Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
oren
8.10.07 15:57

Ahoj Maminy,

Helli a Ivuško
já bych se z těch vašich dětí normálně pos… Opravdu nádherné!! Začínám přícházet na ty pozitiva dvojčat… a jedno z nich je také… dvojitá krása… což tady všichni krásná dítka mají… a ještě ke všemu dvojnásobně.

Holky dneska jsem s nima byla na úřadech… a to byste snad ani neřeřily, jak dokáží být milé ty přpážkové pracovnice… dítka mi ohlídali, do výtahu s nimi pomohly… prostě neuvěřitelné!! Nesla jsem je v autosedačkách, no to jsem si dala!!
Ale ve středu budu mít konečně sporťák a k němu hned golfky… tak snad už je tomuto cestování konec. Vytasím kočárek a bude se kořárkovat, i na ouřadech i v obchodech… a chraň bože ty lidi, co mi to někde zakáží!!

Jinak s očkama. Našim holkám se vybravily až tak kolem půr roka… pořád světlé… takové jakoby šedé a pak najednou ztmavly… a teď je mají skoro černé!!

Jo holčinky!! Moc moc prosím… vím, že jste to sem psali asi 100×, pošlete mi prosím ten návod na vložení fotek sem. Už jsem asi hodinu projížděla staré doskuze, že ho tam najdu… a nepovedlo se… prosím MOC MOC. Mám také nějakou touho se vám pochlubit. Z našich mimi holek se totiž najednou vylouply normální slečny… najednou začaly sedět, vytáhly do výšky a povídaj… a celej den, pořád… prostě si vypráví!!

Díky za ten návod, ať se taky mohu pochlubit.
Pa a buďte zdraví… u nás už je dobře
 Renča

• Citovat
  • Upravit
320
8.10.07 16:59

Ahoj holky.
Tak to ještě nemáme za sebou..... Do dneška Adélka super pohoda, vše OK a dneska ráno bác - zase 38,7°C. Byli jsme u doktora (stejně jsme tam měli jít), tak prý snad to je jen nějaká následná viróza, která postihla Adélčin oslabený organismus. Od těch ledvin by to být nemělo, pořád bereme antibiotika. Odpo zase horečka, tak jen srážíme a čekáme, co bude dál. Navíc Bára má nějaké problémy, pořád jí bolí hlava, je jí špatně, někdy zvrací. Bez teplot. Budeme běhat po vyšetřeních, zítra nás čekají odběry krve.

Zdravím Tě, Helli, po dlouhé době.
Zdravím všechny.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.10.07 22:03

Teda Dito,
ať je vám všem co nejdřív dobře!!!!

Oren, chceš říct, že tě odněkud vykázali s kočárkem????? TO by mohli zkusit, vytáhla bych na ně listinu zákl. práv a svobod a tam je určitě i právo dítěte být s matkou :lol:
Jo, dětičky jsou krásný, s tou barvou očí, to je zcela individuální, mojí neteři se vybarvovaly až do dvou let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
9.10.07 08:45

ahoj všem, dlouho jsem tady nebyla, jen teda občas nakoukla, ale nemám pomalu ani co psát, abych vám to tady nezkazila tu radost, co tady sdílíte, obdivuju všechny krásné fotečky dítek, jak všichni pěkně rostete, jen tak dál. a jinak proč nemám náladu, jednou bych to tady stejně napsala, opustil nás přítel a tak jsem zůstala s klukama sama, mám běhání po úřadech a vyřizování, takže nic moc, alespoň když sem občas nakouknu, hned mě to rozveselí, ale zároveň posmutní, když vidím jak jste všichni šťastní a já truchlím. No ale jsem ráda, že tyhle stránky jsou aspoň mám kam chodit. tak se tu mějte a všichni se opatrujte.

papa všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
9.10.07 10:08

Peťo,

to je mi moc líto. :cry: Měla jsi to napsat dřív, určitě bysme Tě aspoň podpořily. Ale Ty jsi bojovnice, všechno zvládneš a máš dva krásné kluky, budou Ti oporou.

Na BC je deníček Opušťěné, přesto skvělé, třeba by jsi tam zapadla a holky by Ti poradily, co dělat.

Moc na Vás myslíme.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
9.10.07 10:10

Dito,

držíme palce, ať jsou holky brzy v pořádku a mohou zase řádit.

Víc nestíhám, mám tu dvě protivky.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
9.10.07 11:25

Ahoooj Péťo,

to je moc líto!!! Život je někdy hrozně nespravedlivej… ale třeba je všechno špatné k něčemu dobré a ty si najdeš nového přítele a tátu pro své kluky!! Ten bude milionkrát lepší!! Uvidíš!!
Moc na tebe myslíme a drž se!! Určitě to zvládneš… máš přece dva klučíky!! Ty jsou s tebou a milujou tě.

Renča

• Citovat
  • Upravit
380
9.10.07 15:27

Pitrsko život jde dál,to přebolí a určitě se objeví někdo nový a lepší. A chlap, který opustí rodinu s malýma dětma nestojí za truchlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.10.07 16:26

Pitrsko,
máš překrásné děti, a to je velikánské štěstí. Přejeme Ti pevné nervy a HLAVNĚ ZDRAVÍ, ono se to všechno zas srovná do jakýchsi kolejí, které si vybuduješ, aby vám to vyhovovalo.

DITO, držíme palce, ať jste brzy již všichni FIT!!!!

Oren, hledala jsem hledala jakýsi návod, ale děti dneska řádí.

Mimochodem, Máťa včera začal lézt dopředu - dosud zatím dělal raka. A také si hned sednul. Takže je teď velký neposeda. Anetka je dneska už od 5.30 hodin vzhůru, a tak po chvilkách to dospává.

Tak zatím PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.10.07 22:34

Uf Pitrsko, přeju hodně hodně sil!!!!!!!!!!
Ale zvládnete to, tomu věřím.

Akorát nikdy nepochopím, jak ti tátové můžou odcházet.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
10.10.07 13:50

ahoj holky,

poctive vas po kouskach docitam, ale docitani se mi roztahlo na nekolik dnu, je to opravdu rozdil, kdyz se vam ty deticky rozhybaji, kde jsou dny stravene na netu :lol: …takze uz z toho skoro nic nevim, tak jen co si pamatuji

Pitrsko, moc na tebe myslim, protoze jsem kdysi cetla diskuzi zalozenou tebou a pak to tam nejak utichlo, tak jsem doufala, ze to dobre dopadlo, uvidis, ze vse se da vyresit a vse dopadne dobre, protoze ty jako dvojceci maminka jsi uz tak pripravena od prirody, cas opravdu je jediny lek a doufam, ze to nemas moc tezke, ale ver, ze ne ty, ale tvuj pritel se pripravuje o ten nejvetsi zazrak a to videt vase kluky rust!!! mysli hlavne na ne.......urcite se stav mezi nas, kde jinde si mas vylit srdicko

Helli to vis, ze jsme na tebe nezapomnely, teda aspon my, protoze tech parecku neni mnoho a rada se s nima srovnavam a rikam si jestli nase taky budou takovy, no nebudou ,protoze vy jste fakt vlasacci!!! to je kouzelne takove haaaaro, je to honka vid? ale ze je to nadherny, jak ty deti spolu dovadi???

me to prijde uzasne

vsechny fotecky jsou krasne, holky preji krasny den a tehulkam hodne odpocivejte, kdopak bude dalsi???

no vidite a zbytek uz nevim, omlouvam se a bezim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
10.10.07 13:53

jo jeste DITI a vsichni ostatni marudci, brzo se uzdravte!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.10.07 21:04

Ahoj holky.

Pitrsko , moc na Tebe myslím, máš to teď těžké, ale to nejkrásnější máš u sebe, kluci jsou skvělí! Drž se, děvče, a věz, že bude líp.

Holky, všem vám děkuji za podporu, ale trápení nekončí. Adélka se snad už vyhrabala z nejhoršího a vypadá to, že po zánětu ledvin to byla opravdu jen viróza, která už je za námi. Jenže dneska začala s horečkama Eliška, má přes 39, tak srážíme teplotu a já doufám, že je to opět jen viróza, kterou chytla od Adélky a odejde stejně rychle, jak přišla.

Mějte se, papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
10.10.07 21:24

Ahoj holky,

Ali… moc moc díky za návod!!
Tak já sem zkusím vložit konečně nějaké fotky. Možná to nebude napoprvé… tak mně omluvte za pokusy.

• Citovat
  • Upravit
oren
10.10.07 21:29

Tak to byl náš táta s holkama!!

Teď máma - teda já

Kikina

Terezka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová