Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1277
23.9.10 15:28

kočárek moc pěkný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
23.9.10 16:19

Hermo ty ses ještě ani nikde nekoukala,jen tak ze zvědavosti???? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
23.9.10 16:57

Ale jo,ale jen tak zběžně..moc jsem to nestudovala.Já nevim proč,ale já to ještě nějak neřešim :lol: jen ty jména mám,ale to už se mi líbili dávno před tím než jsem otěhotněla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
23.9.10 17:23

petru, kočárek vypadá hezky ale ještě si to pořádně prošťudujte :wink: Například šířka kočárku je přes 90 cm, to už neprojedeš futrama a všechny bezbariérový přístupy jsou dělaný na šířku 80 cm, takže bacha na to, s takovým kočárkem jen tak všude neprojedeš :wink:
Já když vybírala kočárek, tak jsem chtěla otočná kolečka, šířku do 80 cm a lehkou konstrukci. Ono se to nezdá ale já si dvojčátka v kočárku vezla a zvednout kočárek s mimčama na blbej obrubník, když chceš najet na chodník je fakt dřina :roll:
A jupí, už jsem doma s lehčí hlavou a i lehčí peněženkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
23.9.10 17:29

Pavli tohle já vim,ale zas my máme garáž,takže domu kočárek nepotřebuju aby se vlezl,co jsem koukala na obchody tady u nás,tak se vejdu tak kam kočárky můžou a já myslim že na ten chodník se taky nějak dostanu-kolečka otočná jsou a hlavně se mi líbí že každý mimčo bude mít svoje ,ale jak řikám ještě jsem ho neviděla naživo,takže tohle je zatim jen takový můj favorit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
23.9.10 17:33

My to máme blbý, že musíme domů projet dveřma, tak proto ten užší :roll:
Jo a tu procházku už nedám :-) Teď to vidím na nějakou véču a pak telku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
23.9.10 17:37

Pavli my jedny dveře doma máme taky 90tky,těma moc nechodíme,ale domu s nim fakt jezdit nebudu,od toho máme garáž,já nevim kde bych kočárky pro dvojčátka měla hledat našla jsem pár stránek,ale všude maji stejný.Jaký máš vybraný ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
23.9.10 17:44

Já budu parkovat kočár v chodbě a ta je právě přepažená těma dveřma. Vybraný máme tenhle http://www.detskezbozi.com/…0-darek.html
A hodně kočárků pro dvojčata mají v Kolíně. Tady je jejich stránka http://www.kocarky.cz/…dvojcata.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
23.9.10 18:02

Pavli já jsem od Kolína,takže o Daniele vim,ale tam se mi u nich žádný nelíbí :nevim: jsem hrozná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
23.9.10 19:31

A byla jsi se tam podívat? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.9.10 10:55
pavlliina píše:
A byla jsi se tam podívat? :wink:

ne :oops: :oops: :oops: jen na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
24.9.10 11:38

ahoj holky no my asi nový kočárek kupovat nebudeme :-) je spousta hezkých na s-bazaru atak…do 5000 se sežene už sem na ně koukala :-) jinak dneska jdu ke kadeřnici na ostříháni..už to mám dlouhé…a mám pěkné odrosty ale barvičku dávat nebudu…nechám si vlásky odrůst…a pak melírek :-) a už si holky neco kupujete na miminko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
24.9.10 12:13

Já už pomaloučku okukuju ale zatím jsem ještě nic nekoupila, to spíš babičky :-) Teď ve středu jdu na velký UZ, tak až po něm začnu nakupovat :wink: Na ten velkej UZ se zároveň těším i mám trošku strach, aby bylo vše v pořádku ale to je asi normální.
Já už jsem ostříhaná i promelírovaná :-) Jen to mám kapánek více sestříhaný a vyžaduje to trošku větší údržbu, takže až budou prckové na světě musím vymyslet nějaký méně náročný - nejlépe bezúdržbový střih :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.9.10 12:34

Pavli dohola :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já ještě nic nekupuju a všem okolo jsem to zakázala,na velký UTZ jdu až 18.10 a pak stejně ještě nějaký ten týden počkám-takže kolem miminkovských obchůdků chodim vééééélkym obloukem aby mě to nelákalo.
Já už mám taky vlasovou úpravu zasebou a barvu i melírky jsem si po dohodě s Dr. a kadeřnicí dala,jen kdyby mi ty vlasy tolik nepadali,příští kontrolu si nechám nabrat krev na štítku,protože to neni možný co mě vypadá vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
24.9.10 14:14

No nevím, co by mi na dohola řekla manžel a myslím, že i dětičky bych musela dlouho utěšovat, páč by se mě asi bály :mrgreen:
Mě naopak vlasy zhoustly, nic nepadá a i nehty se zpevnily :palec:
Nakupovat po velkým UZ chci, protože do Vánoc už to chci mít všechno tak nějak daný dokupy a nakoupeno. Termín mám sice 5. února ale dvojčátka se rodí dřív, tak počítám, že to bude v půlce ledna a kdo ví, kdybych třeba ke konci musela ležet nebo byla nedejbože ve špitále, abych se pak ještě nestresovala tím, že nemám dokoupeno :roll: Ale samozřejmě je to jen taková pojistka, nic špatného si nepřipouštím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí