Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
23.3.11 11:20

taky posílám lentilce gratulace…holky to zmáknou vím o čem mluvím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrast79@centrum.cz
23.3.11 11:52

Přidávám se s gratulací Lentilce a přeji aby holčičky zvládli všechno tak krásně jako první dny života :hug: :kytka:
Já teda svůj „císař“ popisovat nebudu ,některé ještě nerodili,ale za mě jednoznačně už nikdy epidurál,sice jsem slyšela pláč ,ale jen u prvního-pak už o sobě nevim až probuzení na JIPU
S tim bříškem,je to u mě šílený mám ho stejný jak popisujete a na plastyku se chystám vyčetla jsem že stojí kolem 28-30tisíci…co se dá dělat :nevim:
Holky fakt nikdo nevíte o Pavlii????

• Citovat
  • Upravit
336
23.3.11 11:53
petrast79@centrum.cz píše:
Přidávám se s gratulací Lentilce a přeji aby holčičky zvládli všechno tak krásně jako první dny života :hug: :kytka:
Já teda svůj „císař“ popisovat nebudu ,některé ještě nerodili,ale za mě jednoznačně už nikdy epidurál,sice jsem slyšela pláč ,ale jen u prvního-pak už o sobě nevim až probuzení na JIPU
S tim bříškem,je to u mě šílený mám ho stejný jak popisujete a na plastyku se chystám vyčetla jsem že stojí kolem 28-30tisíci…co se dá dělat :nevim:

nevim proč ale nešlo mi to jinak odeslat tak jsem musela přes email :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
23.3.11 11:56
petrast79@centrum.cz píše:

já ji mám za 19tis a přežila i dvojčecí těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
23.3.11 12:08

andy: já právě myslela aby mi to nevyteklo nad tím pásem víš,mám dost vytahanou kůži i v oblasti žaludku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
23.3.11 12:18

jdu zamachrovat :mrgreen: mrkněte : http://www.youtube.com/user/ruzajska chvílema to zlobí jelikož mi umírá foťák ale i tak je to super a přidávám foto jak naše Niky pořád vyplazuje jazyk :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.3.11 12:25

Lentilko, moc gratuluji k holčičkám. Je super, že dýchají samy :hug:
Holky, děkuji za odkazy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.3.11 12:43

Lentilce posílám veliké gratulace a hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
23.3.11 13:51

Ruzajska prcci jsou úžasní a evidentně spokojení :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
23.3.11 13:54

jj hlavne kdyz jsou prebaleny a napapany :mrgreen: celkove jsou moooc hodny si vubec nemuzu stezovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
23.3.11 17:09

Holky jsem tu :-)
Lentilce moc a moc gratuluju k holčičkám!!! Na takové váhy jsou to opravdu šikulky, že samy dýchají a pijí :palec:
Ty moje holky rostou jak z vody, strašně to utíká, nechce se mi věřit, že už jim zachvilku budou 3 měsíce. Ale jsou to moje zlatíčka, sice uzlobený ale nikdy bych je za nic na světě nevyměnila. Jééé jak já jsem šťastná, že je mám a že mám DVĚ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
23.3.11 20:01

pavlii moc hezké holčičky už máte naušničky ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
23.3.11 20:18

:mavam:
Holky, zase krásné fotečky dětí :kytka:

Lentilko - moc obrovská gratulace k broučkům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
23.3.11 21:37
pavlliina píše:
Holky jsem tu :-)
Lentilce moc a moc gratuluju k holčičkám!!! Na takové váhy jsou to opravdu šikulky, že samy dýchají a pijí :palec:
Ty moje holky rostou jak z vody, strašně to utíká, nechce se mi věřit, že už jim zachvilku budou 3 měsíce. Ale jsou to moje zlatíčka, sice uzlobený ale nikdy bych je za nic na světě nevyměnila. Jééé jak já jsem šťastná, že je mám a že mám DVĚ :srdce:

Pavli jsem ráda že ses ozvala :hug: ,už jsem měla strach jestli je všechno u vás v pořádku,ale princezny jsou spokojeně usměvavé :dance: ,tak evidentně je a to je moooc dobře …koukám že už mají naušničky :srdce: :srdce:
Nám je dneska 7týdnů a taky mi to příjde že to letí jako blázen,i naši úžasňáci jsou fakt úžasný miláčkové :srdce: :srdce: a jsem ráda že je mám oba :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
23.3.11 21:52

tak i jedna od nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie