Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2015
21.7.16 14:36

Tak holky, aby toho nebylo malo, rano jsem spinila.. :?

V Motole dopadl UZV dobre. Obe holky maji normalne plodovky. Vlozka sucha. Pry to netece.

Spineni jsou asi kontrakce (ktere teda vubec necitim).

Kontrola pristi tyden a naplanuji mi termin CS. Pokud budu zase spinit ci cokoli jineho, okamzite dojet.

Snad to do pristi stredy vydrzime :srdce: :srdce:

Chteji me rodit sekci na prelomu 37tt a 38tt.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 15:47

@boudiccaw Díky. Mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 15:49

@kyticka86 Tak to budu na tebe myslet, aby ti to vyšlo:-). Čím díl, tím lépe. Určitě to zvládnete a za týden se těšíme na zprávy z porodnice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 16:19

Já dneska také byla na kontrole, naštěstí vše v pořádku a dvojčata už mají kolem 500g. Za 14 dní jdu znova a budu to mít spojené s tou „cukrovkou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.7.16 21:05
@boudiccaw píše:
Já už si vybrala od firmy Hauck a vypadá to, že bude super, už jsem si s ním i zkoušela jezdit ;) a cena necelých 8000 za nový a s vložnými taškami to s ním jde od narození…zkus juknout :mavam:

Ten vubec neznam.. A cena je super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.7.16 21:08

@kyticka86 Ahoj, to jsem rada, ze to dobre dopadlo! Drzim pesti!! S tou vodou je to skutecne subjektivni, jen doktor rekne malo, druhy normalne, hlavne, ze netece. Dej nam vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.7.16 21:11

@Wendulína Deti jeste nemam.. Takze je fakt, ze hodne spim a odpocivam.. Obdivuju maminky, co cekaly dvojcatka a doma uz jedno detatko mely.. Jak to daly! My mame Bea a Stela :srdce:
Wendy, musela jsi s holcickama cvicit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
21.7.16 22:52

Holky dekuju za podporu. Dam vedet, jak se nam vede :hug:

Vsem drzim pesti a preju klidne tehotenstvi :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.7.16 09:54

@Dzinovka to jsou moc krásná jména…i se k sobě hodi :palec: s holkama jsem cvičit nemusela, vse vypadá úplně normálně. jedna už se dokonce i přetočila na bříško. clovek jen musí být trpělivější, ze vše nejde tak rychle jako u mono donoseneho dítka… To cvičení není vždy nutné, zalezi na tom, jak se děti psychomotoricky vyvíji… A už k tomu Apolináře dochazis do poradny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.7.16 10:17

@Wendulína Diky za odpoved. Jeste ne, dojizdim z Jablonce, takze zatim jen UZ kazdych 14 dni, ted vlastne kazdy tyden kvuli cholestaze.. A do toho chodim u nas na tlak, moc a ty bezne kontroly.. Co se vlastne resi v poradne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.7.16 15:45

Ahoj holky, tak ty jaterni testy klesly :lol: Takze zustavam na praskach, dieta na jatra. Hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
22.7.16 15:53

@Dzinovka Super :palec: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
22.7.16 18:46

Hurá, tak to jsme rádi :potlesk: :hug:

• Citovat
  • Upravit
23.7.16 09:44

Ahoj holky, tak jsme včera byla na super kurzu pro dvojčata, probírali se nedonošené děti. Defacto pokud se podaří donosit přes 33 týden, tak je to prostě skvělé, to už mají vyvinuté plíce. Jinak také říkala, že jednovaječné mají porod většinou ve 36 (víceméně standard) a dvojvaj. 37-38. To že jsou už děti vyvinuté dostatečně a není žádný problém. Jinak pokud je jakýkoliv problém v mezičase, ihned jet do porodnice do 33 týdne, protože ti dají případně ty injekce kvůli plícím, než se to případně narodí a to stačí před porodem i několik hodin, aby se stihla třeba aspoň jedna dávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.16 09:45
@Dzinovka píše:
Ahoj holky, tak ty jaterni testy klesly :lol: Takze zustavam na praskach, dieta na jatra. Hezky den.

Tak to jsou skvělé zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky