Dva i více potratů za sebou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6379
5.2.13 10:43

Holky já se nemužu přestat divit…tolik mladých holek a tolik potratu a problému :,( Holky ktery otěhotněly a je vše v pořádku, tak gratuluji :hug: Já ted chci tak rok počkat a pak se uvidí, ale právě že mám problém protože jsem alergická na latex a tak se nemužu milovat přez kondom tak nevím jestli mužu brát antinu když pak pujdu na ty vyšetření??? :nevim: Je to hrozny a uvidíme časem…jinak na štítnou žlázu se léčím už od 12 a poslední dva roky mám krásny výsledky, takže štítná v tom nebude…každej měsíc chodím na krev totiž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
5.2.13 16:49

@ywettka16 na tu antiko se zeptej doktorky, možná kvůli imunologii by to vadit mohlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
5.2.13 17:30

@marinka5 Tak jestli to bude vadit, tak nevím co budeme dělat…ani kondom nemužu tak asi se bude muset přítel hlídat no :lol: to bude sranda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
5.2.13 18:01

@ywettka16 zkus to pořešit s tou dr. fakt nevim jak to je, určitě nějaký způsob ochrany navrhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.2.13 20:19

@ywettka16 Ahojky já beru HA a dnes jsem volala na imunologii do Plzně a tam mi stestra řekla že musím prášky vysadit a být úplně čistá.. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
5.2.13 20:54

Já si myslela, že se nesmí brát no…ale tak co už…já se na gyndě skusím domluvit at mě tam pošle co nejdřív at si pak mužu nasadit antinu…ted stejne být těhotná nechci aspon do podzimku, takže by to snad takhle udělat šlo :palec: @sheli a ty jsi potratila kolikrát(nebo copak se stalo),že jsi šla na imunoligii???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.2.13 22:16

@ywettka16 noo jak jsem tu už jednou psala, potratila jsem třikrát..:( napsoled ted 25.12.2012..takže hrozný..proto imunologie, genetiku máme naštěstí v pohodě..A ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
5.2.13 22:28

@sheli Já byla na kyretáži přesně před týdnem a na kontrolu jdu v pátek a tam se na všem domluvíme…je to hrozyn třikrát takhle dopadnout až na dno, ale snad se najde proč nám to nejde a přelečí se to a nakonec bude vše v pořádku :palec: a na tu genetiku a imunologii jde i přítel nebo jsi tam byla sama???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.2.13 11:53

@ywettka16 Ano je to hrozný :( ale dá se říct, že už jsem zvyklá, zní to hnusně, ale co člověk nadělá..Na genetiku jsme museli jít spolu, vemou vám krev, zeptaj se na váš rodinný rodokmen, jestli jsou v rodině nějaké vážné nemoci..a pustí vás domů..Nám říkali že ty testy z tý krve budou trvat 3měsíce..a nakonec trvali 5měsíců!! 8o, ale máme vše v pořádku, ta paní doktorka říkala že kdyby tam bylo něco špatně, už se stím nedá nic dělat a mimi by jsme nemohli mít..Ted se ještě musím objednat na tu imunologii, ale to je taky na dlouhý lokte :roll: achjoo..včera jsem tam volala, prý mám přestat brát HA, a nechat projít dvě menstruace a zavolat na objednáníí, a určitě i na tu imunologiii jdem s přítelem oba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
6.2.13 12:15

Holky je tu někdo, kdo má výsledky z genetiky, z imuna, popř. z hematologie v pořádku a přesto znovu potratil?? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.2.13 12:18

@Třešnička1 Doufám že nikdo takový nenííí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
6.2.13 12:19

@sheli to taky doufám…jen se tím chci uklidnit :) nějak se furt nemůžu hodit do klidu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
6.2.13 12:25

@Třešnička1 po kolika jsi potratech a co ti zjistili, koukám, že jsi těhu je vše OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
6.2.13 12:30

@marinka5 po dvou potratech a vyšetření dopadli dobře. Psala jsem to celý asi na 7.straně této diskuze. Nějak se nemůžu hodit do klidu, bojím se jak všechno dopadne. V práci jsem poslední dva dny (předám akorát svoji agendu) a od pondělí jsem na rizikovém těhu doma. Nějak bych chtěla vědět, že se tentokrát nic nestane…vím, že je to nemožný…ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
6.2.13 12:35

@Třešnička1 Strašně moc ti držím pěsti ať to už tentokrát vyjde, dva potraty mohli být přece jenom ještě náhoda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty