Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
380
2.9.07 10:21

Markytko poslala jsem ti SZ ohledně kočárku, až budeš mít chvilku, můžeš mi odpovědět?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
2.9.07 10:58

Ahojky při neděli, musíme se vám pochlubit, jak pěkně paseme koníčky a držíme hlavičku:

Natynka pase koníčky:
http://emimino.cz/…MG_8539a.jpg /> Naty čučí:
http://emimino.cz/…MG_8502b.jpg /> Anetka pase koníčky:
http://emimino.cz/…MG_8555a.jpg /> Anýsek drží hlavičku:
http://emimino.cz/…MG_8553a.jpg /> Naši vzteklounci v šatečkách:
 http://emimino.cz/…MG_8514a.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.9.07 12:06

Ivuško a Markýtko ,holky jsou prostě naprosto nádherné,já se snad těch našich miminek ani nedočkám :cry: manžel zrovna včera,když jsem zase fňukala,jak už je to nepohodlný,to břicho,čůrání,taky zácpa a vůbec,mi říkal,že už mohli být venku,kdybych dala na toho doktora,ale jsem mu říkala,že ve 34 týdnu teda ani náhodou,ale upřímně,holky,jestli do čtvrtka neporodím,tak chci zkusit toho doktora ukecat,aby mi to vyvolali,já vím,že je přirozený porod lepší,ale já už toho těhu fakt mám plný zuby,ten konec je strašně dlouhý,nevím,jak sedět,jak ležet,jak stát,prostě je to nepohodlný,navíc mě pořád svědí celý tělo,teď jsem zase nějaká osypaná,pořáds se drbu,a jsem děsně nervozní. No,akorát si tady stěžuju,co?? Ale snad mi to odpustíte,co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.9.07 15:15

nová členka

Ahoj,
právě jsem našla tuto diskuzi a tak se hlásím do klubu budoucích dvojčat. Jsme teprve v půlce a stejně už řeším spoustu otázek ohledně kočárku, výbavičky a podobně. Doufám, že se dozvím spoustu nových informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.9.07 15:57

Ivuško,
máš fakt krásné treperendy, jsou kouzelné:-)
Míšo, neboj, uteče to a za chvilku se tu s námi budeš dělit o svoje krásné radosti.

Evo-f vítej mezi námi. Ptej se a ptej, všechny jsme měly spoustu otázek a vlastně postupem času jsou nové a nové :-), hodně zdraví tobě i miminkům.

Dito,
pořád v noci kojím. Někdy míň a někdy víc. Začali jsme baštit i ovoce, takže dopoledne mléko, v poledne zelenina, svačina ovoce, večeře kaše. Ale i tak v noci alespoň jednou každého kojím. Anetka někdy vydrží a vzbudí se pak až na šestou ráno.

Jinak železo, co děti dostávají - zatím Ťuk ťuk ťuk - snášejí dobře.
16. nás čeká osmiměsíční poradna, tak uvidíme, jak rosteme.

Všem přeji krásný konec léta. Jak tak koukám podzim už je tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
2.9.07 16:36

Míšo , chápu Tě moc, ale ještě vydrž, mě to začlo samo 38+0, tak třeba Tobě taky… Vyvolávačka - fakt nenío co stát, byla jsem toho svědkem na gyndě :? :? :? Paní rodila 3 dny a stejně jí nakonec fikli císaře, protože se neotvírala, prostě jak to začne samo, je to lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.9.07 11:08

Ivuško ,taky doufám,že to přijde samo,jen už tomu pomalu přestávám věřit,aspoň,že nemusím být v nemocnici,to bych se asi už úplně zbláznila,tady mám aspoň své pohodlí.
A musím říct,že se pořád kochám tvýma fotečkama,jak máš ty,ale i ostatní holky,krásná miminka,jsem zvědavá na ty svoje..už se snad brzo dočkám. Ale od minulé středy,co mě pustili z té porodnice že už nerodím,mě v té době asi od prohlídek šly takové ty krvavé hleny,ale od té doby dost a nic. Ani stah,ani nic :roll: :roll: . Takhle když jsem špinila,jsem si aspoň mohla říkat,že to už brzo bude,a ještě jsem neslyšela o mamině,které ty hleny odešly a nerodila,ale asi musím mít furt něco extra,jak na mě vždycky koukají jako na blázna v nemocnici,když jim řeknu,že je to moje vlastně už třetí dítě,ještě takoví mackové dva,a já držím jak židovská víra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.9.07 19:58

Ahoj všechny,

zdravím evu-f, jsem na tom podobně, taky v půlce, a taky zde spíš potichu sleduju dikuzi holek, které už dvojčátka mají a vždy se dozvídám něco nového.

Ivusko ,
holky máš opravdu nádherný, my bychom si s manž.přáli aspoň jednu holčičku (možná se příští týden dozvím).

Už mě dlouho vrtá hlavou jedna, trochu blbá otázka: když budeme mít dvoj. stejného pohlaví, jak je po narození rozeznám???
Sice jsou dvouvaječná, ale budou si určitě tak podobný 8O
Dají mi na ně v porodnici asi cedulky, tak že bych si je nechala taky domů? :D

Jak jste to řešily vy?
Díky. Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
3.9.07 21:16

ahoj holky

jdu vas pozdravit a rict vam, ze v sobotu jsme slavili a zitra nam je rok, tak se jdu podelit, ty jo to taaaaak uteklo ,takze uzivejte

Evo-f vitej tady u nas a klidne s ptej, kazda uz nejake zkusenosti mame, jak s tehu tak trochu i s temi dvojcatky doma, ze jo holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
3.9.07 21:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
3.9.07 22:44

Ahoj holky.

Sabri , všechno nejlepší Tvým zlatíčkům, hlavně hodně zdravíčka! :D :D :D Uteklo to jako voda, ten rok, že jo. (Naše holky mají zítra 8 měsíců - taky se mi ani nechce věřit…)
Koukám, že jste si tu oslavu pěkně užili..... :D

Evo , vítej mezi námi..... :D

Míšo , chápu Tě. Ale máš to pakt za pár, to už lehce vydržíš až do šťastného konce. Jak si psala o tom svědění kůže, tak jsem si vzpomněla na to svoje. Byl to děs. Ale taky jediný těhotenský problém, který mě postihl.

Ivuško , holčičky jsou šikulky.

Markýtko , parádní čepičky máte na té fotce..... :D

Kuželko , taky pořád v noci kojím… A ještě ke všemu mi holky začaly docela brzo ráno vstávat- po šesté! Jo, jo, konec zlatých časů…
Dnes jsme byli na osmiměsíční poradně, holky byly pochválené, že jsou šikovné, přestože váhou nejsme žádní rekordmani - nemají ani 7 kilo. Prostě malé, ale šikovné..... si musíme říkat.....
Adélka se ukázkově rozbrečela, když ji začal Dr. prohlížet, Dr. se smál, že by z ní měli dětští psychologové radost, jak už strachem reaguje na cizí osoby… Že takhle by přesně v tomhle věku měla reagovat… :D

Mějte se, PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
3.9.07 22:46

Jo, Sabri , má ten Aria Twin polohovací opěrku nohou? A jak jsi s ním spokojená? Máš nějaké výhrady? Já jej asi budu brzy kupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
3.9.07 23:06

A ještě nějaké aktuální fotky:

Adélka:

ELiška:
Když zrovna v postýlce nespí, tak v ní vytrvale stojí.....: 

A v kočárku nejlépe „na stojáka“ a „jednoruč“…:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
4.9.07 09:03

jdu vás jen v rychlosti pozdravit, já vůbec nestíhám…čím to ??? Zase se to tady hemží samýma krásnýma fotečkama, dětičky rostou všechny jak z vody!!
Těhulky držte se!!! Také zdravím nováčka Evu, ať se ti tady líbí, určitě tady získáš všechny informace, co potřebuješ, je to tady super partička :D :D
Jenom přidám jednu fotečku, jak to u nás teď vypadá:

http://img2.mimibazar.cz/…/f578824.jpg

tak já zase letím, všechny se opatrujte, dětičky opatrujte a mějte se papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
4.9.07 18:42

Ahoj holky,

Sabri - dvojčatům všechno nej nej nej… krásná oslava… myslím, že jste si to užili ne??? Ufff… ten čas tak šíleně letí… to je hrůza… zachvilku nebudeme mít doma miminka, ale velká dítka :-)

Ivuško - holky jsou nádherné!!

Mějte se krásně.
Ren.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová