Dvojčata komplikace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
4.7.19 12:25

@Kajka9 Tyjo, tak to tě obdivuju, já kdybych musela jen ležet, tak by mi asi dočista hráblo a ukousala se jeste vic tema myslenkama. Mas pravdu, jako i ostatni holky, asi na to musím prestat myslet, stejne tomu nic nepomuzu a co se ma stat se stane… Jsem moc velkej cita tady v tom, hormony asi delaj svy, noo :mrgreen: děkuju ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
4.7.19 12:28

@Michaela005 tak já musela jen ležet abych o malou nepřišla…
ale ty máš výhodu že nemusíš :) užívej léta, výlety, dovču jestli plánujete nebo koupáky, grilovačky :hug:
já jsem otěhotněla v prosinci takže další velké - :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
4.7.19 12:46

@Michaela005 Opravdu ti rozumím a vím čím si procházís. My máme doma už dvě děti, takže já řeším i to, jak to zvládneme se čtyřmi… Vím že taky není úplně lehké si porucit na to nemyslet, ale musíme se snažit. Já jsem ve 12.tt, takže jen o trochu víc než ty a screening mne čeká v úterý. Bála jsem se hodně teď se spíš víc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
4.7.19 12:55

@Nikolacek Tak to držím palce a určitě napiš, jak jsi dopadla, jak to probíhalo a tak :)
@Kajka9 jasně no, co by člověk pro prťouska neudělal. To my máme už od začátku IVF zakazany pohlavni styk a podle doktorky az do konce tehu by to bylo nejlepsi ho nemit, takze to taky dela svy, nalady pod psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
4.7.19 12:59

@Michaela005 tak já jsem měla několikrát zakázaný sex ze začátku kvůli infekci pak jsme teda mohli pak zas kvůli tvrdnutí pak zase kvůli tomu že jsme měla nízko placentu atd
Krásné fotečky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
4.7.19 14:14

@Michaela005 Fotky moc krásné! Já mám jednu fotku z utz v 7.tt a tam bylo jen jedno mimčo. V 9.tt,kdyz byly dvě, jsem si o fotku neřekla, ptz jsem byla v šoku a na lehátku se rozbrecela :lol: doktor jen koukal a říkal že se přece dějí i horší věci… No fakt jsem to nečekala! Dám vědět určitě. Jedeme na to do Plzně na Lochotín, dr už mne tam rovnou poslal, ptz tam budu asi rodit a jezdit v průběhu těhotenství na častější kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
4.7.19 14:17

@Nikolacek to v 7 tt nevěděl že jsou tam 2? ty jo já jsem myslela že se to pozná hned 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
4.7.19 14:54

@Kajka9 Nene, nebylo to vidět, vypadalo to jako jeden plod a zloutkovy váček. Byly asi za sebou. V tom 9.tt už to bylo vidět hezky, i přepážka mezi nimi. Jedné známé řekli až na screeningu, že tam jsou dvě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
4.7.19 15:30

@Nikolacek Jeee, to je krasne, takove prekvapko :srdce: to my jsme vkladaly 2 embrya takže jsme s tím víceméně počítali ikdyž šance na uchycení obou byla jen 10%.. No a nakonec se chytly obe, tak i doufám, že to vydrzi az do konce… Ja jsem cely ten IVF cyklus blbe snasela, uz bych do toho znova nesla tak i mozna proto o ne mam az takovy strach… A vlastne i proto, ze mam zakaz prace, takze celý dny mám na praci vymyslet jen kraviny a číst katastroficky scenare na netu :roll:
@Kajka9 tak koukam, ze sis taky uzila svy… No ja bych si treba i rict dala jenze si predstavim ten stres potom, jestli jsem jim nejak neublizila a tak, a hned me chut prejde :D jsem fakt rada, ze vidim par nazoru jinych maminek, hned se clovek citi pozitivnejc, ze v tom neni sam, ze to jsou jen jeho blby myslenky, děkuju vám holky :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.7.19 19:48

@Michaela005 No měřila jsem ho každý den, ale přírůstky u mě byly opravdu pozvolné, ale jakmile jsem se přehoupla přes půlku, tak jsem se nestačila divit 😂 Ale u tebe to bude asi větší vzrůšo, když tam máš dva tvorečky :wink: 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
7.7.19 01:17
@Michaela005 píše:
@hajánek76 To je mi líto :( a měla jsi nějaké příznaky ZT když mimčo už bylo docela velké? Krvácení, bolení, špinění? Mě na tom deprimuje asi nejvíc to, že jsem četla, že u ZT žádné příznaky nejsou, tak mám vždycky z každého UTZ strach, že najednou dostanu facku a řeknou mi, že jeden nebo nedej bože oba jsou fuč :,(

Začala jsem hubnout, břicho se trochu zmenšilo a taky jsem přestala cítit takové to ťukání miminka, ono bylo asi něco špatně už dřív, po 12tt se zpomalil růst. Hlavně si nic nečti, není důvod, proč bys měla mít děti nemocné, já se pak po screeningu vždy uklidnila, pak jsem chodila k nejlepšímu dr.co tu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
11.7.19 22:37

Ahoj holky, tak v úterý jsem byla screeningu. Plod A v pořádku, 7 mm, sijove projasneni v normě. Plod B se zdál dr menší, dokonce o týden! Ležel v divné poloze, našlo mu ani nic změřit… Tak nás samozřejmě dr vyděsila, ať přijedeme ve čtvrtek. To se naštěstí mimčo umoudrilo a už tam pěkně leželo a dalo se změřit. Byl tam jiný dr a občas na to břicho docela dost tlačil. Je teda pořád menší, ale jen o 3 dny. Musí se to sledovat. Za 3 týdny další podrobnější utz. Sijove projasneni má taky ok. Ještě brali krev a výsledky krve se pak dají dohromady s tím utz. Tak snad to bude negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.7.19 22:38

@Nikolacek Tak to je super…o 3 dny fakt není moc určitě to bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
11.7.19 22:43

@Kajka9 No prý u jednovajek je důležité aby byli stejně velký, aby nehrozil ten transfuzni syndrom, když mají jednu placentu. Snad se to ohlida, kdyby něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.7.19 22:46

@Nikolacek tak třeba se spletl a příště to sedět už bude. o 3 dny zas není tak moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí