Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
20.2.08 11:29

Ahojky,
uz jsem dlouho nic nepsala, ctu vas tady pravidelne.

Take se tesim na fotky novych miminek a drzim palce Petulince.
Par slov o nes. V pulroce mame Anika-5780 a 63 cm, Karin-5890 a take 53 cm. Jsou to stihle holky, ale Dr. byla spokojena. Anika uz temer leze. Neleze, ale tak nejak se otaci v poloze na brisku, ze se dostane kam chce, totiz i mimi podlozku. Uz mam koupenou ohradku, ale jeste ji dovezt z Prahy.

Ivusko , zahlidla jsem na fotkach, ze u vasi ohradky se oddelava jedna stena? To je nejak predelana nebo tak byla original?

Tak jsme konecne naockovany, byla to pohodicka. karina jen pipla,jen takove piii, ani neplakala, a za chvili uz se smala. Za statecnost jsem ji trapila dal, a me uz i nausnicky :-)
Tady fotka:
http://dominky.album.cz/…6e534137.jpg /> To druhe zlobidlo trochu zaplakalo, ale take se mne povedlo ji za chvilku uklidnit. Zato pri pichani nausnic (nastrelovaly se jenom Karince), tak Anika ječela a delala randal na celou nemocnici. Nepochopila jsem to, jesli to byl projev soucitu nebo co? Tak ji jsme radse nausnicky ani nedaly.
Tak tady fotka te druhe protivnejsi holcicky aspon v nove mikine a novych (nasi prvni!) botech:
 http://dominky.album.cz/…4eadb355.jpg

Vice fotecek take z pulrocni oslavy u nas v albu.

Dito krasne fotecky chodicich deticek, take uz bych chtela chodici.
Miso, ty tvoji rostaci vypadaji tak dospele, neda se srovnat s nasima holkama, a to jsem jeste i o kousek starsi. A co vsechno jite, to teda koukam.
My teprv tyden prikrmujeme.zacala jsem jen ze zvedavosti, jeste jsme ani nemusely protoze mleka mam ted dost (plus cely mrazak z toho vecneho odstrikavani), a kojeni holkam i stacilo, ale chtela jsem, aby se neco zajimaveho delo. Zeleninka jim chutna, nemame s tim zadny problem, jedna to jeste neumi poradne jicst, tak jakoby vysouva jazykem obsah lzicky zpatky. ale nedela to naschval, pak breci, ze nic v puse nema a chce jeste. je to sranda. naivne jsem si myslela, ze budu krmit obe najednou. u nas to vubec nejde, holky porad breci, kdyz davam te druhe. asi potrebuji mit staly prisun, jak to maji u prsa, a ne lzicka-pauza-lzicka… Krmite deticky najednou hned od zacatku?

Musim koncit. Zkusim na neco reagovat treba priste.

Mejte se pekne.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
20.2.08 11:34

Ted jsem docetla o mirach a vahach novych miminek.

Gratulace Petulince!!!! At deti pekne rostou a delaji samou jen radost!

Oren, ty se nejak ozvi, at konecne zrealizujeme tu navstevu!

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
20.2.08 13:32

Petulinko, gratulace k párečku!

Matýsek je chlapák a Míšulka drobeček jako správná holčička, už se těšíme na fotky!

Ali , ohrádku máme skládací ze 4 dílů,tak jsme tam ten jeden prostě nedali. Máme tuto http://www.anabelka.cz/…robnosti.php?… Pres MMB jsem nesehnala starší,tak jsme koupili komplet i s dekou holkám k Vánocům. Ani nevím, jestli tam budem ten přední díl montovat…
Odstříkané mlíčko pak využiješ na kašičky,já taky dělám nemléčné do MM a už pak nekojím. Je super,že Ti holky baští pěkně zeleninku,když si vzpomenu na naše začátky tak hrůza, ale po 14 dnech se to srovnalo - naučili se jíst a teď se bojíme aby nás nesnědli :-D Krmíme střídavě lžička jedné, lžička druhé,když na ně nejsme dva,což obvykle nejsme.Trochu Anetka hejká,že nejsme dost rychlý,ale zvykla si.Pomáhá,když dáš jim ještě jednu lžičku do ruky,oni se pak zabaví a nemyslí na to,že ségra dostává a ona ne :-) ale ted už jim to nedávám,jelikož se pak šermujeme lžičkama… Fotečky nádherné,holky jsou drobounké modelky a asi hodně šikovné.

My nelezeme,jen snahy a válení sudů,a posunování po linu dozadu, to nám jde.A to jsme o měsíc starší ale teda taky o dost těžší, v 7 měs.jsme je vážili doma a Anetka měla 9,4kg a Naty 8,8kg,no pronesou se). Teď jsem jim dovařila zeleninky na další týden, mají 3 příchutě - por, květak a s koprem. A s masem to je nejlepsi. Jen s pitim bojujeme, jak jsem je chvalila, tak ted mi to furt plivou, caj, vodu,stavicku,vsechno. Tak nevim.

Nic jdeme krmit,zatim dokojuju po každém příkrmu kromě kaše,ale už toho tolik nevypijou. Noční spaní jak kdy,ale převažují dobré noce,kdy krmíme jen 1× každou a vstáváme tak max.5× (dudlik).

Aji, Oren ,hodte sem nějakou fotečku vašich šikulků! Oren,to je frmol vid,no to uz se „tesim“ az zacnou chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.2.08 15:36

ahojky holky
tak dneska nas pustili z porodnice. Dekuju za gratulace :D
Jinak se nam dari fajn, s Miskou byly prvni dva dny trochu problemy, protoze blinkala krev (pry z nedostatku vitaminu K), ale tedka uz je v poradku. Oba prckove sou hrozni jedlici, Matko obvzlast. Parkrat sem uz zkousela kojit soucasne, ale zatim teda v tom moc jista nejsem, jak si je podat.
Fotecky sem vlozila k Unorovkam 2008 do fotogalerie, kdybyste chteli kouknout.
Tak zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17928
20.2.08 15:46

Petulinkas , koukal jsem na tvoje poklady, jsou nádherný! Moc vám blahopřeju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
20.2.08 20:22

Petulinko, gratuluji k párečku :D

Oren, moc dobře vím, o čem píšeš :-)

I naše dítka jsou teď úplně všude a já jen hledám zábrany, aby se nedostaly tam, kam je pro ně nebezpečno. Jinak je to ale s nima fakt nááááádhera :-)
Moc si to vychutnávám.
Mám ale to štěstím, že za mnou jezdí mamka, která moooc pomůže!!!

Matýsek už začal chodit. Anetka okukuje a myslím, že brzy začne také.

Tady jsem přidala nové fotky
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Mějte se všichni moc fajn!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
21.2.08 12:46

Ahoj maminy, tak vkládám nějaké fotečky.

To je před vycházkou, hroznej problém s oblíkáním, vůbec se jim to nelíbí

http://www.baby-cafe.cz/…F9%20010.jpg

a tady jsou v pelíškách,které jsou dobré na zádíčka. V tom spinkají v noci, doporučila mi je jedna mamina na klubu dvojčat

jinak teď máme nějaké brečící období a hlavně se jim moc nelíbí v kočárku, možná je to tím, že jsou tam jakoby uzavřený v těch taškách, takže venku křik, jako když je na nože berou 8O 8O 8O

Ještě se chci zeptat, jestli některá používáte zvlhčovač vzduchu a jestli je dobrý třeba když mají mimča rýmu. Ajakou značku máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
22.2.08 14:59

Ahojky holky,
jenom v r\ychlosti, dlouho jsem tady nebyla a nevím, jestli stihnu na něco reagovat.
Prvně: Petulink veliká gratulace k párečku. Je fajn, že už Vás pustili domů, váhy jste měli nádherné. Tak se držte a tendemovému kojení zdar. :D
Ajinav moc krásné fotečky. Děti mají pěkné papulky, je vidět, že se mají dobře.
Zvlhčovač vzduchu doma nemáme, tak neporadím, ale při rýmě se tím určitě nic nezkazí. Myslím, že se to i doporučuje. Já dávám mokré hadry přes topení.
Kuželko, Oren, Dituš děti jsou šikulky, že už capkají. Já už bych to brala taky. A na léto už budou běhat a každej na jinou stranu...... :D

Ivuško holky mají nádherný bříška a váhy. Když jsem četla, jak je krmíš, tak bych řekla, že docela málo. Naši musí mít pořád něco v puse. Ven jezdíme s Bebe sušenkama a pořád jim musím ulamovat do pusy.
Např. k snídani sní každý 200 g bílou Hollandii, oba celý banán a ještě se dojídají sušenkama. :) Hlavně Honzík uní slovo ham a to mele pořád bez přestání, dokud něco nedostane. Jediný klid je, když jim dám žvanec do ruky, ale to pak zase musím uklízet všude rozpatlanej chleba nebo sušenky.
Jo a taky Vikči bačkorky jsou strašně dobrý.. :D

Jinak my se plazíme. Honzík už asi 14 dnů ( :oops: ) jiné děti asi tak v 7 měsících, ale my budeme holt o ten měsíc až dva v tomhle pozadu. Dneska jsme byli zase u rehabky a já jí povídám, že Zuzanka spíš couvá a válí sudy a ona se mezitím najednou sama rozlezla za hračkou. Ale doma jí to moc nejde, tak nevím, jestli to nebylo tím, že tam byla vysvlečená a nekloiuzalo jí to tolik. Ale na koberci to podle mě taky neklouže, ne?
Každopádně asi taky během pár dnů začnne prozkoumávat terén.
Honzík má nejradši koupelnu a v ní záchod. Když je tam zavřeno, tak zastaví přede dveřmi a řve jak pominutej, že mu máme otevřít. A jeho nejlepší činnost je lézt za mnou jao ocásek a držet se mě za nohu a řvát ham. :D Když ho náhodou vezmu, tak to uvidí Zuzanka a začne žárlit a řvát, takže je to docela na budku. :?
Na kolínka se jim pořád nechce. Zuzanka se aspoň zvedá na rukou (což jí asi brzdí to plazení se), ale kolínka nám pod sebe nejdou. Honzík zase vůbec ruce nezvedá a ani se od nás nenechá donutit, takže prý to chce čas.
On by nejradši jenom stál a skákal, ale že by se měl aspoň něčeho držet, to ho vůbec nenapadne.
No uvidíme, co bude zase za 14 dnů až tam pojedem. Doufám, že už aspoň začnou dávat pod sebe ty kolínka.

Musím se Vám taky pochlubit :oops: , že Honzík kaká a čůrá na nočníček. Ráno pořád volé eeh a když ho vy:,–(íme, tak hned ví, co má dělat. Zato Zuzka to pouští do plín nejlépe na pokračování po celý den.

Taky jsou z nás hrozní mamánci. Teď víc než kdy jindy. Jak mě nevidí tak řvou, návštěvy ať u nás nebo jinde jsou trochu horor, protože se chcou oba chovat u mě nebo tyťky, každej by je rád choval, ale oni řvou jak kdyby se jim nevím co dělo. Doufám, že se to brzy zlepší, protože mám někdy pocit, že jsem za celý den taková otlapkaná a věčer už jsem fakt ráda, že spí.

Zítra jdem s Viky na maškarní odpoledne pro děti, tak jsem zvědavá. co Ti dva tam budou dělat. Doufám, že ne řvát..... :)

Zatím se mějte a doufám, že někdy brzy pa Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
24.2.08 19:41

Denisko , to jsem se nasmála připředstavě Honzíka držícího Tě za nohu a křičícího HAM HAM :-D S tím lezením to máme podobné …
Dnes jsme poprvé prubli Croozer, tak můžete mrknout na rajče na fotečky,byla škoda sedět doma,zvlášť když mi přišlo nové kolečko ;-)
http://ivuska111.rajce.idnes.cz/…MG_4067a.jpg /> Mamánci zatím díkybohu nejsou,ale už jsou k cizím lidem trochu odtažitější, ale jen o trochu míň, ono to období stejně asi teprve přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
25.2.08 09:22

Teda Nisso,
když čtu, jaké máš mamánky, musím říct, že jsem na tom úplně stejně!!!!!!!!!
Naše děti tedy nejsou už teď tak nedůvěřiví k návštěvám - ale jen k těm co znají. Ty co ještě neznají ořvou!!!
Jinak Anetka není zas až tak mazlící typ, zato Matýsek si to vybírá za oba. Když už teď nekojím, tak se v noci musí přijít alespoň přitulit a válí se po mě. Anetka!!!je velká šikula a v 19 večer usne a ráno v 7.00 vstává. Někdy podle toho taky, kdy ji vzbudí ráno Matýsek!!!

Nočníčky jsou super, naši prcci také oba chodí a jsou moc šikovní!!!

Anetka začíná dělat svoje první samostatné krůčky :D

Holky tak krásný sluníčkový den i nový týden všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
25.2.08 20:58

Ahojky všem,

jdu Vás po delší odmlce (jako obvykle :roll: ) trošku pozdravit!!!!

Předně - Petulinko , moc moc moc gratuluji k dětičkám!!!!!!!! Je úžasný, jak jste vydrželi!!!!!!!! Hodně štěstíčka a zdravíčka všem třem!!!!!!!

Markýto - krásné Karkulky!! :lol:
Ivuško - tak ty vaše bříška jsou nepřekonatelný!!!! :D A musím se přiznat, že kdybych nevěděla, že máš dvojčata, myslela bych si, že je na obou fotkách jedna a ta samá holčička!!! Přijdou mi úplně stejné! :D A neboj, podle toho co píšeš, je rozhodně nepřekrmuješ! To mi baštili a baštíme mnohem více a přitom je naše Nikolka vyloženě hubeňour. Můžeš jí spočítat všechny žebra. :roll: Asi to má taky daný… Ale je taky fakt, že já jsem na ně trošku přísná. Lipánek poznali až v roce i teď ho mají jen výjimečně jako ňaminu(dávám přednost jogurtu), k obědu neznají tučný jídla bez zeleniny, když jim chci dát něco dobrýho jen tak do ruky , dostanou pohankový křupky nebo nakrájený jablíčko, zatímco ostatní děti piškoty a sušenky . … atd… :oops: :oops: :oops:

Ajinav - jestli je miminkům zima, zjistíš opravdu podle nosíku!! Musíš k němu přiložit hřbet ruky, když je teplý, je to OK. A v tom případě je dobrý sáhnout ještě i na ručičky, abys zjistila, jestli nejsou zpocený, čili jestli jim není až moc teplo. To s tím nosíkem platí ale jen pro ležící miminka v kočárku. Když už na ně fučí vítr, můžou mít, pochopitelně, nos studený, i když jim zima není. Teď to zjištuju tak, že prckům sahám na zádíčka. Teda spíš vždycky někoho poprosím (myslím třeba babi nebo kamarádku), aby jim tam sáhla, já mám totiž věčně totálně ledový ruce… :roll: :roll:
Jo a ještě k tomu vašemu breku v kočárku. Nemají v něm dětičky pod sebou moc tvrdo??? miminka milujou měkkoučko! Vůbec nepotřebují volný prostor, spíš naopak, vyhovuje jim těsno a měkko (připomíná jim to dobu, kdy byly v bříšku), proto mají rády třeba zavinovačky. Teda tak jsem to aspoň četla a iu nás to fungovalo. Zkus dát pod ně třeba nějaký polštář nebo měkkou deku nebo je tam dát v zavinovačce … Určitě něco najdeš. MOžná to nevyjde, ale za zkoušku nic nedáš, ne? :wink:

Dito - je moc dobře, že už jste konečně fit!!!!!! A gratuluji k chození!!!! Díky za info ohledně Prevenaru, nevěděla jsem, že se uvažuje o úplném hrazení. Nám ho doktorka doporučila, ale rozhodli jsme se počkat právě na ty 2 ročky.

A co my?? No, je u nás stále pořádně rušno!! Opět jsme byli pár dnů nemocní. Jak tu psala už i Míša, takový dny jsou opravdu na provaz … :? :? Ale je to za náma. Každý pátek chodíme na cvičení pro batolata. Je to super! Jen vždy nechápu, jak se většina ostatních dětiček po celou dobu drží u svých maminek, když se na hudbu má chodit za ruku do kola, ony tak chodí, když se má běhat z jednoho místa na druhé, ony tak běhají, ale náš Lukášek prostě ne. Je to velký individualista a hlavně průzkumník. Celou hodinu běhá po hale a prozkoumává, co kde je. Jen se pro něco otočím a už hledám, kde zase je. Pokud ho něco z her zaujme, přiběhne a zapojí se, jakmile je to pro něj nuda, jde si hledat svoji zábavu. Nikča je tak trochu stydlín. Prvních 5 minut je na mně vyloženě přilepená, další 1/4 hoďku se mě víceméně přidržuje a docela spolupracuje, no a pak se rozjede a už i jí jsem úplně fuk! Když pak na konci hraje hudba na zklidnění, maminy chovají svoje ratolesti a já, ačkoliv mám děti dvě, nemám koho chovat - ani jeden nechce, je mi to až trochu líto. Nejsem tedy úplně jediná, ale mezi výjimky patříme. Neudělala jsem někde chybu???????? :?: :?:
Taky jsme byli na našem prvním maškarním!! No, po pravdě řečeno, pocity smíšené. Vlastně to bylo něco podobného jako na tom cvičení. Nikča na mě nejdřív totálně přilepená, pak se jí to zalíbilo. Dokonce trochu tancovala. :lol: Lukáška žádné tancování ani děti nezajímaly. Neustále jen běhal do předsálí, kde to bylo prostě zajímavější. Jenže taky děsnej průvan, takže jsme ho s manžou neustále tahali zpátky za šílenýho řevu … Závěr? Už bych tam s takhle malými dětmi nešla. Ale záleží na povaze. Kámoška se stejně starou holčičkou byla nadšená. Aby nebyla. Její malá se od ní nehla na krok a jen skotačila na parketu …

Mějte se hezky, snad se zase brzy ozvu!!!! :wink:

Naše Karkulka…

http://img.mimibazar.cz/…/f827622.jpg /> A náš malý mysliveček …
http://img.mimibazar.cz/…/f827626.jpg /> A ještě jedna společná. Tedy spíš pokus o společnou fotku. Maminky pohybujících se dětiček ví, o čem mluvím … :wink:
 http://img.mimibazar.cz/…/f827666.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
28.2.08 21:35

Ahojky holky,musím říct,fotečky máte krásné,až budu mítchvilku,taky nějaké vložím.A u nás??
Adámek má nějakou virózu,ale i povlak na mandlích,takže dostal antibiotika,leží jako lazar pořád,chudák malej.Domča,který mi v noci dotal horečku a kašle a má příšernou nrýmu,má angínu a antibiotika,a Filípek,u kterého jsem nic moc nečekala,sice má občas kašel,ale jinak nic,toho by viděla nejraději v nemocnici dnes večer,abych ho tam odvezla ,od narození trochu chrčí,a i chrápe,ale jinak nic moc,je fakt,že asi před třemi dny měl jeden den rýmu a byl hrozně protivnej,ale pak to přešlo,ale má zánět průdušek,už chronický,zřejmě už od narození,nechtěla mě strašit,ale spíš jí to i připadá jako astma,vzhledem k tomu jeho srdíčku,jak se léčí,že to většinou bývá spojené,obě ty nemoci,tak taky dostal antibiotika a ještě něco jako foukátko na průdušky,holky,já šla odtamtud a brečla jsem jako želva,jednak kvůli Filípkovi,a taky že nevím vůbec,jak to zvládnu sama se třema nemocnýma dětma…
Ale potkala jsem našeho obvoďáka,a ten hned co se stalo,jsem mu to všechno řekla,a on,zítra ráno ať manžel přijde pro paragraf,nemůžete být sma na tři nemocné děti,navíc,jsem zítra objednaná na tu orotpedii kvůli tomu kotníku,jak furt kulhám,tak říkal,že podle něj to vypadá na zánět achillovky,tzn sádra ,doufám,že se plete,no,každopádně,když vím,že manžel bude doma,jsem mnohem klidnější,přece jen,mít nemocné jedno,nebo tři,je dost rozdíl,a nebudu na všechno sama.Tak manžel byl samozřejmě rád,že se uleje a trochu si užije prcky(a taky komp ),holt budeme mít mí'n výplatu,nedá se svítit,kdybych pak se někde z toho nervově sesypala,tak by to bylo na déle,že jo??
jinak,Domča má 9600g,a Filda 9100g,tak už se jim to rychlé přibývání zastavuje.
Takže si super užíváme,jak vidíte.Jsem z toho už nějak psychicky ubitá,mám hroznej splín z toho všeho,ale snad to bude ok,se všema třema.
Tak se opatrujte i s vašemi zlatíčky,a jak bude chvilka,zase něco písnu,pa,Míša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
1.3.08 16:07

ahoj holky, po dlooooooooouhé době jsem tady. Ani nevím, co jsem přečela a kde jsem skončila, nestíhám to louskat úplně všechno, takže reagovat ani nemůžu, jen se tady narodila nová miminka, takže gratuluju všem , ať jsou mimískové čilí a zdaví. A fotečky jsou úžasný, nádherný, prostě skvělý…
Jinak my jsme v pořádku, kluci řádí jak můžou, ale je to v normě. Někdy teda je to na palici, ale to se holt nedá nic dělat. Hodně začali brebtat, dělají fakt pokroky, je to úžasný:-) Taky hodně baští, ale taky hodně běhají, takže to ani není vidět, někdy si říkám, že mě asi za chvíli sežerou :D No já budu muset zase končit, posílám nějaké fotečky. Tak se mějte a všichni se opatrujte papa

http://img.mimibazar.cz/…/f869991.jpg /> http://img.mimibazar.cz/…/f869992.jpg /> http://img.mimibazar.cz/…/f869993.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
1.3.08 18:14

Ahoj maminy.

Miso, tak to je mi lito, jak jste vsichni marodi. Musis byt statecna a vse zvladnout, bude lip!

Ahoj Pitrsko, napis neco casteji, kluci jsou fesaci.

Ivusko, tak my jsme jeste k vyzkouseni croozera (jak se to spravne pise) nedostali. Nez jsme se rozhopali, tatinek by konecne mel cas, tak zas je hnusne pocasi. :? snad uz brzy. zatim jezdime jen jako s kocarkem. A koukam, ze vy jste sly roznou do sedatek, nemeli jste ani ty Weber sety? To ti holky uz sedi? My ty Webery mame, takze je jeste dlouho budeme pouzivat. Nejak jsem chtela kouknout na vase fotecky, a nekam zmizel odkaz na rajce, mozna ted uz je, musim se mrknout. Pokud neni, tak ho nejak pisni, jsme zvedava na vice fotek z te vasi projizdky na kolech.

Heli, krasna Karkulka a Myslivec. Hledala jsem vas na MMB, abych se podivala na rodinne fotky, a take jsem nenasla, jsem asi nejaka nesikovna :-(

My ted mame trochu problem s prikrmy, zacatky byly dobre, ale ted holky nechteli zeleninku jist :-( Strasne u toho jeci Anika, nekdy se uklidni jen u prsa, po cemz ji na par llzicek jeste primluvim, ale nic moc. A zapatlavaji se u toho strasne. komplet je prevlikam do starych veci , na to bryndak, pak plina, a stejne to maji vsude. Treba s masickem to pujde lip, uvidime. Zato kojeni je stale dobre, dokonce mam cely mrazat, a delam na vecer kasi do MM (take jen asi 50 ml pro kazdou, vic toho nesnedi). Ktere kasicky vam jedou nejlip? My zatm jen ryzovou, ale asdi zkusim i neco chutnejsiho, aby to jedly.
Jinak holky v pulroce maji 63 cm kazda a 5890 a 5780 g, takze 6 kg porad nemame, ale to neva, jsme proste stihlejsi postavy :-), dlouhe jsme docela dost.

zas to tady preplnim trosku fotkama :-)
divoka zver v nove ohradce:

http://dominky.album.cz/…22a9179c.jpg

plavani ve vane druha lekce:
http://dominky.album.cz/…4e524ef5.jpg

takova dobrota, a ta potvurka to odmita jist (tatinek to vzdy rad doji:-))

http://dominky.album.cz/…267d97b3.jpg /> Karinka v sateckach
http://dominky.album.cz/…4fb820cb.jpg /> to mensi to je nase chytre, hezke a inteligentne vypadajici dite (Anika)se sestrou Viktorii.
 http://dominky.album.cz/…6dfb7e3d.jpg

jeste jsem neco chtela napsat, ale uz nevim co.
pa.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
1.3.08 18:24

jeste se chci zeptat, kdo mate sedatka do vany, je to dobra vec, jak dlouho se pouzivaji? Daji se pouzit ikdyz mimijeste nebudou umet samy uplne pevne sedet? Asi je budu shanet na MMB ci dvojcatech.

Dito, jak mate ty golfky, tak kocarek uz pak nepouzivate vubec? To jen abych vedela jestli ty golfky go uplne nahradi? A jsou asi skladnejsi i do kufru do auta? Nebo jenom lehci, a siroke a vysoke jsou podobne?

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová