Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17946
11.9.07 16:07

Ajinav, nepřijde mi moc praktický chodit dvakrát. Pokud nemáte ty schody extrémně prudký, třeba bys to vyjela i s dětma po těch lyžinách.. Zvlášť když je to „jen“ první patro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.9.07 17:13

Eliško uvidíme. Vůbec si to nedokážu představit. Ale možná, když kočár nebudu tlačit před sebou, ale půjdu pozpátku, tak bych to vyjet mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17946
11.9.07 18:08

A taky mě napadlo, nevím, jestli chcete nechávat kočárek před bytem na chodbě, nebo ho brát do bytu do předsíně. To jsme totiž plánovali my, ale nevyšlo :? Vzhledem k tomu, že jsme kočár kupovali v Čechách a bydlíme v Bruselu, jsme dali na údaje uváděné u kočáru, že projede 80 cm dveřmi, dveře v bytě jsme změřili, opravdu mají 80, ale kočár prostě neprojede. Takže ho parkujeme před bytem. Máme tu výhodu, že bydlíme v atypickém domě, kde je chodba od výtahu jenom „naše“, není na ní žádný jiný byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.9.07 19:22

Eliško to máte výhodu, k nám do baráku má přístup kdokoli, takže by se nám taky mohlo stát, že kočárek za dveřma ráno nebude. A to taky máme vchodové dveře 80. Začíná to být fakt zajímavý. Kam my ten kočárek dáme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.9.07 08:56

Tak jsem mrkla na prezentaci TFK a koukám, že se dá pěkně složit. Jde to opravdu tak rychle a jednoduše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
13.9.07 10:11

Ajinav,

jde. :D

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
13.9.07 10:26

Lehké skládání TFK mohu potvrdit i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.9.07 10:43

Tak to o něm budu hodně přemýšlet, i když korbičkama bysme nic nevyřešili. Museli bysme si pořídit vkladné tašky místo korbiček, ale zase neuvidíme na mimča. Já nevím. Zkusím se zeptat na klubu dvojčat, jestli někdo TFK nepoužívá s taškama. Díky holky 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.9.07 11:11

Ahoj maminy, když jste se na UTZ dozvěděli, jestli budete mít holky nebo kluky, zapíjeli to vaši chlapi s rodinou nebo je to zas nějakej výmysl mojeho budoucího švagra se švagrovou. Já to teda nikdy neslyšela. Zapíjí se snad až po porodu, že jsou mimča zdraví. Já jsem zas tak naštvaná, že se na nás chtějí přiživit!!!

A stávalo se vám, že jste měli samovolný únik moči. Já včera měla docela mokrou vložku a mám strach aby to nebyla plodovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
14.9.07 11:26

Ajinav,

u nás to tedy nikdo nezapíjel, nebylo co, my to totiž nikomu neřekli. :D Ale odjeli jsme s práteli na plánovanou dovolenou do Skotska. :D

Já myslím, že samovolný únik moči je možný, ale pokud máš strach, že by to mohla být plodovka, stačí zajím do nemocnice a oni na to mají nějakou látku a zjistí, zda je to plodovka nebo ne.

Jdu opět uklízet, babi vozí.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
14.9.07 21:40

Aji , tak u nás děda slavil hned, jak se dozvěděl, že čekáme dvojčátka a to jsem byla teprve v 7týdnu. Pak slavil den před plánovaným císařským řezem a pak slavil ještě celý týden po narození holek. No, hlavně že nám to přežil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.9.07 22:47

Markýtko tak před dědou klobok dolů :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
15.9.07 20:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
15.9.07 21:00

Tak nevím,
metřík mi nefungoval, fotky mi taky negungujou, někde je něco špatně…

Holky, chtěl jsem se zeptat, kluci mi pomalu vyrůstají ze zavinovaček, používáte na spaní spací pytle? Protože kdybych je teď jen přkryla dekou, tak se budou strašně vykopávat…
a můžete mi kdyžtak doporučit, vy, který jste spokojený? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.9.07 11:24

ahoj holky!

tak dnes je nam mesic! a uz tyden jsme doma!

vse v poho, zvykame si, snazime vse zvladat jaknejlip. nejaky extra rezim jeste nemame, ale bude se snazit na nejaky najet.
mame za sebou uz prvni vylet-vcera jsme vyjeli na nove koupenou chalupu, a dnes tam jedeme malovat!
holky nejsou moc hodne ani moc spici, ale jde to.
probiraly jste kocarky, tak hlasim, ze s joggerem jsem spokojena! mozna nejsem nejak extra narocna a nejake chyby a nedokonalosti jsem ochotna promenout. na chalupe mame take kocarek-Mikado duo, ni ten neni spatny .-), akort neni tak modrni a pekny, ale ucel splnuje .
Tak ja uz bezim, nejaky min zmateny prispevek napisu pozdeji, ted pisu jednou rukou u kojeni :-) (jinak kojeni nm dem, mleka mam pro patercata!!)
vkladam par fotecek. 

a tady jedna v znamych dupackach, schvalne jsem to vyfotila pro Ivusku :-) 

jeste rychly dotaz–jak dlouho vam trvalo sestinedeli? Ja jsem druhy den po porodu byla uplne v poho, za asi 6 dni uz jsem skoro nemela bricho a mela predtehotenskou vahu (ted mam o 4 kg min!!!), a krvaceni se me zmenilo ve spineni tak po 2-3 tydnech, od te doby jsme tak nejak se vratili k intimnimu zivotu. neni to nejak extremne brzo? jsou tam nejaka rizika infekce nebo neceho jineho? Kvuli predcasnemu porodu info o sestinedeli jeste jsem nestihla nastudovat.
jo, a bolesti briska a prdiky? co se s tim mimo sab-simplexu a fenikl caje da delat?

Mejte se vsichni krasne a zas se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová