Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ruzajska píše:
jůůů Andrejko,ty jezdíš do naší díry jménem Lanškroun ?![]()
tak určitě písni až pojedete
léto už se blíííží,Market,nemůžu se dočkat
první setkání našich drobků,jsem zvědavá jak se k sobě budou mít,snoubenci naši
![]()
jinak miminka všechny parádní taky se pořád tlemíme a zuby nemáme,u Nikči jsem myslela že jo ale nakonec to zub nebyl
jedna včerejší fotka
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/…091434_n.jpg
a ještě jedna
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…029109_n.jpg
ty jsou nadherné ![]()
Ruzi tak ono je to odnás blízko bydlím kousek od Zábřeha na Moravě to bys možná znát mohla??? taky moje tetka dělá ve vyxu (AVX) tak to tam trošec znám
my jsme tedy snoubenci dva ale oni nejsou lakomci by se o Nikču podělili ![]()
ruzajska píše:
jůůů Andrejko,ty jezdíš do naší díry jménem Lanškroun ?![]()
tak určitě písni až pojedete
léto už se blíííží,Market,nemůžu se dočkat
první setkání našich drobků,jsem zvědavá jak se k sobě budou mít,snoubenci naši
![]()
jinak miminka všechny parádní taky se pořád tlemíme a zuby nemáme,u Nikči jsem myslela že jo ale nakonec to zub nebyl
jedna včerejší fotka
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/…091434_n.jpg
a ještě jedna
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…029109_n.jpg
teda vy jste ale fešáci i Terka nemohla spustit oči jen nevím z koho ![]()
andrejka87 píše:
Ruzi tak ono je to odnás blízko bydlím kousek od Zábřeha na Moravě to bys možná znát mohla??? taky moje tetka dělá ve vyxu (AVX) tak to tam trošec známmy jsme tedy snoubenci dva ale oni nejsou lakomci by se o Nikču podělili
hele kušuj ti jsou NAŠI
![]()
marketm píše:andrejka87 píše:hele kušuj ti jsou NAŠI
Ruzi tak ono je to odnás blízko bydlím kousek od Zábřeha na Moravě to bys možná znát mohla??? taky moje tetka dělá ve vyxu (AVX) tak to tam trošec známmy jsme tedy snoubenci dva ale oni nejsou lakomci by se o Nikču podělili
![]()
![]()
A já myslela, jaký budu mít ženichy od Andrejky pro moje berušky ![]()
A mimča máte všechny nádherný. A jak velký.
lentilka76 píše:marketm píše:andrejka87 píše:hele kušuj ti jsou NAŠI
![]()
![]()
A já myslela, jaký budu mít ženichy od Andrejky pro moje berušky
TO MŮŽEŠ!!! od Růženky jsou naše
marketm píše:lentilka76 píše:TO MŮŽEŠ!!! od Růženky jsou našemarketm píše:andrejka87 píše:hele kušuj ti jsou NAŠI
![]()
![]()
A já myslela, jaký budu mít ženichy od Andrejky pro moje berušky
ale nevadí,jak koukám,tak kluci už maj vážné zájemkyně ![]()
Andrejko já to v zábřehu a okolí moc neznám,jsem z Liberce,ale Láďa se v Zábřehu narodil ![]()
Market to Terinka určitě obdivovala jakýho má chlapáka
však neboj,až se vzbuděj tak jim ukážu jak sporťákujete,mě zas určitě celou poslintaj ![]()
Ruzi já to pochopila už dávno vím že si to tak s market píšete bože já to nemyslela jako vážně ježíš
,byla to sranda,to jste asi zas nepochopily vy takže pardon
..
jinak Beed mě dostávaj ty očka tvých holčiček fakt jo
a Lentilko koukám Jíloviště je pro nás trochu z ruky ty jo ![]()
jinak Beed mě dostávaj ty očka tvých holčiček fakt jo
Děkuji
dneska jsem jim zpívala - Černé oči jděte spát. Nezabralo to ![]()
Jako už tři dny mi odmítají přes den usnout, v noci spí tahem 8 hodin a přes den celkem max. dvě hodinky, a to ještě ne obě zároveň. Dřív jim stačilo jíst-přebalit-spát… a ze dne na den prostě taková změna… ![]()
Beed píše:téda tobě už spinkají celou noc,to naši se bouzejí ještě 2× na sunar,co ty tvojejinak Beed mě dostávaj ty očka tvých holčiček fakt joDěkujidneska jsem jim zpívala - Černé oči jděte spát. Nezabralo to
Jako už tři dny mi odmítají přes den usnout, v noci spí tahem 8 hodin a přes den celkem max. dvě hodinky, a to ještě ne obě zároveň. Dřív jim stačilo jíst-přebalit-spát… a ze dne na den prostě taková změna…
Beed píše:jinak Beed mě dostávaj ty očka tvých holčiček fakt joDěkujidneska jsem jim zpívala - Černé oči jděte spát. Nezabralo to
Jako už tři dny mi odmítají přes den usnout, v noci spí tahem 8 hodin a přes den celkem max. dvě hodinky, a to ještě ne obě zároveň. Dřív jim stačilo jíst-přebalit-spát… a ze dne na den prostě taková změna…
téda ty se máš že ti holky takhle hezky v noci spinkají,to naši se bouzejí 2× na sunar,nevím jak je to odnaučit,co baštějí že vydrží takhle dlouho spinkat ![]()