Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My cvičíme na doporučení neuroložky, kam jsme šli čistě z mé iniciativy. Ani v porodnici, ani naše pediatrička, ani v rizikové poradně námnic nedoporučili, a přitom jsem měla pocit už od šestinedělí, že Jindříšek je hypertonickej, pak to přešlo v hypotonii. No a neuroložka se jich až zhrozila, asi by to cvičení bývalo bylo potřeba už dávno. Rehabka to tak černě neviděla, ale co dohánět rozhodně je. A vím o jiných maminách, který si sehnaly neuro a rehabku samy a udělaly dobře.
Ahoj holky, jsem tu jen naskok, ani nedočítám. Snad v sobotu dočtu, to má taťka konečně volno, tak ohlídne, holky jsou divošky. Počítač máme bohužel o patro výš, než holky rejdí a tam je samotný nechat nemůžu. Večer pak už padám na hubu. Ale slibuju, že brzy dočtu, jsem zvědavá, co je tu nového. ![]()
Jen sem chci napsat, že jsem na mimibazaru zahlédla inzerát - paní prodává korbičky použité na TFK - obě za 4.000 Kč (tak nevím, zda je to dobrá nabídka), ale pokud nějaké těhulky zde je třeba shánějí, tak ta paní má ID 52558. Tak jsem si na jen vzpomněla na těhulinky, třeba se to šikne.
Zatím papa a pusinku všem dětičkám!
Aahojky maminy,tak vás zase po nějaké době zdravím,a musím vám říct,jak mě dneska nakrkli v lékárně. Kluci papkají sunar,a to dvojbalení zdražili od minulého týdne o 26 korun na krabici!! Já myslela,že mě omyjou,jednu bednu máme na necelé dva dny,a teď už to bude zase dražší. Jasně,já vím,že od nového roku se zdraží i sunar kvůli těm pitomým 9% daním,ale nečekala jsem,že bude dražší už teď,prý proto,že je dražší mléko,tak i sunar,a ještě mi ta ženská v lékárně říkala,vždyť to není zas taková palba,ten sunar určitě máte na delší dobu,ne?? Jsem jí říkala,to asi těžko,když mám dvojčata,dělala jako by ten kočár zaparkovaný venku neviděla. Baba jedna. No,to jsem si ulevila,ale řeknu vám,že v noci začínám mít noční můry z toho,jak tu naší početnou smečku uživíme
.Všechno se zdražuje,a peníze naopak ubírají…ale to znáte asi všechny,že jo. My máme v pondělí soud s manželovo bývalkou o snížení alimentů,teď platí 4000 měsíčně,a na dvě děti je to fakt dost,přitom jeho příjem je spíš pod průměrem,tak snad budou u soudu soudní a sníží to. Navíc,když žádáme o přídavky a jiné dávky,tak nám ty 4000 počítají do příjmů,ale že z nich nemáme ani korunu,to je fuk. A pak se nevejdeme do těch jejich limitů a násobků a všechno nám zamítají. Chjo,fakt mám dneska splín. Tak nám držte palečky,ať dobře pořídíme. Posílám aktuální fotečku kluků,jak už se klepou na kolotoč.Aspoň ti jsou v pohodě,sluníčka moje.
http://img.fotoalba.centrum.cz/…9YfIjuhY.jpg
Jen k poslednímu příspěvku: jsem vedoucí lékárny, tč. už doma:
všechny mlíka teď zdražily na nákupní ceně- to znamená, že je zdražila firma Heinz, která je vyrábí. Zvlášť na mlíka mají lékárny většinou sníženou marži kolem 10%, aby se udržela stejná cena, musely by se prodávat za 0% marži. Ale my jsme zvyklí že na nás lidi pořád nadávají… ![]()
Ivaf ,tím,co jsem včera napsala,jsem nevinila lékárny,je mi jasné,že na zdražení nemají nějaký vliv,že jsou jen koncoví prodávající,jen mě naštvalo jednání té lékárnice,toť vše.
Michaelo nebyla jsi v lékárně u nádraží? Tam dělá moje kámoška
,ale ona není taková jedubaba
.
AHOJ PO STO LETECH VŠECHNY ZDRAVÍM, AJI NEBOJ NEJSI JEDINÁ TĚHULKA, ZÍTRA TI PÍSNU NA MAILÍKA, DOBROU A PAPA
ahoj holky jsem tu dneska poprvé a náhodou jsem na vás narazila. Chtěla jsem se zeptat jestli se můžu přidat? Mám dvě holčičky 6,4 roky a jsem ve 12tt s dvojčátkama. Ze začátku to byl docela šok ale už jsem si celkem zvykla ![]()
ahoj holky,
občas sem nakouknu a sbírám informace
Za chvíli budu taky ve 12tt
Tak jestli můžu také občas zaskočit a poprosit zkušené o radu?
Ahoj Haňulíku, tak to je krásný, doma dvě cácorky a v bříšku dvojčátka, to budeš mí pěknej záhul, vid?
U mě je to první těhotenství, jsem po umělém oplodnění, tak se pořád šíleně strachuju, aby bylo vše v pořádku ![]()
Ahoj Morgan no já začínám 12tt dneska. Jo to teda bude zabíračka docela se bojím ale hlavně ať jsme všichni zdraví a ať mimísky donosím co nejdýl. Starší dcera mi pár měsíců po porodu nastoupi do školy tak snad to zvládnu
![]()
Tak to jsme nastejno, já budu za chvíli taky 12 tt ![]()
No, budeš to mít asi náročný, to určitě ![]()
Jeeee, tak to mám radost, že je tady někdo s dvojčátkama nastejno se mnou. A jak se cítíš, mě bylo dost špatně od žaludku, ale už to začíná ustupovat ![]()
Morgan koukám že ty už končíš 12 tt. když už budeš 12+ něco to znamená že jsi ve 13
to jsou počty co? Já jsem 11+0 dneska. to je super že jsme se takhle sešly se stejným termínem.
Koukala jsem že je tu i maminka co má děti tak staré jak já to jsem ráda přece jen je to něco jiného mít dvojčátka po dvou dětech než mít jen dvojčátka. ![]()
Jo mě bylo taky docela zle a taky jsem krvácela, pobolívá mě podbřišek tak musím co nejvíc ležet. My to tady holkám asi docela zahltíme
![]()
Já jsme 11+5, to budeme tak nějak stejně. Termín porodu mám 26.5.08, takže si píšu s holkama v květňátkách 2008, kdyžtak tam můžeš taky přijít a pokecat s náma
Tady jsem zatím jen nakukovala a mám v plánu je pak všechny pořádně vyzpovídat…kočárky atd. atd.
Ale to až později, až začnu připravovat věcičky
Tak snad se na mě holky tady nebudou zlobit, že je pak přijdu trochu otravovat ![]()
Ahoj Morgano a Haňulíku to jste se pěkně sešli
.
Haňulíku se mnou chodí do poradny paní, která má doma 2 skorodospělé holky,pak má dvojčata, zase holky a teď čeká zase dvojčata a taky holčiččky
.
Holky tady vám určitě rádi poradí, taky jsem je vyzpovídala co a jak a plánuju to i po porodu
.