Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
13.10.07 12:24

No já totiž nevím, jak uchytím ten pytel v tom sporťáku. Musím to pořádně vyzkoušet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
13.10.07 17:33

Myslíš fusak? No tak jednak jím protahuješ ty popruhy, a pak je tam nahoře většinou taková část s gumičkama, která se dává nahoře za tu sedačku aby to nesjíždělo… aspoň já to tak mám u Emitexového fusaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
15.10.07 08:24

Ahoj holčiny!

Tak jak je po víkendu? U nás řádila pořádná rýma, naštěstí jen u mně, holky to ZATÍM nechytly, tak mě příbuzenstvo šetřilo a vození jsem měla o víkendu zajištěné a kurýrovala jsem se a chystala ňamky pro návštěvy. Včera jsem tady měla kamarádku 3v1, je v 22tt, čekají páreček, tak jsem si úplně vzpomněla na sebe před půl rokem,ach jo,je to nedávno a mně to přijde taaaaak dávno. No a dostaly jsme šatečky, tak jsem je na holky hned navlíkla, obdivuhodně spolupracovaly, vzhledem k tomu, že bylo před koupáním a už přes 4 hodky byly hlady :-D

Posílám fotečku:
http://ivuska111.rajce.idnes.cz/…MG_0506a.jpg

A abych vám prozradila tajemství úsměvu mých holčiček :-D ony totiž milují světýlka každého druhu, nasmívají se do nich, byť to není dobré pro jejich očička, furt do nich koukají… No a blesk u fotáku se jim tím pádem též moc líbí, take když párkrát blejsknu,tak se řechtají takhle na celé kolo…

Jinak Kuželko , já myslela, že fusáček se do sportáku uchytává přes pásy, aspon v tom mém jsou díry na 3i5bodové pásy… Ale ještě jsem to nezkoušela, máme korbičky ještě, ikdyž jsme tam už jak sardinky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
15.10.07 11:28

Ivuško to víš,už teď ví, že jsou okouzlující tak dělají modelky :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
15.10.07 15:36

Ivuško,
díky. Já totiž mám fusak ještě po Kubíkovi 2× ve stejném provedení a to ještě tohle pětibodové zapínání nebylo. No a mě přijde zbytečné kvůli tomu kupovat nové fusaky. Tak uvidím, zda půjdou třeba poupravit, nebo koupím ten nánožník - taky uvidím, co vyjde finančně výhodněji. Ale díky za rady.
Jinak vaše holčičky tu obdivujeme všichni,protože mají naprosto úchvatné obličejíky :-)
Dala jsem po obědě děti na balkon a Máťa už je dávno vzhůru, ale Anetka už tam 3 hodiny vychrupuje. Je už zabalená v zimní kombinéze a zdá se, že je jí tam fajn :-)
Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
17.10.07 13:11

Ahojky,
prosím, prosím, nevíte, kde se prodává trpělivost? Nebo alespoň něco na zpevnění nervů?? Potřebuju nutně koňskou dávku!!!!! 8O :D Dopoledne jsme po delší době nešli vůbec ven - bylo tu fakt hnusně, zamračeno, trochu i mrholilo, tak jsem nechtěla kvůli rýmě, která pořád dost trápí Nikolku. Bála jsem se, že budou kvůli tomu broučkové ukňouraný, ale byli docela v pohodě. Kreslili jsme (kupodivu je to bavilo), četli, stavěli kostky,až jsem si říkala, jak mám báječný děti. Pak přišel oběd= horor! Za každou cenu chtějí jíst sami a navíc jsou děsný opičáci. Jeden hodí plnou lžičku na zem, druhý hned taky, jeden otočí misku dnem vzhůru, druhý ho následuje atd. Takže rizoto bylo fakt po celý kuchyni. Než jsem stihla vyndat Nikolku ze židličky, Lukášek ho stihl ještě rozšlapat. :roll: Holky,co máte starší dítko a tohle už za sebou, jak jste na takový věci reagovaly? Já jim nechci za všechno nadávat nebo je dokonce mlátit (jako jedna moje známá se stejně starým chlapečkem , která mi zrovna včera tvrdila, že je třeba ho řezat od rána do večera 8O ), ale zase nechci být moc liberální. Musím se podívat do nějaký poradny.

Ivuško - holčiny jsou fakt hotový modelky!! Co fotka, to paráda!!!!!

My jsme děti na fotky rozesmívali mým zpíváním. Fakt, zpívala jsem lidovky a oni se smáli na celý kolo. No nevím, jestli to bylo pro mě zrovna lichotivý… :wink: Teď už je to horší, vyfotit je spolu najednou a ještě tak, aby se oba dívali do foťáku, je téměř nemožný. :?

Nisso - ty obrázky na zdi jsou opravdu nálepky. Já je kupovala na netu, myslím,že je určitě někdo prodává i na MMB (myslím nové), a na 100% je koupíš tam, kde prodávájí bordury na zeď, třeba v OBI, Hornbachu atd. Viděla jsem je i v hračkách Pompo. Dělají 3 různý :,-(y, v každé je vždycky 7 velkých postaviček a k tomu pak něco drobnýho, v tý naší bylo spoustu včeliček, motýlci a kytičky. To celý za cca 400,–, což není málo, ale na druhou stranu to vystačí na výzdobu celýho pokojíku. A dají se i krásně sloupnout a přelepit třeba někam jinam. Můžeš je dát i na skříň atp. Vyfotila jsem náš pokojík, abys viděla, jak to vypadá. Dala jsem to do svý fotogalerky, tak se koukni. Stačí, když klikneš pod mým příspěvkem na www.

Dito - doufám, že už je u vás líp!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
17.10.07 14:54

IvuškoAhojky holky,
Helli , moc Ti díky za tip. Už jsem to na MMB našla, je to v obchodě Lumpik a stojí ti aso 365,– Kč. Což není sice nejlevnější, ale udělá to nádhernej pokojíček. Zmrkla jsem ten Váš a je užasně dětskej. Já bych taky takovej chtěla.. :D :D :D
Koukala jsem, že jsi to dokonce doladila i stylovou záclonou. :D

Jinak mám sice 2,5 letou Vikču, ale jak na děti a jídlo Ti neporadím. Já dodneška nevím, jestli jí mám řezat nebo pořád křičet a rozčilovat se anebo to úplně ignorovat. Zkouším vždycky něco, ale kolikrát mám večer výčitky, že na ní jenom řvu. Ono totiž kolem dvou let přijde ještě ke všemu období vzdoru a válení se po podlaze a to jsou pak ty správný nervy.
Kdybys na něco chytrýho a účinnýho narazila, tak ráda budu poučena jak na ně. :D ( Docela se děsím, až to budeme mít 2×).

Ivuško , holky jsou vážně modelky. Já taky chrastím chrastítkem, tleskám a já nevím co, ale oba rozesmát najednou se mi nepovedlo. Jak vidí foťák, tak na něj koukaj a neusmějou se. Zato když ho položím, tak se smějou raz dva.
Holt už teď si dělají co chtějí.

Jinak my byli v pondělí na 4,5 měs. kontrole.
Zuzka má 5.48 a Honzím 5.86. Za 6 týdnů přibrali 77 a 1,06 dkg (Honzík). Dr. je s náma spokojená, přikrmovat zatím nemusíme.
Zuzanka nějak pohybově předčila Honzíka, protože už jí chybí jenom kousíček, aby se sama otočila na bříško. Ona je šíleně zvědavá, takže na boku je neustále. Když jí pomůžu na koníky, tak si i krásně vytáhne zpod sebe a srovná ručičky. Zato Honzíkovi stačí ke štěstí hrazdička a taky to že otočí do strany hlavu. Pokud opravdu chce na bok, tak se prohne do luku. Ale s pomocí se krásně otočí a dr. říkala, že má hezky rovné držení zad, takže je asi jenom lenivější. Když už je na tom bříšku, tak zase vydrží docela dlouho, zato Zuzka tak minutku a už se jí to nelíbí.
Zuzanka se nám šíleně nahlas řehtá, hlavně když jí dávám pusy na pupík. Asi je hodně lechtivá.

Hexa nás ještě neočkovala, protože měli oba rýmu, tak prý máme přijít za týden, pokud už budou OK nebo až za 14 dnů. Tak pak snad začneme, prý je do 6 měsíců čas.

Taky jsem se tady domluvila s jednou dvojčecí mamčou na odkupu jejích věciček po 10 měs. dvojčátkách párečku, tak jsem ráda. Ona má děti nastrojené jak ze žurnálu a taky spoustu příslušenství. Např. lehačky mi prodá za 400,– a taky nějaký spešl sedačky do velké vany. Neměla jste to některá? Prý je to s přísavkama a děti si v tom sedí a můžou se koupat naráz.

Holky musím jít taky poklidit, protože až přijede domů manža, tak pomažu do Tesca nakoupit Ježíška. Přišel nám leták s dárkama, tak Viky psala Ježíškovi. Je toho hromada, tak jsme se domluvili s babičkama, že to nakoupíme my a pak oni nám přispějí a my jim dámy dárky k nim pod stromečky. Rozhodně lepší než jak loni dostala Viky k Vánocům od tchýně 2 tepláky ala 80. léta a povlečení na postel. Fakt bezva dáreky pro 1,5 leté dítě.

No nic, mějte se a neomaroďte, pak to stojí za prd.
Pa Nissa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
17.10.07 15:43

Heli moc hezký zážitky :wink: . Aspoň ví, co mě čeká :D :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
17.10.07 16:14

Ivuško , to je úplná nádhera, jak se holky řehtají. Naše holky světýlka takhle neuchvacujou. Čučet do nich, to jo. Ale takhle se smát… Zato řečí mají až kam :lol:
Pepen , naše holky tomu pasení taky moc nedají. Prostě jak se jim chce. Placku a k tomu cucání ruky, to umějí perfektně.
Dituš , moc na vás myslíme. Ať jste z těch nemocí brzy venku. Teď to hodně řádí. Já už jsem chytla co se dalo. Holky naštěstí odolávají.
Helli , to je krása, co má Nikolka vlásků. To naše Ela nemá ani ve třech letech :(
Pitrsko ,moc na tebe myslíme. Teď vás bude čekat asi pár krušných chvilek, ale věř, že sluníčko zase vysvitne a bude zase líp.
Oren , máte krásný holčičky. Moc vám to všem sluší.
Nisso , Ela je taky v pohodě. Ale jak píšeš, taky se kolikrát přistihnu, že na ni víc křičím a večer si to pak vyčítám. Taky mě mrzí, že mi vyroste a ani nebudu vědět jak a hlavně si to ani pořádně neužiju. Jinak ty záchvaty vzteku určitě brzy přejdou. Ela měla tohle období když jsem byla těhotná. Byl to děs a už jsme z toho naštěstí venku. Doufám…
Jinak tu přísavnou sedačku jsem měla na Elu a byla super. Akorát, že jsem ji pak nemohla dostat z vany.

Jinak jsme byly na tříměsíční prohlídce a Rozálka má 5,45kg a Natálka 5,34kg.

Takhle se smějeme my…
http://img2.mimibazar.cz/…/f640647.jpg /> Chystáme se na výlet
 http://img2.mimibazar.cz/…/f640648.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
17.10.07 21:50

Ahoj holky,
fotky krásný, já přihodím naše váhy - byli jsme na 4 měsíční prohlídce a kluci mají 6,2kg Fany a 6,6kg Vojta. Jsou to macci, hlavně Vojta, hlavičky už drží docela slušně, ale je fakt, že poctivě cvičíme a že to je vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17940
18.10.07 12:10

Holky, jak mimča oblíkáte na ven? Koukala jsem, že v Čechách je trochu chladněji než v Belgii, tady je zatím pořád nad 10 stupňů, ale často to fouká. Já zatím dávám jenom svetřík a čepičku z bavlněného úpletu, pod tím mají dupačky, body a kabátek, to, co normálně nosí doma. A v kočáru mají chlupatou deku v té vkládací tašce a nánožník. Ručky mívají studené, ale jinak zatím nemarodili, ani rýmu neměli, tak snad to stačí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
18.10.07 12:34

Nisso my je mame taky, nam je koupila bababa, jak rikaji deti

a jak pise Markytka, je to rev je dostat ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
18.10.07 12:43

Elisko, vcera tu bylo 19 a dneska je 10

takze vcera jsme jeli bez nanozniku, jen bodyna, triko, svetr, puncochace a kalhoty

dneska asi bodyna, triko, mikca, bunda, puncochace, asi i deky a nanoznik, je tu osklivo

pro me je to vzdy zahada, jak ty deti obleknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
18.10.07 14:43

Sabri ty sedačky do vany jsou super :D :D . Kolik stojí a mají je někde na internetu? My vanu sice nemáme, ale budem kupovat vyšší vaničku do sprchového koutu, takže tam nebude moc místa a ty sedačky by se nám hodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
18.10.07 14:52

Ahoj,
Sabri díky za fotečky. Už jsem se rozhodla že do nich taky půjdu. V tý vaně vypadají děti kouzelně.
Markýtko, to jsem ráda, že nemám výčitku vůči staršímu potomkovi sama. A doufám, že už to období vzdoru bude brzy za náma, jinak se asi zblázním.
Holky jsou nádherné a taky máme podobné body Scamp. Moc jiim sluší i ty háčkované čepičky. To si děláš sama? Jestli jo, tak jsi u mě šikulka. :D
Pepen taky máte pěkný váhy. Teda hlavně Vojtík, viď? :D Už se nám dětičky pěkně pronesou. Je zajímavý, jak je znát, když chvilku chováš jednoho a pak druhýho, každý deko.
A k tomu držení hlavičky. My to máme tak, že Honzíkovi se na bříšku od určitý doby líbí moc, protože má rozhled, ale neumí se na něj sám přetočit, tak se rozčiluje. Zuzce se na bříšku nelíbí, ta tak tu minutku a pak se rozbrečí, ale zase už jí to jde pomalu samotné, jen do ní lehce ťuknu prstem a ona už se dorovná sama. Jenže, jak jí to tam nebaví, tak se to nesnaží dělat. Holt to mají složitý.
Eliško , já taky nikdy nevím, co mám dětem obléct. Dokonce jsme už jezdili i ve fusacích. Děti jsou v nich namáčklí jak sardinky, ale aspoň se nehnou a nepadá jim cumel.
Doufám, že v tom odjezdíme ještě celou zimu. Rukavičky už jim na ruce dávám, hlavně, když jdeme na procházku na večer, protože se vracíme pomalu za tmy a to je mám na rukou i já. Oni si ty ručičky vždycky vystrčí z deky nebo fusaku ven, tak proto.
A teď nosíme pořád takové kombinézky, pod tím už mají jenom body a punčošky, protože mě nebaví je několikrát denně oblíkat a zase vysvlíkat z x vrstev. :?

Holky dneska jsem se dozvěděla, že jedna kámoška čeká taky dvojčátka. Je asi 13. týden a vypadá to na ppáreček (byla na genetice, ale nic přesnějšího nevím). Má taky 2 letou holčičku a je z toho pěkně zdrblá. Tak jsem si vzpomněla, jak jsme ty první okamžiky prožívaly asi všechny podobně a musím jí utěšit, že to bude lepší. Až přejde ten ŠOK. :D :D 8O

Tak já jdu uklízet, včera jsem hračky moc nepokoupila, protože jsem byla znechucená lidmi v Tescu, dělali, jak o život, tak jsem to jen tak prolítla a koupila jen malým natahovací zvířátka do vany a ještě ten nafukovací válec s rolničkou. A Viky kuchyňku, protože ona teď pořád peče v troubě štrúdlík, tak snad se jí to bude líbit.

Pa pa Nissa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová