Dvě malá děcka - 15 měsíců a měsíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saminomimino
21.4.12 19:04
@Gladys píše:
@saminomimino tak já pak budu zvědavá, jak to zvládáš ty se „skorotrojkama“ :mrgreen: Sice rozdíl budu mít mezi 2. a 3. nějakých 17m, ale i tak se trochu obávám, že to bude trošinku masakr :lol:
Spíš než toho, jak to ponese budoucí prostřední se bojím, jak to ponese nejstarší :| , protože z hodnýho ochotnýho, i když vzteklýho chlapečka, se mi teď stal pěknej puboš :zed:

a ty čekáš třetí kdy???
no já se právě taky bojím jak to bude snášet nejstarší pač už teď docela bojujeme s žárlením,má sestřičku ráda ale žárlí a někdy je to hrůůza :,(
malé to asi bude fuk spíš mně trefí šlak pač ona je hrozný aktivista a bude něco ji pořád hlídat do toho kojit a ještě utěšévat nejstaršího :mrgreen: mně odveze asi sanita do blázince :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
31594
21.4.12 20:25
@saminomimino píše:
a ty čekáš třetí kdy???
no já se právě taky bojím jak to bude snášet nejstarší pač už teď docela bojujeme s žárlením,má sestřičku ráda ale žárlí a někdy je to hrůůza :,(
malé to asi bude fuk spíš mně trefí šlak pač ona je hrozný aktivista a bude něco ji pořád hlídat do toho kojit a ještě utěšévat nejstaršího :mrgreen: mně odveze asi sanita do blázince :jazyk:
Čekám v listopadu, nejstaršímu bude 3r7m, prostřednímu 17m. Taky teď nějak bojujem se žárlením, na začátku to byla idylka, ale jak se tu Fanouš začal roztahovat, všude vleze, všechno vezme do ruky a Mates to hrozně těžce nese, pořád mu všechno bere, šíleně ho komanduje, občas ho plácne :roll: A pořád si říkám, že v tom listopadu už bude trochu rozumnější. Ale těžko říct, je to děsná vzteklina, z mladšího se vyklubal ještě větší tvrdohlavec než je starší a to už je co říct :lol: Doufám v mírnou hodnou holčičku nebo mě klepne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.4.12 23:11

Holky já už bych upřímně nechtěla dvě děti za sebou ani za nic :oops: :) Je to záhul a je mi záhadou,když někdo napíše,že třetí dítě se mezi nima ,ztratí, :nevim: Neztratí! :) a musí se pěkně vypiplat jako ty dvě předchozí!Ale jsme mámy a kdo je víc! ;) Gladys-obdiv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.4.12 23:22
@Brokoli píše:
Holky já už bych upřímně nechtěla dvě děti za sebou ani za nic :oops: :) Je to záhul a je mi záhadou,když někdo napíše,že třetí dítě se mezi nima ,ztratí, :nevim: Neztratí! :) a musí se pěkně vypiplat jako ty dvě předchozí!Ale jsme mámy a kdo je víc! ;) Gladys-obdiv :kytka:

Já nevím, já tři nemám. Ale myslím si, že když už je blázinec, tak už se to nezmění :-) Jinak, taky velký obdiv pro holky, co dávají tři a více :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
21.4.12 23:23

Přidej se k nám do Skoro-dvojčata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.4.12 08:40

@Brokoli , co je pro tebe nejnáročnější s tímhle věkovým rozdílem nebo co bylo? Já pořád čekám, kdy to jako začne a vidím, že to správný rodeo začne až se Franta postaví a začne běhat. Zatím až na tu jakous takous žárlivost je to celkem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
22.4.12 09:52

Ahoj,musí to jít se třema dětma nic jiného nezbývá,někdo se o ně postarat musí :D Docela dost náročný je pro mě koupaný,to je mazec.Pak než uspím staršího a mladší pláče v postýlce,neteř naštěstí usíná sama :P Nejlepší jsou nemoci tuhle jsme ted jednu měli,neteř a starší v horečkách 39 stupnu starší jenom Maminka maminka nikam se odemně nehnul,jen plakal mladší plakal taky a neteř fnukala taky takže to byla nádhera starší do toho zvracel měl rýmu jak blázen a ty teploty takhle to bylo 4dny já byla na ustav :zed: :zed: :zed: ale zvládly jsme to :mrgreen: :mrgreen: Já osobně bych už děcko nechtěla ani kdyby bylo zlatý :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
381
22.4.12 14:18

Gladys - přesně jak píšeš,pravý mazec začíná s rozběhem mladšího :) Těšila jsem se až povyroste,ale je to pořád náročný :roll: Jnak jsme si strašně užili s dceřinou žárlivostí,potom když dcera nosila bacily ze školky a děti měli každý třetí týden bronchitidu,pamatuju si, jak dcera mě držela za nohu, brečící mimi v náručí,do toho jsem potřebovala udělat oběd,abysme měli co jíst a brečela jsem sestře do telefonu,že nezvládám :( tak na tyhle chvíle když si vzpomenu,tak jak píše Iveta - další ani kdyby bylo zlatý :) teď momentálně mně dávají nejvíc zabrat věčné boje o všechno,včetně maminčiny pozornosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.4.12 14:42

Ahoj holky moc ráda bych se k vám přidala.Nemám tedy taky tak malej rozdíl(21m)ale je fajn si s někým popovídat.U nás je taky už pár měsícu taky takový honění co mladší začal všude lozit ale starší je vážně zlatíčko i když občas ty růžky tam má taky.Jinak teď čekám také třetí a to bude rozdíl 18m.Tak jsem na tom asi tak podobně jako @Gladys :-)
Sourozenecký kočárek mám jelikož staršák byl fakt lehoch.Chodit začal v 15m a vůbec se mu nechtělo,ale musím říct pěkně se rozchodil hlavně když jsme šli bez kočáru a malý v šátku.-)Teď už je v kočárku minimálně.Každopádně se nám vyplatil a vyplatí:-)teď to druhé sedátko mám jak nákupní vozík a odkladiště všeho možnýho:-)
A s těma třema to asi bude vážně ze začátku na chocholouška:-)
včera jsme šli z výletu malej na břiše v šátku velkej se táhnul za náma unavenej jak kotě a já táhla kočárek naloženej kolem a všim možným jelikož jsme někde píchli.-)Lidi kolem koukali na mě jak na blázna a předpokládám že kdybych ještě táhla to třetí tak mi toho chocholouška zavolaj hned :P
A to jsem nechápala mojí mámu jak zvládla moje sourozence tři a všichni po sobě 14m holt měla mého hodného tatínka(dědu):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.4.12 15:10

@Brokoli no to jsem tak trochu tušila, že to bude náročnější, tak se mi to potvrdilo. No budou si to hoši muset nějak pořešit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.4.12 15:39

Holky já nevím. Jak to tu tak čtu, tak mám děti zlatý. Starší se mi o malého krásně stará. Žádná žárlivost nic. A že se vzteká? To sice jo, ale nějak si ho vždy ukočíruju. No, ale nesmím zakřiknout :-D Nevím, co se mi vyklube z toho malého :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
23.4.12 13:39

Ahoj,no já mám taky staršího hodnýho,odnáší my plenky do koše a miminko by chtěl houpat a chovat furt ho pusinkuje až mám strach aby mu nechtěně neublížil nebo ted když miminku odsávám rýmu tak starší hlídá a křičí na mě když mimís pláče jako abych toho nechala :lol: to je docela hezký jak si ho brání :* Dnes jsem byla poprvé snima venku a hned jsem se vydala k doktorce na váhu.No situace hrozná starší šel za ruku celou dobu to jo ale jakmile jsem ho vypustila v čekárně začlo rodeo :zed: nevěděla jsem kam dřív skočit,pak jsem oblíkla miminko a starší utíkal kamsi a mimís plakal v kočárku a malej se prostě obout nechtěl ted jsem nevěděla jestli houpat kočár nebo obovat staršího maminky koukali jak na blázna :zed: :zed: :zed: hrozný hrozný :think: už raději ne :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5453
23.4.12 13:51

@Iveta89 :mrgreen: tak já kupodivu u dr. to zvládám naprosto v pohodě :palec: a ještě pokecáme :mrgreen: .Ona tam má totiž takový úžasný domeček se zvířátkama a Mates se hned k němu vrhne a je klid.Ona mezitím prohlídne malou,naočkuje a jde se :palec: .A to ještě navíc k dr. jezdím přez celou Prahu metrem a fakt v pohodě.Ted nás to čeká ve středu.Ale v čem teda ještě plavu jsou obědy,to nevím kam dřív skočit.Malá už má příkrmy,takže to je něco.Já je krmím oba najednou :lol: :lol: no sranda :lol: .Ale jak už jsem psala já už bych do toho nikdy nešla.Jen opravdu doufám,že až si spolu budou hrát,bude to lepší.Zatím je to jedna velká katastrofa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
23.4.12 14:06

Ale já jsem byla se všema třema takže masakr :lol: ona neteř ho tahá všude možně a celkově jsou znich partáci takže když neposlechne jeden neposlechne ani druhý :mrgreen: snad se to časem zlepší.To taky nechci vidět ty obědy už ted mám většinu připálenou jak musím odbíhávat :mrgreen: nechápu jak mohla moje mamka mít 7 dětí a to je 1986,1987,1989,1990,1996,2002,2003 takže si nedovedu představit jak to zmákla vždycky se ji ptám a ona se jen usmívá :nevim: Já bych už byla na ustavě stoprocentně.

• Citovat
  • Upravit
5453
23.4.12 14:10

@Iveta89 no téda,to je mamka super žena :lol: :palec: :potlesk: .to já bych nedala ani omylem.No já má taky 3 děti.Kluka z prvního manželství tomu je ted 14,no a ty dva prdoly :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová