Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak spermie vydrží až 5 dnů
tak klidně sexujte, kdy chcete. Moc tenhle povinně řízený sex nechápu
a hlavně, byl test opravdu pozitivní? Nerýpu, ale každá druhá tu dává fotky ovulačních testů, že jako jsou pozitivní… A nejsou no
Máš testovací čárku minimálně stejně silnou, jako tu druhou?
@pikola píše:
Máš dvě stejně silné čárky? Četla jsi si návod?
Jsi mě předběhla ![]()
Jestli je druhá čárka stejně silná nebo silnější než ta první (kontrolní), tak jste měli mít sex včera ![]()
@blobfish píše:
Jestli je druhá čárka stejně silná nebo silnější než ta první (kontrolní), tak jste měli mít sex včera
Je trochu min silna nez kontrolni carka.
@pikola píše:
Máš dvě stejně silné čárky? Četla jsi si návod?
Ne, druha carka je trochu min silna nez kontrolni, ale nepatrne.
@Anonymní píše:
Tak to není ovulace ![]()
Tak ono je vůbec nejlepší, když tam na vajíčko už spermie čekají = je lepší mít pravidelný sex, než to časovat podle testu, kde ten vrchol LH hormonu ani nemusíš zachytit.
To pak čekáš na pozitivní test, zatímco ovulace už třeba probíhá, nebo je po ní..
@Anonymní píše:
Hoď sem fotku. Ale pokud obě čárky nejsou stejně silné, tak se NEJEDNÁ o pozitivní test.
Už jsem ho vyhodila, nestihla jsem to vyfotit
ale udělala jsem si to teda ještě jednou večer před spaním, čárka byla o dost silnější, ale stále malilinko slabší (ale fakt nepatrně), než ta kontrolní, a pak jsem si test udělala dnes v poledne, a druhá čárka se nezobrazila vůbec - tak co to bylo? Tipuji, že ta ovulace proběhla někdy v noci, sex jsme měli dnes ráno - blbě? ![]()
Holky jak to teda je? Dnes mam na OT dve carky - takze mame mit sex zitra? Nebo rovnou dnes? Jeste jsem skysela, ze se ma udelat jeste jednou dokud carky nezmiti a pak teprve sex… muze byt ovulve dvoudenni? Diky