Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2817
10.11.07 15:43

Zdravím nové těhulinky 3 v 1!

Jdete včas, už jsme tady začli postrádat novou krev :-)))
Určitě poradíme, co budeme vědět, mně tahle diskuse moooc pomohla, tak snad pomůže i vám …

Hani, tak jsem myslela,že „přebabováno“ je jen u nás (já mám 2 holky,ségra taky :-)), ale u vás to teda teprv bude babinec :-) Míša tady na diskusi má 4 kluky tak to můžete dát dohromady :-) S holčičkama to budeš mít trochu snazší,budou to velké pomocnice, aspon ta starší.

Míšo, jsou to zloději, vid. Nemyslím teda jmenovitě lékárny ivaf :-) ale tak obecně, přemýšlím o položce v rod.rozpočtu co po novém roce nezdraží :-( A že by nám zvýšili rodičák, to ani náhodou. Navíc ta „reforma“ úžasná, no škoda mluvit. Holky maminy, už jste přemýšleli, jak dlouho budete s mimísema doma? Já bych chtěla ty 3,ale bojím se že pak nebude školka a dvojčata hlídat asi nikdo chtít nebude. Babičku v důchodu máme daleko a mamka ještě pracuje. Navíc možná půjdeme z Havl.Brodu, ještě uvidíme.

U nás nic nového, jen ty náušničky, ale to už jsem tady myslím psala, tak tady ještě přidávám fotečky:
Anetka má s červeným kamínkem, zatím:
http://ivuska111.rajce.idnes.cz/…MG_1057a.jpg /> Natálka s fialkovým:
http://ivuska111.rajce.idnes.cz/…MG_1069a.jpg /> A tyhle jim dám po těch 6 týdnech:
http://ivuska111.rajce.idnes.cz/…MG_1022a.jpg /> Jsou jedny s růž.kamínkama a druhý s bledě-modrýma ale vypadaj skoro jak bílý … Už se těším,vyjde to akorát na Vánoce :-

Taky jsem objednávala ted dárečky pro holky,něco od Lamaze,nějaké jíd.soupravičky a učící hrnečky, přece jen doba příkrmů se nám blíží… no a taky 4 balíky plín :-D Máme teda spotřebu to je děs,jen vynáším ty smradlavé igelitáky do popelnic :-(

Taky u vás tak krásně sněží? Mohl by ten sníh už vydržet co? Nesnáším to tání a chumelení, břečka na chodníkách, brrrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
10.11.07 15:50

Jo a 15.12. (holky budou mít zrovna 5 měsíců) máme vítání občánků, to už tady budeme mít taťku, tak to bude veselejší. Navíc tam bude recitovat 5tiletá neteř, tak to bude hezký… Jen vyvstal problém co na sebe - mně a holkám!!!
U mě jakžtakž vím,akorát ten špek na břiše by to chtělo do té doby nějak zázračně zmizet :-( No a holkámjsem koupila šatečky a ty jim ještě budou velké, myslela jsem,že to bude o měsíc později, tak vůbec nevím. Co vy jste oblíkali holčičkám na vítání? Přihoďte pár foteček pro inspiraci :-)

Tak už utíkám, musím umýt schody, než se děda s holkama vrátí z vycházky, možná že se vrátí místo dědy sněhulák :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.11.07 16:45

Jeeee, Ivuško, ty jsou nádherné…jak náušničky, tak holčiny. Já bych docela chtěla taky dvě holčičky :D :D :D Tak uvidíme, 27.11. jdu na další kontrolu, tak už se nemůžu dočkat!!!! Až je zase uvidím :D :D :D
Před týdnem na utz jsem se nějak neudržela a začala bulet, ale to asi znáte všechny, byl to takový až neuvěřitelný pocit, neumím to ani popsat. Nádhera! 

to jedno jen vykukovalo, se asi nechtělo fotit :D :D :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
10.11.07 18:38

ahoj holky dík za přivítání. No já zatím nevím jeslti budeme mít přeholkováno ale mě by další dvě holčičky vůbec nevadily :lol: ale mám tušení že budeme mít páreček :D No jen doufám že to nějak zvládnu. 4 Děti to je docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
10.11.07 18:40

Haňulíku, moc tě vítám, jsem ráda, že tu nejsem sama 2+2!! Pro mě to byl taky šok, ale už jsem aklimatizovaná :lol: Je to teda fakt záhul, zvlášť teď, když musíme cvičit a dokrmovat, ale zas ty úsměvy za to stojí. My navíc tu nemáme žádnou babičku apod., to by fakt bodlo :wink: Držím ti palce, já aspoň v těhu byla v hájení a od asi 22. tt jsem neměla na starost děti. Ale nakonec bylo tohle těhu nejpohodovější ze všech tří, až na ten závěr. To máš asi nejstarší dcerku taky v 1. třídě, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.11.07 19:16

No teda holky, to vás vážně obdivuji, že to všechno tak zvládáte, i když se nedá nic dělat a musíte. Já jsem vyjukaná z dvojčátek a mám pořád obavy, abych to pak všechno zvládla a vy máte čtyři děti a jde to. Už se tedy nebudu strachovat o to, jestli to všechno zvládnu a budu si to užívat a těšit se. :D :D :D Je to ale krásný, když si prohlížím ty vaše fotky, tak to je nádhera :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
10.11.07 19:28

Eliško taky jsem ráda že tu jsi je to fajn pocit že nejsem sama :D Je fakt že já se pořád rozmýšlela jestli do třetího jít a jak to zvládnem a najednou budou 4 :lol: teď si říkám jak jsem mohla váhat nad třema že to by byla uplná brnkačka :roll:
Starší ještě do školy nechodí je na konci srpna a je hrozně drobounká tak jsme ji dali odklad. Takže nás to čeká i s první třídou což tobě taky tak vyšlo co? Jak se s tím vyrovnali u vás příbuzní a okolí? U nás teda byli všichni v šoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
10.11.07 19:29

Eliško,já jsem taky zasloužilá matka,jeden kluk12,druhý 7,a teď naši prckoví,taže je nás podobně postižených víc,ale je fakt,že ty máš děti menší než já. Musím říct,že ten nejstarší už mi hodně pomáhá,jak s mimčama,tak třeba vyndá myčku,na nákupy jezdím jedině s ním,já vezu nákup a on mimíse,a na procházce taky jezdí s kočárem on.
Taky vítám nové těhulky,přijde mi,jako by to bylo včera,kdy jsem měla v bříšku kluky a doma takové fotečky,jako Morgana. Holky,uteče vám to jako voda,fakt.
Ivuško,ty naušničky jsou nádherné,takové by se mi taky líbily,ale snad je jednou koupím vnučkám :wink: Vánoce už taky řeším,zatím mám pro kluky overaly,kamarádka dělá vedoucí v krámě s dětským zbožím,tak jsem tam v týdnu udělala stojku. a hračky jim koupíme nějaká chrastítka,hrazdičky už mají,kolotoč taky,a sice se mi líbí různé hračky a deky hrací,ale je to moc drahé,kupovat to 2×,navíc jsou tady ještě starší kluci a manželovi děti z prvního manželství,takže se musíme krotit. Ale nějak bylo,nějak bude. Já tedy budu na mateřské do 3 let,školku už mám zajištěnou,teď ještě práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
10.11.07 19:46

Holky tak zkusím metřík nikdy jsem tu nechodila tak nevím jestli to vložím dobře. Jak to děláte abyste tam měli metříky pokaždé? to je pokaždé vkládáte?

http://bd.lilypie.com/yPKKp1.png /> http://b4.lilypie.com/rdFxp1.png /> http://by.lilypie.com/n030p1.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
10.11.07 20:00

ahoj holky,

jdu vas pozdravit, to je super, ze pribyly nove tehulinky, Hanuliku a Morgano vitejte!!! jeeee to je jak vcera, kdyz jsme byly tehu, ze jo holky??? a koukejte na metr.....

no July jake pisnu na email, my taky chceme vedet, co s vami je, ze jo holky? :D :lol:

teda Hanuliku, tak to jsi zaslozena mamina, takze dvojcatka zvladnes levou zadni, spis mi prijde horsi, kdyz ty prvni jsou dvojcata.....clovek blazni nade vsim, ale je to krasne a k tomu to patri, hlavne se holky setrete, at to dotahnete co nejdal, to asi nejde s 2 ratolestma

Ajino, to jako pani mela 2× za sebou dvojcatka???? to jako prirozene, hmmm tak pri nasem stesti by to mohla byt zase dvojcatka, tak asi zustaneme u nasich dvou, my jsme spokojeny, parecek je super!!!

jinak zdravim i ostatni maminy, holky kde vas mame? Pitrsko, jak se dari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.11.07 20:04

Míšo, téééééda, čtyři chlapi, teda vlastně pět :D :D :D tak to je bomba! To máte doma někdy veselo, co? :D :D :D
Haňulíku, super metříky, vidíš, jak si to hezky zvládla :)
Zatím mi to moc neutíká, do toho třetího měsíce to byly spíš pořád obavy, zda se mimi udrží, pořád jsem se kontrolovala, někde mě píchlo a hned jsem se běžela podíva, jestli nekrvácím, no šílený! Ale teď už to snad bude dobrý a budu si to užívat :D :D :D Přítel se o mě taky pořád bojí, furt mě hlídá, no jsme jak blázni! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.11.07 20:07

Ještě bych se chtěla zeptat, to jste tady všechny otěhotněly přirozenou cestou nebo jste některá byla na umělým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
10.11.07 20:10

Haňuli, v nastavení si zatrhneš vždy připojit podpis.
A Michaelo, to jsem netušila, že ty máš čtyří chlapy, to je super!!! Klobouk dolů, mně ti moji dva stačí, i když asi je máš líp vychovaný, když ti nejstarší tak bezva pomáhá. Mně tedy Anička taky, ale přece jen je ještě celkem malá a nechci z ní udělat chůvinku, tak jen občas pohlídá apod. Jinak jsem zavedla oběma domácí povinnosti, jako chystání tašky do školy, zalívání kytek, věšení a sundavání prádla, zametání apod. Moc důsledná ale nejsem, nestíhám je do toho honit.
Jak ti, Haňulko, spí holčičky? Nám naštěstí oba spali už dobře, když se dvojčata narodila, i dobře usínali, ale mám známou - kluci 4 a 3 roky a teď dvojčata párek, starší kluci jí skoro nespí, to musí být na padnutí.
Jo a můj muž to vzal pohodově, během dvou minut byl nadšený (zatímco já to vydýchávala týdny), moji rodiče byli hodně proti (že se nebudu moct dětem pořádně věnovat) a tchánovic měli sami čtyři kluky (postupně), takže jim to žádná divočina nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
10.11.07 20:12

A Sabri - mám kamarádku, která je ze šesti dětí, z toho jedny dvojčata. Dva její bratři mají každý šest dětí, a to: jeden 3× dvojčata a samý holky a druhý 2× dvojčata a samý kluky :lol: Nevěřila bych, že to je možný… A prý spontánně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.11.07 20:22

A holky, máte taky někde fotogalerii, koukala jsem fotogalerie - diskuse a nikde jsem nenašla dvojčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová