Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
740
5.6.11 11:18
ruzajska píše:
jůůů Andrejko,ty jezdíš do naší díry jménem Lanškroun ? 8-o :mrgreen: tak určitě písni až pojedete :palec: léto už se blíííží,Market,nemůžu se dočkat :huban: první setkání našich drobků,jsem zvědavá jak se k sobě budou mít,snoubenci naši :lol:

jinak miminka všechny parádní taky se pořád tlemíme a zuby nemáme,u Nikči jsem myslela že jo ale nakonec to zub nebyl

jedna včerejší fotka

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/…091434_n.jpg

a ještě jedna

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…029109_n.jpg

ty jsou nadherné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
5.6.11 11:34

Ruzi tak ono je to odnás blízko bydlím kousek od Zábřeha na Moravě to bys možná znát mohla??? taky moje tetka dělá ve vyxu (AVX) tak to tam trošec znám :) my jsme tedy snoubenci dva ale oni nejsou lakomci by se o Nikču podělili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8707
5.6.11 11:38
ruzajska píše:
jůůů Andrejko,ty jezdíš do naší díry jménem Lanškroun ? 8-o :mrgreen: tak určitě písni až pojedete :palec: léto už se blíííží,Market,nemůžu se dočkat :huban: první setkání našich drobků,jsem zvědavá jak se k sobě budou mít,snoubenci naši :lol:

jinak miminka všechny parádní taky se pořád tlemíme a zuby nemáme,u Nikči jsem myslela že jo ale nakonec to zub nebyl

jedna včerejší fotka

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/…091434_n.jpg

a ještě jedna

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…029109_n.jpg

teda vy jste ale fešáci i Terka nemohla spustit oči jen nevím z koho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
5.6.11 11:43
andrejka87 píše:
Ruzi tak ono je to odnás blízko bydlím kousek od Zábřeha na Moravě to bys možná znát mohla??? taky moje tetka dělá ve vyxu (AVX) tak to tam trošec znám :) my jsme tedy snoubenci dva ale oni nejsou lakomci by se o Nikču podělili :mrgreen:

hele kušuj ti jsou NAŠI :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
5.6.11 11:57
marketm píše:
andrejka87 píše:
Ruzi tak ono je to odnás blízko bydlím kousek od Zábřeha na Moravě to bys možná znát mohla??? taky moje tetka dělá ve vyxu (AVX) tak to tam trošec znám :) my jsme tedy snoubenci dva ale oni nejsou lakomci by se o Nikču podělili :mrgreen:

A já myslela, jaký budu mít ženichy od Andrejky pro moje berušky :mrgreen:

A mimča máte všechny nádherný. A jak velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
5.6.11 12:04
lentilka76 píše:
marketm píše:
andrejka87 píše:

TO MŮŽEŠ!!! od Růženky jsou naše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
5.6.11 12:14
marketm píše:
lentilka76 píše:
marketm píše:
andrejka87 píše:

TO MŮŽEŠ!!! od Růženky jsou naše
:huban: :huban: :huban: jj Nikolka má Kubíčka a Lukášek Terinku :srdce: jsi to Andrejko špatně pochopila,ta druhá část příspěvku patřila Market :hug:

ale nevadí,jak koukám,tak kluci už maj vážné zájemkyně :mrgreen:

Andrejko já to v zábřehu a okolí moc neznám,jsem z Liberce,ale Láďa se v Zábřehu narodil :-D

Market to Terinka určitě obdivovala jakýho má chlapáka :mrgreen: však neboj,až se vzbuděj tak jim ukážu jak sporťákujete,mě zas určitě celou poslintaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
5.6.11 12:19

Ještě tady dvě nevěsty… :)) nezadané… :mrgreen: :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
5.6.11 12:27

Růži jak jste na tom kolik vážíte měříte?? atakpodobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
5.6.11 13:59

Já mam ženichové-nezadané :-D tak se nehádejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
5.6.11 14:30

Ruzi já to pochopila už dávno vím že si to tak s market píšete bože já to nemyslela jako vážně ježíš :roll: ,byla to sranda,to jste asi zas nepochopily vy takže pardon :lol: ..

jinak Beed mě dostávaj ty očka tvých holčiček fakt jo

a Lentilko koukám Jíloviště je pro nás trochu z ruky ty jo :lol:

• Citovat
  • Upravit
304
5.6.11 14:53
jinak Beed mě dostávaj ty očka tvých holčiček fakt jo

Děkuji :) dneska jsem jim zpívala - Černé oči jděte spát. Nezabralo to :-?
Jako už tři dny mi odmítají přes den usnout, v noci spí tahem 8 hodin a přes den celkem max. dvě hodinky, a to ještě ne obě zároveň. Dřív jim stačilo jíst-přebalit-spát… a ze dne na den prostě taková změna… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
5.6.11 15:00

Hele co umíme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
5.6.11 15:01
:mrgreen: :mrgreen:

a hrozně je to baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
5.6.11 15:04
Beed píše:
Jako už tři dny mi odmítají přes den usnout, v noci spí tahem 8 hodin a přes den celkem max. dvě hodinky, a to ještě ne obě zároveň. Dřív jim stačilo jíst-přebalit-spát… a ze dne na den prostě taková změna… :nevim:
téda tobě už spinkají celou noc,to naši se bouzejí ještě 2× na sunar,co ty tvoje
Beed píše:
Jako už tři dny mi odmítají přes den usnout, v noci spí tahem 8 hodin a přes den celkem max. dvě hodinky, a to ještě ne obě zároveň. Dřív jim stačilo jíst-přebalit-spát… a ze dne na den prostě taková změna… :nevim:

téda ty se máš že ti holky takhle hezky v noci spinkají,to naši se bouzejí 2× na sunar,nevím jak je to odnaučit,co baštějí že vydrží takhle dlouho spinkat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí