Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
7.9.07 13:35

Jeste se jdu teda mrknout na ty postylky z Ikei, kdyz je take mate.....

Maji tam vice typu za 1490 nebo 699???

Ajinav - ahoj tehulko, jak se dari?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.9.07 13:51

Liptonko to jsou starosti co? :D
Máme se dobře, nic nás nebolí, jen trošku záda. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
7.9.07 14:10

Jani , nevím, jak Markýtka, ale já s TFK zatím žádné problémy nemám kromě píchlého kola a už zminovaného „neodpružení“. To, že se občas bloknou kola není podle mě ložisky ale konstrukcí předních kol, holt když jsou blízko vedle sebe, tak se to občas stane, a máš pravdu,že to bývá i při vjezdu do silnice :-( Ale musím říct, že teď už se mi to tak často nestává… Před nedávnem jsem ho promazala celý olejem (teda až na brzdy :-), které jsou mimochodem úžasná věc tady na Vysočině, máme to tu samý kopec) Jinak já mám pláštěnku taky naškublou,ale už jsem tak koupila od paní s korbičkama, reklamaci bych si tipla,že neuznají,ale můžeš to zkusit.

Liptonko , taky by mě vadilo že na mimísky nevidím ve vložných taškách, proto jsem si taky kupovala korbičky … U sportáku mi to nevadí, že na děti neuvidím, je zase lepší, že oni mají větší rozhled …
Jinak postýlky máme dvě 140×70, holky spí zatím v jedné a ještě mám mezi nima přebalovák, i v noci, a jednu mám v obýváku, takovou na hraní s kolotočema a hračkama, taky s přebalovákem, ten si přendavám na noc do ložnice. Strašně mi to vyhovuje, nevím, co pak, až se do jedné nevejdou, asi nějaká menší ohrádka,ale na tu zas nejde dát přebalovák, kt. je tady dost šikovnej.

Holky, Ali se nám dlouho neozvala,co? Myslím, že od té doby co měla roomingovat s dvojčátkama :-D čím to asi bude? Ali , myslíme na Tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
7.9.07 14:33

Ahoj holky,
koukám, že kočárky jsou stálý problém…co si vybrat?!!!!!

Co se týče postýlky, máme také tu větší. Ale ač se vejdou děti do jedné, každý spí ve své. Usínají třeba spolu v jedné, ale kvůli NANY dečkám, jsou každý ve své.
Přes den jsou vždy na hraní spolu v jedné.

Matýsek začíná ale válet sudy, tak už to bude problém. Ohrádku mám jen na jednoho prcka…

DITO, Kubík si s dětmi hraje a dělá jim hlavně kašpara, aby se smály.
Poslední dny jsme rozmrzelí, a tak nevím, jestli zuby, nebo nějaké bolení po železe…? Uvidíme. V noci ale stále kojím a kojím.

Tak zatím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
7.9.07 14:39

Ahoj holky,

Alinu prý dnes pouštějí s holčičkama domů, takže toho má asi hodně… ale prý je vše v pohodě a už se hrozně těší. Myslím, že až přejde těch prvních pár dnů doma a udělá si režim, ozve se.

Jinak hodně zdravíčka všem… v tomto šíleném počasí.

Pa Renata

• Citovat
  • Upravit
320
7.9.07 14:43

Ahoj holky.

Liptonko , jasně, že každý o kočárkách říká něco jiného...... :D :D
Každý má totiž jiná kritéria, podle kterých hodnotí. To, co je pro jednoho klíčové, je pro někoho jiného třeba naprosto nezajímavé..... Vybrat si musíš podle sebe. Všechna hodnocení jiných si musíš „přeložit“ pro sebe…
Např. pro mně je zá:,–(ní věcí, abych byla schopna SAMA a co nejkomfortněji naložit kočár do auta. (Proto jsem nakonec nechtěla Herqules.) Taky bylo pro mně naprosto zá:,–(ní, aby měl kočár vytáčecí přední kola. Podobně jako Ty jsem nechtěla miminka vozit ve vložných taškách „od sebe“. Nakonec jsem vložné tašky zavrhla úplně, v:,–(ila na korbičky a dodnes si za to blahořečím. Na Herqulesu se mi nelíbilo třeba právě to, že budu vozit kompletní sporťák a ten ještě „zatížím“ (a zúžím vnitřní prostor) vložnými taškami. U Joggeru nebo TFK se sporťákové sedačky dají pryč (schováš je a neopotřebováváš) a na holou konstrukci přicvakáváš přímo korbičky. Kočár je o to lehčí. A vůbec - na korbičky teď po 8 měsících zkušeností nedám dopustit. Je to ta nejlepší věc na Joggeru.
Výhodou vložných tašek je to, že se dají později využít jako fusak.
Máš pravdu, sedačku u Herqulesu lze otočit ve směru i proti směru jízdy. To se mi na něm líbilo, že miminka lze vozit obličejíkem k mamince. Ve „sporťákovém“ věku to ale už není vůbec podstatné, děti jezdí raději ve směru jízdy.
Liptonko , co jsou rozhodující kritéria pro Tebe? Co je nepodstatné a přes co naopak „vlak nejede“?

Bára mě vyhání od PC… tak zatím PAPA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
7.9.07 16:11

Posílám, jak si Kubík užívá s dvojčátky :D

tady s Anetkou

a s Matýskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
7.9.07 16:20

A jedna dvojčátková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
7.9.07 17:50

Kuželko super fotečky, jak se tam bobíškové pěkně culí :-)

Já tady přidávám k té postýlkové diskusi taky jednu fotečku, jaké mají holky z té jedné postýlky v obýváku hnízdečko …

http://emimino.cz/…MG_8784a.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
7.9.07 18:15

Ivuško,
máme stejnou postýlku. Ten přebalovák na tom je super!!! Vůbec mě nenapadlo něco takového pořídit!!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.9.07 21:33

Ivuško , krásné hnízdečko..... Ale holky Ti z něj strašně brzo vyrostou.....

Kuželko , Tvoji malí bobíšci mají super velkého bráchu - ochránce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
8.9.07 11:28

Kuželko moc hezký fotečky. Je pěkný, že se bráška k miminkům takhle má :lol: .

Ivuško, to je fakt moc šikovný.

Holky tak si dneska na cácpu dávám první kafe v těhotenství a mám trochu výčitky, že do sebe leju kofein :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
8.9.07 14:23

Ajinav,
tělo si řekne, na co má chuť. Tak mi to při prvním těhotenství řekl můj gynekolog. Teď už jsem se doktora na nic neptala, mám jiného gynekologa, ten první byl moc prima.
Když do sebe neleješ 5× denně silné kafe, tak myslím, že to není nic strašného. Jen si dej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.9.07 15:18

Ajinav , souhlasím s Kuželkou.
Já jsem kafař, v prvním těhotenství jsem kafe pila. Teď u dvojčat velice málo, protože jsem na něj úplně ztratila chuť. Tělo si řeklo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
8.9.07 16:57

Ajinav,

taky souhlas a vůbec bych se netrápila výčitky svědomí. Pila jsem kafe jak s Kajkou tak s kluky, většinou jedno, někdy i dvě denně. Dávám si slaboučké s mlékem a v pohodě. S kluky bylo téměř povinné, při tlaku i 48/90 to byla potřebná vzpruha. :lol:

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová