Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
4.9.07 19:44

Sabri, dětem k prvnímu roku života HLAVNĚ ZDRAVÍ!!!!!!!!!!!!!!!!

Pitrsko, koukám, že se nezastavíš.

DITO, teda vaše holčičky jsou modroočky :-)
Jsou to hlavně šikulky. Anetka s Matýskem se teď převracejí a začínají válet sudy. Sedět se jim zatím nechce. A máme s tím i podle neuroložky i počkat. Jinak jsme ale na neurologii dopadli dobře

Je to ale hukot s těmi dětmi. Teď jsem si chvilku odpočinula, byli jsme doma komplet i s tátou, takže jsem na všechno byli dva. To byla pohoda. Byl doma i první školní den, takže jsme s Kubíkem vše potřebné vybavili a uz je zase vše ve starých kolejích. Jen malá mimi si zvykla na víc pozornosti a dneska je to pro ně překvápko… :roll:

Mějte se všichni moc prima!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
4.9.07 21:47

ahoj holky

diky za pranicka, oslava byla fakt vydarena

Diti, PP nema polohovatelne nohy, ale me to ani moc nevadi a detem taky ne, jsou kratsi, takze je to moc netrapi, ja jsem spokojena moc! mile me prekvapil, jezdi se fakt dobre!

Pitrsko u vas to taky vypada vesele!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17956
4.9.07 21:48

Ahojte, všechny miminka a maminky! Jedna fotka hezčí než druhá, bohužel nemůžu přidat, se stěhováním do Bruselu se nám zatoulal foťák :? A spousta jiných věcí, ale to už jsem zvyklá.
Ivuško, holčičky jsou teda šikulky, to my ještě hlavičku tak nedržíme, i když Zuzanka se snaží hodně. Holt ten předčasnej porod je znát. Ale hlavně jsem nervózní z toho, že Zuzanka se ještě neusmívá, je nám teď 9-10 týdnů. Sleduje pozorně, ale prostě se neusměje. V osmi týdnech nám v rizikové poradně řekla dr, že má ještě čas a jinak že moc zpoždění nejsou, ale teď s tím přestěhováním a obtížnou domluvou s doktory (ještě jsme tu od příjezdu v poradně nebyli) už mě to zneklidňuje :( Zuzanka je úplně strašně savá, když se nekojí, musí mít dudlíka, takže my ji skoro neznáme bez něj. Jinak je strašně klidná, hodně spí, prostě až jsem z toho nesvá. Tak hodný dítě mi nepřipadá v pořádku. Občas mám pocit, že ani nemám dvojčata, na ruce nosím skoro pořád jen Jindříška. Máte někdo takové zkušenosti nebo tip na chat k tomuhle tématu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
4.9.07 22:12

teda Dito, ty fakt klames tim metrikem a pak se vytahnes s takovyma velkyma holkama…jsou krasny, jeeee taky uz skoro nemas miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
4.9.07 22:14

Eliško,
hlavně klid!!! Dej všemu volný průběh, každý prcek je jiný. Zkus ale event. napsat na
http://www.dvojcata.cz/forum.php
přeji vám hlavně hodně zdravíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.9.07 14:00

Ahoj holky 8)

dlouho jsem tu nebyla…

tak jse se zase pokochala krasnyma foteckama! miminka mate opravdu uzasny!!!! radost se divat:-))

Evo, vitej!! i ja procitam diskusi a hltam rady…

Vsem preji krasny den :wink:

Jeste me napadl jedn dotaz - nevite vejdou se fusaky emitex do vlozne tasky do kocarku???… dekuji!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
5.9.07 14:03

ahoj holky

tak my jsme zpet z rocni kontroly

a OBA maji 9410
Sofie 73cm
Jim 74cm,

tak nam to pekne vyrostlo z tech nedonosenatek!!!

hezke odpoledne
Sabri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
5.9.07 14:31

Sabri , to je super a jak se pěkně dohnali viď, teď nevím, kdo koho, už mi to vypadlo, protože už je tady tooolik miminek, že už se moc neorientuju :lol:

hlavně že je vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
5.9.07 14:39

Ahoj Liptonko, už jsem si říkala kde jsi takovou dobu 8) .

Přeju všem maminkám i těhulkám a samozřejmně miminkům krásný den, i když trochu zamračený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
5.9.07 17:03

ahoj holky, jen narychlo, prodávám kočárky a autosedačky, tak pokud by některá chtěla, nebo věděla o někom, dejte vědět, jukněte na můj inzerát na MMB, tady je odkaz http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

vím že to sem nepatří, ale prostě mě to napadlo, přece jen jsme tady samá dvojčatová mamina :-)

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
5.9.07 17:53

Ahojky maminy,tak hlásím,že jsem ještě stále celá :wink: ,zítra jdu do poradny,tak doufám,že už dom luvíme nějaký termín k vyvolání. Posledních pár dní mám přímo strašně nateklé nohy,nevejdu se už ani do pantoflí,a taky mi stoupl tlak,tak myslím,že už je zbytečné to protahovat,a i doktoři budou stejného názoru. Těžko mě nechají ležet v nemocnici a čekat,že mi ty nohy splasknou,to nepřejde,dokud neporodím. No,uvidíme,tak mi držte palečky,manželova maminka má v pátek narozky,a tak bych chtěla se domluvit na pátek,ale jak říkám,se uvidí.Zatím pa,Míša 3v1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.9.07 18:26

Ahoj všichni

tak jsem dneska byla na kontrole v 21tt, oproti většině ostatních mám to nejhorší, ale určitě i to nejhezčí před sebou.
Dostala jsem magnezium, brali jste ho taky? Je to běžné?
V lednu (možná i v prosinci) budeme mít v rodině první mimi a hnedka dvě. No ještě ke všemu se v širokém i dalekém okolí u nás za posledních zhruba 25 let nikdo nenarodil. Bude to tedy velká sláva, ale pro mně i velká starost, protože nemám žádné zkušenosti, ani možnost po někom něco podědit.
Zatím jenom rozvažuji kočárek, favoriti jsou Herqules, Hartan, Teutonia nebo Childwheels. Doporučila, či naopak odradila by jste mě od některého z nich?
Moc děkuji za případné odpovědi a všch přítomným přeji krásné dny s dvojčátky, které rostou jako z vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.9.07 08:55

Ahoj Evo-f,
jsem na tom skoro stejně jako ty (nejen jménem :D ).

Zítra mi začíná 22.týden a pondělí jdu na velký UZ do porodnice. Snad se dozvím pohlaví, tys ho nechtěla říct?

Budou to taky naše první děti a pro rodiče první vnoučata. Akorát bratránek se sestřenicí už dítě mají, o to víc jsou naši nedočkaví.

Taky beru Mg, toho se neboj, berou to skoro všechny těhotný.
Z kočárků jsem zatím vybrala Babywelt Ohio twin, Herqules se mi taky
líbil. Ale ani jeden jsem zatím neviděla v reálu.

Chodíš ještě do práce? Já jsem asi blázen, protože chci chodit do konce října a vrátit se v červnu (doma bude manž.). A přijde mi že mi teď tak rychle roste břicho, každý den, že si nedovedu představit že mám před sebou ještě 4 měsíce. (termín mám 17.1., ale jak víme to vyjde nejpozději na vánoce).

A ke všemu se nám dostavuje nový byt a možná stěhování vyjde taky na prosinec. To bude síla :D
Zatím ahoj Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
6.9.07 11:36

Holky já jdu na UTZ až za 14 dní a jsem dost nervozní, hlavně aby mimi rostly a bylo všechno v pořádku. Jsem hroznej plašan a nejradši bych chodila na UTZ každej týden.

Já piju magnesii, ta má taky hodně hořčíku, ale opravdu ho v těhotenství bera snad každá druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
6.9.07 11:40

ajinav , myslím že každá z nás měla ty stejné pocity jako ty, taky jsem byla furt nervozní, jestli miminka jsou ok, ale jen do doby, kdy jsem začla cítit pohyby, pak už jsem věděla, že prckové jsou čilí až moc :-)
buď v pohodě a zbytečně se nestresuj

jinak co se týče magnezka, já ho taky brala, nemusíš se bát Evo-f a jak psala Ivaf, bere to hodně těhotných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová