Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
170
6.10.10 13:57

ahoj holky, tak si predstavte, že ten pitomej papír na peníze jsem řešila až do dneška :roll: no a dopadlo to dobře ,změnila jsem si gynekologa, chodim už sem do písku, tam v praze jsou úplně neschopní :-x a to jsem ten papír odevzdala sama na sociálku a už byl potvrzen od nové doktorky…no hlavně že už budu mít klid :-)
vercao vítam tě :mavam: bohužel taky neporadím protože dvojčátka budou naše první děti ..no a taky doufám že nebudu muset na tu plodovku,mam z toho docela strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
6.10.10 16:40

Ahoj holky
Tak dnešní kontrola dopadla „snad“ dobře na plodovku nemusim po téhle stránce testy vyšli negativně,takže jupííí :dance: … Hematom je o polovičku menší takže julííí jupííí :dance: ,stále tam sice je,ale snad to bude dobrý,prášky mám brát pořád a ještě jsem dostala magnésko,kontrola zas za týden,jen teda ta moč nic moc,našli bílkoviny a krev takže v pátek další a uvidíme jestli po tom ascorutinu nebude lépe,taky mi nabrala kultivaci tak zas jak dopadne ta a mám vysoký tlak :evil: no můžu já mít něco normálně???????? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
6.10.10 16:40

22 tak zase jedna starost z krku :palec: A co nový gynekolog? Dobrý, jsi spokojená? :wink: Kam jsi chodila do Prahy?
Kdepak máme petru? Jakpak ta dneska asi dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
6.10.10 16:42

petru koukám, že jsme se hezky minuly :mrgreen:
Tak blahopřeji k dobrý výsledkům :potlesk: No a na tu moč ti dali nějaké léky? A kolik jsi měla tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
6.10.10 16:49

Pavli :mrgreen: já dřív nemohla,nebyla jsem doma :oops: ,ale jseš hodná že na mě tak myslíš :srdce: :kytka: . tlak jsem posledně měla 150/80 a dneska 140/80 .Na tu moč zatim nic ale uvidíme jak dopadne v ten pátek,protože jsem užívala právě ten ascorutin a ten by to měl trochu ovlivnit,tak snad i to bude v pořádku…s tim tlakem mě chce poslat k nějakýmu internistovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
6.10.10 16:54

Mě když měří tlak na kontrole, tak ho mám taky 140/80 a nic mi sestra ani doktor neříká, že by byl vysokej 8-o Teď jsem se ještě byla kouknout do průkazky a je to tak, dvakrát za sebou tam mám 140/80 ale nikdo to nekomentoval, tak nevím :nevim:
Co mimča viděla jsi je? Dělali ti ultrazvuk? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
6.10.10 16:58

tak já ti holka nevim,ale doktorce se to moc nelíbí,je strašně hodná a řekla bych že hooodně pečlivá,takže radši všechno nechá ještě jak říká posoudit odborníky než aby se na to vy…,jsem jí za to vděčná. Mimuška mi ukázala jen v rychlosti aby každý týden na ně nesvítila ono to taky neni dobrý a ty jsou v pořádku :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
6.10.10 17:11

Tak to dej pak určitě vědět, jestli půjdeš ještě k nějakému internitovi ohledně toho tlaku, co ti na to poví :think: Ale ne, já si nic špatného nebudu připouštět, dr. by mě snad upozornil, kdyby se mu něco nezdálo… doufám…
Jo, dneska v noci se mi stalo něco dost zvláštního… probudila mě taková divná křeč do břicha a řekla bych, že by mě to břicho i ztrvdlo 8-o ale fakt jen na chviličku, jestli jsem se blbě otočila nebo nevím ale rychle jsem to zase zaspala, tak doufám, že se to nebude opakovat a že jsem se fakt jen blbě hnula při otáčení :roll:
Někde jsem četla, že se můžou objevit děložní kontrakce ale nesmí být pravidelné, tak jestli tohle bylo ono :-o fakt nevím… nestalo se vám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
6.10.10 17:18

Pavli mě se to naštěstí ještě nestalo,jo že sem tam mě slabá křeč vezmě to nezapírám,ale že by bříško tvrdlo to ne a na to je právě to magnésko,tak si třeba jen zavolej k Dr a řekni to třeba ti ho taky radši předepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
6.10.10 17:24

Tak já počkám jestli se to nebude opakovat, byla jsem dost rozespalá a fakt nevím, jestli jsem se blbě neotočila :nevim: Mimča zrovna teď kopou jak o závod, tak jsem v klidu :srdce:
Zrovna teď koukám, jak by měla být ta mimča velká a píšou 28 cm… a když se ještě podívám na pravítko :lol: … to snad není ani možný, že bych tam měla takhle velký drobečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
6.10.10 17:26

Pavli a budou větší a většííííí :pankac: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
6.10.10 18:32

22 tak to je mazec..s tím papírem na peníze..no hlavně že už je to hotový :potlesk: . Tak snad nový gynekolog bude fajn.
Petru gratuluju k výborným výsledkům…důvod k radosti máš velký :-D …už bych chtěla mít tato vyšetření taky za sebou a tlak snad bude taky potom lepší…hlavně aby jsi ho neměla tak vysoký, aby jsi musela ležet v nemocnici :-( .
ještě jsem se chtěla holky zeptat, jestli už některá víte co budete mít za miminka? Pavlliina už by mohla ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
6.10.10 21:24

22 aspoň to máš teď k dr. blíž :palec: a snad to s ní bude lepší a už nebudeš mít takové starosti :pankac:

Petru, to je dobře že Ti to tak dopadlo, ještě aby vyšla ta moč :palec: no a s tlakem uvidíš. Dobře to dopadne :-)

Pavli, já Ti tak závidím ty pohyby, už aby to přišlo a taky jsem je cítila drobečky :dance:

Vercao, já to budu určitě vědět až ve 20. týdnu, p :dance: protože to jdu až na kontrolu. Teda záleží, jak budou drobečci natočený :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
7.10.10 09:16

ahoj holky,já jsem chodila do Prahy 5 Zbraslav k Uhlířovi, je to soukromník a každý rok si bere 1000 kč, znáte ho některá??Každou návštěvu jsem tam platila 30kč,ikdyž jsem šla třeba jen na krev. Vpísku je jak hodná doktorka tak i sestřička,neplatila jsem nic,a ještě jsem dostala dárečky pro nastávající maminky :lol: , a v Praze nic :-x jsem ráda že jsem se tak rozhodla. určitě hodně ušetříme i za cestu a za dalnicní známku kterou jsme platili každý měsíc…na kontrolu jdu 26.10., doktorka mi řekla že tak za 14 dní bych měla ucítit pohyby :-) .Kdy jste měli vy první pohyby? a kdy přesně určila pohlaví miminek ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
7.10.10 09:46

22, to slyším prvně, že by těhotné měli za poradnu platit, já ještě neplatila vůbec nic a dáreček jsem dostala taky, takovej kufřík a hned 2×. Nejdřív jsem se ptala, proč mi dává dva a sestřička mi řekla, že přeci čekám dvě miminka :lol:
Pohyby jsem začala cítit tak kolem toho 16.-17. týdne ale hodně slabounce a jen s rukou přiloženou na bříšku a postupně to zesilovalo a stále se zesiluje a teď už to nejde „přeslechnout“ :mrgreen:
O pohlaví už škemrám snad od 16. týdne, teď naposledy v 21. týdnu mi dr. řekl, že u A piňdíka nevidí ale že nezaručuje, že se na příští kontrole neobjeví :lol: a u B řekl, že to vypadá na holčičku :dance: Tak možná 2 holčičky ale bez záruky :wink: Raději moc růžové kupovat nebudu, přeci jen kluk v růžové by vypadal trošku divně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí