Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no ahojiky teda tady ještě někdo ví o této stránce no nekecejte myslela sem že sem tam sama jinak moje hollky sou už také veliké slečínky
Ahoj holky
Tak jsem se sem taky konečně dostala
Lukášek je úžasný miminko a všechno co si na něj život připravil zvládá skvěle. Prdíky, které nás hodně trápili jsme poslední dobou úspěšně zahnali a bříško ho bolí jen občas. Většinou prdí sám bez breku do plínky až se mi tomu nechce věřit
Stále ještě kojím a spinkání Lukášek přemáhá hlavně přes den. V noci krásně spinká (ale musí být zavinutý v plínce a zavinovačce, aby se nevzbudil tím jak si ze spaní rozhazuje ručkama)
Moc vám všem fandím a obdivuju vás jak to s dvojčátky zvládáte
Mě jedno stačí, i když už od jeho narození myslím na další
a manžel kupodivu není proti
Ale kvůli tomu,že se Luky narodil císařem musíme minimálně rok počkat
Jak se říká, kdo si počká ten se dočká ![]()
tak to je super že se vám tak pěkně vede ty jo ty ještě kojíš no to je super taky bych chtěla hodně štěstíčka
Korkybill to teda koukám
, já i když měla první dceru, tak jsem toho všeho měla nad hlavu a nad dalším mimčem jsem začala přemýšlet minimálně rok po prvním porodu
. Ono je totiž úplně jedno, jestli máš jedno nebo dvě děti a u mě jsou jedno i ty tři
. Jsem na tom pořád stejně. Pořád je to ten stejný kolotoč a i když má někdo jen to jedno, tak musí dělat všechny věci co ostatní u těch dvou.
Jinak mám momentálně nemocné všechny tři děti, takže docela mazec ![]()
No je pravda, že toho okolo nestíhám tolik kolik bych chtěla
LukášeK je na prvním místě a do soboty byla i poslední zkouška na fakultě, kterou jsem naštěstí úspěšně zvládla
A to hlavně díky tomu, že mi při učení pomohlo hlídání od babičky(mojí mamky). Chtěla bych teď Lukymu koupit nějakou hezkou hračku za to, že mě nechal naučit a babičce musím taky něco vymyslet
Pro malého by se mi líbila nějaká hračka od Lamaze-třeba tygřík
No a musím už taky konečně sehnat nějakou hrazdičku(nebo deku s hrazdou) aby se mohl Lukášek sám zabavit a pilovat svoje schopnosti
Zatím nic takového nemáme a dary po jeho narození byli většinou oblečení(naštěstí velikosti od 3měsíců výš
)
Tak se ženy moc opatrujte, ať nemoci utečou a úsměvy na tvářích našich broučků jsou těmi nejlepšími léky na naše neduhy
![]()
Ahoj baru!!!jak to všecko zvládáte??Dětičky máš moooc pěkné
Jak spinkají??Náš Lukášek i Vendulka pěkně celou noc
Jdeme spát tak v 8 a budí se v 5-6 ráno ![]()
tak to my jdem v 7 a v 8 ráno vstáváme takže úžasné děkuji moc pošli taky fotečku broučku hmmmm co no jinak sme na to moc dobře až na to že cvičím vojtovku sou holky líné no
tak to my jdem v 7 a v 8 ráno vstáváme takže úžasné děkuji moc pošli taky fotečku broučku hmmmm co no jinak sme na to moc dobře až na to že cvičím vojtovku sou holky líné no
tak to ti spinkají nááádherně..závidím
Cvičíte jo??my teda zatim ne,zatím všecko v pořádku.pomáhá ti někdo??nebo to všecko zvládáš sama??Vy jste starší,co si pamatuju,my máme 4 měsíce a ttýden.jinak co příkrmy???my mrkvička a brokolička
dávám sunar..dávala jsem bebu,ale kvuli penízkům,jsem přešla..trochu ušetříme ![]()
no holky sou narozene o měsíc dříve víš tak jako můžem příkrmy až od ukončeného 5 jakoby takže ještě sem nezačala jojo cvičíme vše zvládám sama ach jo holky sou strašně líné nepaseme koně nic prostě strašný sem z toho nešťastná jinak dávám nutroš
jojo..vím..ale my už příkrmy pěkně papáme a chutná nám..teda někdy a zatím
jsme všude políčení ale nevadí..je sranda.holky začnou..však všecky děcka nejsou stejné a začínají pozděj
mé kamarádky malý..nepasl koníky..lenoch.prostě nic a teď se zrovna posadil..v 7 měcíci.
Naše děcka se už překulujou ze strany na stranu.stejně se těšim,jak začnou sedět
Nám se narodili v termínu.a kolik váží vaši miláčci??
Ahoj holky,
Baru tak to nevíš kam dřív skočit že? Cvičit s oběma a ještě něco kolem zastat musí být záhul. Ale ono jim to pomůže a uvidíš, že holky budou za chvilku velký šikulky! ![]()
To ti naši broučci pasou o106 a Martínek tak dokonce vydrží třeba půl hodiny, protože se mu na bříšku hrozně líbí (už od malinka). Dneska jsem o dala do ohrádky na bříško a za chvilku rejdil na druhé straně ohrádky
. A Natálka ta vypadá , že se brzo otočí ze zad na bříško. Jsem zvědavá, jestli předběhne sestřičku, ta se otočila když jí bylo 4,5měsíce. Za to Marťa s otočením nespěchá
.
Jinak mi chodíme spát kolem 21:30 (protože dostávají mlíčko po 4hodinách a jedí zrovna v 17:00 a pak v 21:00)a ráno kolem půl paté už mají hlad, dám jim mlíčko a spí tak do 8.
Příkrmy zatím také ještě nemáme, já budu zavádět až po ukončeným 5.měsíci. Dělala jsem to tak i u té starší. Ono to mlíčko je přece jen pohodlnější ![]()
Na chvilku sem vložím fotečku jak pasou a moji malou pomocnici ![]()
Jo a ještě jsem se chtěla pozeptat…Hermi jak jim příkrmy chutnájí? nelítá to všude kolem? ![]()