáš fyzicky náročnou, tak hybaj do práce
Já nejsem žádné nemakačenko, vyprosila bych si tyto narážky.. Pan ředitel sám řekl, že by byl raději, kdyby to šlo vyřešit takhle, protože by měl strach, aby se něco v tak pokročilém stádiu třeba nestalo. Pokud to nepůjde přes neschopenku, budeme hledat jiné cesty, bylo to první, co mezi námi během rozhovoru před dovolenou padlo, proto se jako první ptám na tohle. Díky za radu
@unuděná píše:
V jakém školství to probůh pracuješ???![]()
Kecko.
To nepíše zakladatelka ![]()
@unuděná píše:
@BaruTeri Domluv se s řiditelkou na nějakém řešení - neplacené volno, náhradní volno nebo normálně náhrada platu. Vymýšlet si vybájené diagnozy na 14 dní mi přijde hloupost. Předpokládám, že škola by z toho stejně nic neměla, kdybys měla nastoupit na 14 dní s megapupkem. Akorát nechápu, proč sis tu dovolenou nenechala spíš na září..
Třeba proto, že dovolenou nařizuje zaměstnavatel, a nařizuje ji na dobu letních prázdnin?
Jako vzhledem k počtu těhotných, které zůstávají doma s počáraným testem, mi přijde naprosto legitimní požádat lékařku otevřeně o neschopenku. Jako daňový poplatník s tím nemám v tomto konkrétním případě žádný problém.
Případně bych se zeptala zaměstnavatele, jestli není potřebná jiná práce - nějaká skartace, archivace, kontrola, příprava třeba harmonogramu školních kroužků apod. Že by ti dal na HPP neplacené volno, ale vypsal by ti DPP na něco jiného, on by ušetřil a ty bys výrazně netratila. ![]()
@Janli píše:
U nás jdou 1.9
Hele, ono evidentně nejde o školství, když se tam denně dostává do rvačky a nosí zbraň
Takže škoda radit.
Kdo navrhujete jit do prace, uvedomte si, ze za ni uz je nekdo prijat jako nahrada. Ve skolstvi nastoupit na zacatek zari neni vyhra pro nikoho.
@Anonymní píše:
@unuděná já jsem o školství neřekla ani půl slova.
@arinecka píše:
To nepíše zakladatelka
Aha pardon
![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina a když jiná možnost není.. já nevím, jaké máte nebo nemáte zkušenosti.. ale ono nejde převelet na jiné místo..Jen jsem paní řekla, že poje paní doktorka aniž by věděla co dělám mi napsala hned neschopenku.. to je celé..
A končím tuhle diskuzí, protože člověk nemůže nic říct, aniž by se do něj nepustili nevědomí lidé.
Musí to jít…je to povinnost zaměstnavatele ze zákona