Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@šerifka ja nwm, mne to bylo taky divny, prototze pred vanoci mi rekl, ze me do rizikovky posle a ted ze nevidi duvod, tak nevim
a ze by mel v ordinaci naky spesl vybaveni, to se taky rict neda..:D no jo, ale jak si me muze nemocnice prevzit kdyz tam nechodim?? ![]()
Je, vidim tady nejake zname tvare! Jsem rada, ze holky z dvojcat 2015 ukazuji nastavajicim maminkam dvojcat jaka je to pohoda, ze se s nima da diskutovat hodiny a hodiny na ruznych forech
![]()
A preju vsem tehulkam, at vydrzi co nejdele a miminkum at se bajecne dari!
@miska.siskaa píše:
@šerifka ja nwm, mne to bylo taky divny, prototze pred vanoci mi rekl, ze me do rizikovky posle a ted ze nevidi duvod, tak nevima ze by mel v ordinaci naky spesl vybaveni, to se taky rict neda..:D no jo, ale jak si me muze nemocnice prevzit kdyz tam nechodim??
Zavolej si do rizikove poradny v nemocnici a zeptej se jich, kdy dvojcatova tehotenstvi prebiraji a co budes potrebovat pri prvni navsteve za vysledky. A pak s tim zjistenim napochoduj za doktorem, pripadne muzes zkusit zahrat na strunu, ze v nemocnici jsou lip vybaveni…
@kpiskacova ja tam rodila spontanne a chodili se na me koukat
ptej se na doktora darebneho
holky, to je vam fesaaak! skoda, ze uz rodit nebudu ![]()
Ahojky, nečekám dvojčátka
, ale chtěla jsem se zeptat.Jak se má maminka co čeká trojčátka? nick už nevím..
@kpiskacova píše:
@TerčaVarča to si napíšu abych si to pamatovala
Napis. A budu ti drzet palce aby jsi se k nemu dostala:-)
@miska.siskaa no prý když to jde potom přes soudního znalce - při umrtí jako první jdou po ošetřujícím doktorovi, proč právě pacientku neodeslal do rizikové poradny dříve, tak asi si musí být dost jistý ve všem, taky jsem šlyšela od známé, že někdy posílajíaž od 30tt. Mě hned tedy ujistila, že nemůžu rodit v Litoměřicích, protože tam nemají patřičné vybavení pro nedonošená mimča a stejně by nás převáželi do UL. Tak se s tím nějak smiřuji.
@TerčaVarča Nevím, že tady nemůže někdo napsat jak to chodí v ustí nad labem, abych věděla do čeho jdu. Rodila jsi císařem? Mám z toho totiž obavy. Jak potom se spustí kojení a tak.
Zdravím, jdu za Vámi s otázkou. Je tu nějaká těhulka-mamina, která otěhotněla přirozeně a čeká dvojčátka??děkuji
@kpiskacova Gratuluji
,takže neplánovaně? mám 3 holčičky 3,5 roku,21měs. a 1 měsíc. Přála bych si dvojčátka(moje nejmladší sestry jsou dvojčata)a tak se ptám jestli je potřeba píchat injekce, aby se dělalo víc vajíček?
@maminka201 u nas take priroda. Nebrala jsem antikoncepci, byla jsem 5mes.po preruseni z důvodu VVV… Mama je z dvojcat a tak se nam zadarilo. Termin 19.3.
@maminka201 my čekáme jednovaječná s jednou placentou, ale přepážkou mezi nimi. Přirozeně, 4-5 let jsme se mimču nebránili a pořád nic, až matka příroda zapracovala. Můj otec má sestru a ta je původně z dvojčat (druhé zemřelo při porodu) jinak nikdo v příbuzenstvu dvojčátka nemá! Sestra taky čekala dvojčátka (má ale manžela z dvojčat)ale nejdříve se jedno odpojilo a nakonec ve 20tt jí museli vyvolat porod, měla málo plodovky a hrozilo postižení! Proto taky mě sledují asi více!
@maminka201 Já také přirozeně, doma mám už dvě děti, 13 a 10. V rodině o dvojčatech nevíme ![]()
@maminka201 ahoj, jsem prvorodicka, cekame dvojvajecna dvojcatka, prirozene. Mame to v rodine, pritel ma oba rodice z dvojcat a z moji strany deda ![]()