Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
602
4.4.16 07:18

@miska.siskaa Obrovská gratulace :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
4.4.16 10:38
@kpiskacova píše:
Maminky mam jeden velmi citlivý dotaz, musely jste dostat po porodu transfuzi a případne jak jste rodily a kde?

Bez transfúze v 33+4 akutním císařem - jednovaječná s jednou placentou - A nemělo ozvy Ústí nad Labem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.4.16 08:45

@kpiskacova ja si taky porad myskeka, jak budem rodit driv a jak potrebuju male vecicky :-D a rodila jsem 39+5 deticky 3190g a 2920g, takze oblečení 56 a vetsi ;) tezko se to planuje dopředu… A to mi ve 34tt zastavovali kontrakce po 5 minutach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.4.16 09:19
@kpiskacova píše:
Maminky, můžu se zeptat v jaké velikosti jste si připravovaly oblečení pro prcky? do porodnice mám jeden obleček na každého vel.44 a jinak na první dcerku jsem měla víceméně vše od 56 - měla 50 cm a 3360 g, takže jí to chvilku bylo malinko vetší, ale rychle dorostla, ale říkám si, že dvojky mít asi přes 3 kg nebudou, tak bych měla asi sehnat něco ve vel. 50? a kolik toho asi připravit, aby to nebylo málo a ani né moc…trochu v tom tápu…děkuju moc za pomoc :D

U nás z porodnice stejně dříve jak v 36tt nebo v 37tt prcky domů nepouští, ale je to všude jiné. Taky jim bylo všechno velké, protože vel. 44 jsem neměla, když jsme šli domů měli 2400 a 2450g a doma jednoduše ohrneš rukávky a na overálek nebo dupky dáš ponoštičky, aby jim to nelezlo…a takhle to řešíme. jestli budeš mít prcky v lété o to lehčí! Moc věciček nepořizuj, sTejně obden nebo ob dva to hodíš do pračky, látkových plenek mám asi 15 a úplně stačí, když si ublinknou a tak + 4 plenkové osušky. Overalů mám 8 a bodýček s krátkým rukávem taky, dupaček 6 a body s dlouhým rukávem taky 6, 2 svetříky teplejší na ven, 2 háčkované svetříky slabší parádnější na ven a čepičky ty se moc odhadnout nedají, rychle z nich vyrostou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
11.4.16 21:08

@kpiskacova Jo jo my jeste jsme a jeste doufam dlouho budeme :D Zítra jdeme na 1.screening tak doufám že vše bude v pořádku :) Ale my jsme byli často venku takže u pc jsem moc nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
11.4.16 22:38

@kpiskacova Ahojky, je tu nějaky klid.. U tebe je vše v poradku a pohodě? Asi mají ostatní spoustu práce.. 8o čeká nas to taky…
My jsme 3v1 dneska začínáme 32tt. Kontroly mame zatím v poradku všechny, dokonce i test na cukrovku byl v pohodě.. :dance:
Dneska jsem měla schůzku s porodní dulou a laktační poradkyní v jednom.. :hug: Tak jsem ráda, ze mám vykomunikováno a domluveno laktační poradenství až kluci vylezou.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
12.4.16 09:58

Ahoj, no je to tak, s prcky je to pěknej kvapík, navíc starší dcerka. takže datlovat do telefonu nějaké delší příspěvky moc nejde. Naši mají ve středu 4 týdny, dnes jdeme na kontrolu k Dr, tak doufám, že přibývají. Plně kojíme, ale je fakt, že tak strávím většinu dne… držím všem pěsti, ať vám pěkně prospívají pupíky. a jdu krmit, slyším mlaskání :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
12.4.16 11:45

@maity-star tak to máš super, že plně kojíte, já odstříkám cca 90-100ml a to převážně z jednoho prsu, v druhém mám minimum a to je dávka pro jednu, takže jim to dávám půl na půl s nenatalem, až dosáhnou cca 4,5-5kg bude to pěkná darda jen za mlíko! Holkám bylo 8 týdnů mají 3,6kg 51 a 52cm. Musíme docházet na rehabilitace, ale první máme až 25.4.. Kvůli nerologické stránce, prý nepoužívají jednu část těla. Tak se to snad zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
12.4.16 14:56

Tak my mame prvni screening zasebou, všecko dopadlo na výbornou, a dozvěděli jsme se že s největší pravděpodobností čekáme holčičky :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
12.4.16 17:12

@zanettkaa super a velka gratulace!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
12.4.16 17:29

@maity-star děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
12.4.16 22:46

Hezký veřer holky, jdu se pochlubit!
Konečně jsme s manželem dali dohromady jména pro kluky! Mám radost, že už nemáme Noname… :dance: Budeme mit Matouše a Michaela.. Sorry, že to sem cpu, ale rodičum a známým to asi zatím cpát nebudem, tak to potřebuju někam napsat. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
13.4.16 00:52

Ahoj Holky, já jsem dnes 21+4tt a mám za sebou druhotrimestrální screening. Vypadá to nakonec na holčičky a vše dopadlo na výbornou :dance: :srdce: :srdce:

Ale trápí mě zánět v zubu. Mám do něj od pondělí vyvrtanou díru a je otevřený. Doktorka chce, aby to tak bylo 3 týdmy a pak to zacpe. Ale nemyslím, že by to pomáhalo. Zub tedy nebolí, ale mám strach z toho otevření. Už se mi tam dostalo jídlo a nešlo moc dobře ven :zed: :,( V pátek jdu dobrovolně na stomatochirurgii a zub asi půjde ven :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí