Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U nás se spinká už asi měsíc v noci krásně,po koupání mezi šestou -sedmou dáme nutroš,nechám je v lehátku a povídáme si s nima -kolem půl devátý dáme znovu nutroš to už jsou mrzutý a jdou do postýlky ,vzbudí se kolem pátý půl šestý ,nabaštěji se a chrupoou do devíti a přes den po těch třech,někdy čtyřech hodinkách (ale to je vyjímka). Řešila jsem teď jak mám dát očkovat jestli Synflorix nebo ten prevenar13-byla jsem rozhodnutá pro ten synflorix,ale zas kamarádky mi řikaji že když už dali dítě píchnout tak šli do toho prevenaru13
tak já nevim máme na to ještě 14dní se rozmyslet…
marketm píše:
ty jo 40deka týdně to jsme na 1,6za měsícto jste borci… já nevím nesmí řvát kvuli kýle každé dítě prostě řve..a jakou kýlu mají ??? oba?? možná bych se poradila s dr aleurčite bych nekrmila po půl hodine nebo 10minutach jak píšeš musí je bolet bříško proto řvou…vždyt už jedno díte máš ne každý pláč znamená hlad!
Souhlasim s Market,to neni dobrý dát jim takhle často jíst nečetla jsem to celé,ale to ti baštěj takhle často ve dne i v noci???
houbičko a kolik teda odsaješ za den to jsi fakt dojná
i přes den Ti takhle jí? pokud ne tak v tom hlad nebude! spíš vubec v noci??? měla by si s tím možná trošku něco dělat jinak se zhroutíš ty
už se hroutim, ano jsem dojná
teď je krmí manžel. Odsávám každé dvě hoďky asi 200 (naštěstí jsem do 5 min hotová), mám plnej mrazák a průběžně rozmrazuju. Prsa mám slíbená nová.Holčička se takhle nepřežírala, ta vypila a spala 4 hod a celou noc… Dr mi říkala, že to mám ještě chvíli vydržet a kdyžtak jdem do zahušťovadla.
a to je po odstříkání ještě nechám dopít zadní mléko.
A Míša mi teď řve, kynklá hlavou, motá ručičkama, chudák vysává dudlík, každou chvíli ho plive, no holky nedejte mu.. Ne Markét, to není po hodině krmení, to je dvouhodinové krmení a pak chrápou 3 hoďky.
Příspěvek upraven 16.05.11 v 10:43
a přes den Ti jí jak??? to mi to tiž nejak nevychází odsavas 2400 za den a v noci vypijí 2000 …
myslím že v noci to nebude řvaní hladu
já tomu asi nerozumím jak dvouhodinové krmení???jako že je krmíš 2hodiny v kuse???????????????????? ![]()
no ono jednou je to takhle přes den, jindy v noci. Když nestačim, dám jim bebu, nebo rozmrazim.
hovezinahoubach píše:
Merkét ano a pak teprve spěj
tak to bych se na to vysrala páč to není řvaní z hladu! dostaneš najíst a hotovo bude se spát popřípade si je vezmu do postele třeba te jen potřebují citit tak bych jim nedavala 120 ale třeba 150 ale proste jen jednou …nedelej ze sebe otroka
Volala jsem laktační poradkyni a ta se omluvila, že takovej případ ještě neměla.A ze známejch mi nikdo nevěří, dokud se nepřijdou podívat. Jinou laktační poradkyni mám obj. na čtvrtek, přijde k nám domů, tak doufám, že se nějak pohnem. ![]()
víš co aby sis je na to nenavykla…pak se takových zlozvyku tezko zbavuje… fakt zkus jim dát víc ale jen jednou a ani tuk
hovezinahoubach píše:
Volala jsem laktační poradkyni a ta se omluvila, že takovej případ ještě neměla.A ze známejch mi nikdo nevěří, dokud se nepřijdou podívat. Jinou laktační poradkyni mám obj. na čtvrtek, přijde k nám domů, tak doufám, že se nějak pohnem.
osobne si myslím že laktační poradkyni nepotrebujes mlika máš dost,,,spíš potřebuješ pevnejsí nervy a nepodlehnout