Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2241
8.1.08 17:43

Ivusko, díky moc. Rozhodovali jsme se právě mezi TFK a Easy. Uvidíme, jak se s ním bude jezdit. Je to novinka, tak si bohužel ani nemůžu přečíst žádný názor na něj. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
8.1.08 17:48

Zuziku a jakej jste na ten Hergules měli názor? A kolik stál? Já bych ho mohla mít za 13000,– a jsou k tomu i tašky a je to ten modrý. Mě se to zdá dobrý, co myslíš? Jo a proč se namám ptát Dity :nevim: ? :roll: :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
8.1.08 19:41

Morgano , nemyslím, že je polohování nohou tak důležité… zpočátku mají mimča nožky krátké, takže tam ani nedosáhnou (nevím jak to má dlouhý sed…) a až budou chodit a řádně sedět, tak si myslím, že to neva ani kdy usnou. V golfkách taky mimča sedí, případně leží a mají pokrčené nožky. Jsou důležitější věci které rozhodují.

Poli , my jsme se na něj koukli na Čerňáku a docela se nám líbil… ale hlavní problém byl, že se mi zdáli strašně úzké ty vložné tašky na mimča a my jsme kluky čekali v zimě. Takže jsem si moc nedovedla představit jak tam ještě narvu fusak z Emitexu. Jinak se mi zdálo, že se s ním dobře jezdí. Více zkušeností nemám. Pak jsme se rozhodli, že chceme na začátek „pohodlnější“ kočár pro kluky - tedy dvě samostatné korbičky a že sporťák koupíme až budou sedět nový… mezitím byl problém s Herqulesy že nebyli k dostání a tak… a nakonec rozhodla i cena. Takže teď jezdíme s Montrealem (předtím jsem měla Inglesinu) a jsem spokojená.
Koukni na diskuse na dvojčatech. Myslím, že je s ním snad vesměs spokojenost. A Dita… snad teď neplácnu blbosti, ale mám pocit, že si jej objednala, čekala snad dva měsíce a nakonec jej šla druhý den vyměnit za Joggra, protože se jí tuším špatně skládal… teď nechci kecat, už je to dlouho. Třeba se ozve a osvětlí to, ať nešířím bludy… ono to zpátky někde v diskusi určitě bude :wink:
Tak mi to nedalo a šla jsem to hledat… koukni na stranu 52, a pak 74 :wink: Teda mimojiné jsem si i zavzpomínala jak se narodili kluci a početla si vaše krásné gratulace :oops: :wink: … joj to už je tak dávno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.1.08 19:42

Oren, myslím na Vás!!!!!!!
to mi připomnělo, že kamarádka kdysi (ale to už je šílenejch let) měla taky podobný problémy s ročním synkem, opravdu tak reagoval občas na emoce…ale sama si to moc nedovedu představit, snad jak to přišlo tak to zase odejde.

U nás míry a váhy v půl roce: Fany 7,25kg a 65 cm, Vojta 7,5kg a 67cm.
Míšo, ty máš teda valibuky, holt správní chlapi:)a s kočárem se taky už docela nadřu..a bude hůř..

Dita myslím měla herqules objednanej a šíleně dlouho na něj čekala a ještě nějak nebyla spokojená…

já doporučuju zajít na www.dvojcata.cz, tam je diskuzní fórum ohledně kočárků, to mi hodně pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.1.08 19:49

Ten kočárek easy walker duo vypadá dobře, akorát ta cena, když se to napočítá, mi přijde docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
8.1.08 20:27

Zuzíku díky za názor, všechno jsem si pročetla a teď mám ještě víc zamotanou hlavu. Vůbec nevím co mám dělat :nevim: . Ach jo :cry: ! Ale mrknu i na diskuzi o kočárkách na Dvojčatech. Já se snad nerozhodnu :roll: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
8.1.08 21:37

Poli :lol: ale rozhodneš :wink: :lol: nic jiného ti nezbyde :lol: . Ale uklidním tě… nemyslím si, že je nějaký kočár vyloženě špatná volba, každý má svá pro a proti :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
8.1.08 21:47

Jéé Dito!!!!!! koukám že také pořád v noci vstáváš?
Já si říkám do února(to beru ještě ten měsíc k donošení), ale už teď vím, že stejně nenechám ani jednoho z prcků v noci plakat. Nemám na to a manžel taky ne!!!
Pravda ale je, že někdy se budí míň a někdy se skoro nevyspím. Vůbec už nevím, co s tím. Říkám si, že až začnou běhat, budou více únavy a i víc spánku…? Ale nevím, nevím.
No ale zase malí jsou jen jednou, a tak se to snažím si užít. I když někdy spím s otevřenýma očima.

Tak hodně zdravíčka všem !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.1.08 22:14

Ahoj holky.
Poli, Morgano , jo, jo, já měla objednaný Herqules, čekala jsem na něj ne dva, ale tři měsíce a když jsem jej měla doma, zjistila jsem, že mi vůbec nevyhovuje a vyměnila jsem jej za Jogger a s tím jsem velice spokojená. Herqules si spousta maminek chválí, ale četla jsem na něj i nespokojené reference, které se vesměs týkaly neoddělených sedaček a špatně umístěného těžiště, které zhoršuje pohodlnost nájezdů na obrubníky apod. Řekla bych, že fůra maminek nedá na Herqules dopustit ve skutečnosti kvůli designu, který je skvostný! Mně taky strašně bral za srdce, než jsem upřednostnila funkčnost Joggera před vzhledem. Tatínky zase fascinuje kvalitní technické zpracování Herqulesu.
Mně na Herqulesu vadilo to, že kompletní kočár s taškama jen s vypětím všech sil naložím sama do kufru auta. Která maminka sama s prckama autem nejezdí, tak ji tento fakt ani trochu nemusí trápit. Dále mi vadilo, že na obrubníky se najíždělo fakt blbě a chtělo to silný tlak na madlo, aby se zvedla přední kola. Jedna maminka mně sice v diskusi utřela, že je to v pohodě a stačí si vždy osu mezi zadními koly přišlápnout nohou… No asi je to o zvyku.
Ale hlavní důvod výměny kočárků byl asi ten, že během těch měsíců čekání na Herqules v babyexpertu vystavili Jogger a i když celý černý vypadal vedle Herqulesu jako chudý příbuzný, tak jsem se okamžitě zamilovala do korbiček a vůbec celé takovéto koncepce kočárku, která je v podstatě stejná jako u TFK a (jak jsem se teď koukala) i u Easy Walkera. Korbičky se z konstrukce jednoduše sundaly a do auta se pak nakládalo vše poměrně hladce. Korbičky byly SUPER! Myslím, že holky, co tady mají TFK s korbičkama, se mnou budou souhlasit.
No takže když jsem Jogger viděla a uvědomila si, že to je to to, co mi vyhovuje lépe, byla bych objednávku Herqulesu hned zrušila a brala Joggera, ale manžel nad Joggerem ohrnoval nos, jak říkám, chlapi Herqules milují. Ale když Herqules konečně doručili (holkám byl měsíc) a já si konečně zkusila manipulaci s ním (těhotné mi to manža nedovolil), došlo mi, že to budu já, kdo to bude tahat do auta a z auta a vůbec a pro:,–(ila jsem si svou… Nelituji ani náznakem, Jogger mi vyhovuje.
Kdybych se znovu rozhodovala, určitě bych opět upřednostnila kočár s korbičkama (TFK, Jogger, Spider, Easy Walker…) nebo bych to udělala jako fůra holek tady - hlubokou klasiku či Bertini a pak sporťák - je jich fůra skvělých - TFK, Montreal, Phil & Teds atd. atd. My jsme si prostor v korbičkách fakt užili, já i dvojčata.
Takže asi tak. Toť můj pohled. Ale každý musí vybírat podle svých potřeb. Jen jsem chtěla vysvětlit, že nemám averzi k Herqulesovi, je to kvalitní a krásný kočár, jen mně osobně nevyhovoval.
Ještě k tomu polohování (nebo spíše nepolohování) nožiček u sporťáku - já bych se toho nebála, podobně jako to tady už holky psaly. U Joggera sice nohy polohovat jdou, ale mám ještě golfky Aria a tam nohy polohovat nejdou a zase takový problém to není.
Omlouvám se za romány.

Teda Pepen, Míšo, Ivuško , jak tak čtu ty vaše váhy a míry, tak už mě zase chytá depka z toho, jací jsou ty moje holky drobečci :oops: :oops: :oops: Jako bych je vůbec nekrmila nebo co… Ach jo.
Zuziko , koukla jsem na video, kluci jsou úžasně šikovní. Fakt!

Oren , doufám, že už jste lepší, myslím na vás.

Holky PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.1.08 22:18

Kuželko , dík :D
Jsi mi oporou, že jsi na tom stejně s tím kojením a nocema a taky nemáš srdce s tím seknout a těm svým mazlíčkům nastolit v noci tvrdý režim........ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.1.08 22:47

POli, já měla snad dvouměsíční depku z toho, že se nemůžu rozhodnout kterej kočár vybrat, to je úplně normální:)
já dlouho byla rozhodnutá pro joggera, jenže mezitím přestali dodávat ty korbičky a ty vložný tašky se mi vůbec nelíbily (spec. u tohohle kočáru, např. u baby weltu nejsou špatný, tam jsou jako vaničky, tady to byla taková jakási hadra mi přišlo).
Tak jsem se po dlouhým váhání rozhodla pro spider swing a jsem max. spokojená. Na ty korbičky nedám stejně jako Dita absolutně dopustit!!!
Kluci mají každej svlj prostor, já na ně vidím, paráda. U nás je to většinou tak, že Vojta v kočáru okamžitě usne a Fany buď kouká nebo taky řve. Takže jednu boudu mám nahoře a druhou dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.1.08 22:49

Jo a já se teda taky rozhodovala podle ceny, těch 16pro mě byl tak docela strop, to je taky individuální, kolik seš ochotná za kočár dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.1.08 23:52

Holky díky za pochopení. Nedalo mi to a jsem zde zase, skoukla jsem fotečky dětí od Helli a Markýtky -nádherný.

A chtěla bych poprosit občas se sem kouknu , tak by mohli přibýt i fotky další.

Poli a Morgano držte se, a hlavně vám přeju zdraví.

Oren doufám, že je vše vpořádku, naše malá také spadla a ošklivě se bouchla do hlavičky. Neustále ji teď sleduji, jak se chová atd. -neuvěřitelný strach, vždyť mám jenom ji. O druhé mimi bych nechtěla přijít.

Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.1.08 00:02

**Dito!!!

Koukám, že máte už 1. narozeniny. Hodně zdravíčka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a vše nej nej nej!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-)**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
9.1.08 07:28

ahoj holky koukám že řešíte kočárky. Já teda vybrala montreal baby welt. Slyšela jsem na něj docela dobré názory a hlavně teda z finančních důvodů není tak drahý jak ty ostatní. Ono při 4 dětech si člověk nemůže moc vyskakovat :( tak snad mi bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová