Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.6.11 15:21

no ahojiky teda tady ještě někdo ví o této stránce no nekecejte myslela sem že sem tam sama jinak moje hollky sou už také veliké slečínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
8.6.11 23:19

Ahoj holky :mavam: Tak jsem se sem taky konečně dostala :-P Lukášek je úžasný miminko a všechno co si na něj život připravil zvládá skvěle. Prdíky, které nás hodně trápili jsme poslední dobou úspěšně zahnali a bříško ho bolí jen občas. Většinou prdí sám bez breku do plínky až se mi tomu nechce věřit 8-o Stále ještě kojím a spinkání Lukášek přemáhá hlavně přes den. V noci krásně spinká (ale musí být zavinutý v plínce a zavinovačce, aby se nevzbudil tím jak si ze spaní rozhazuje ručkama) :huban: Moc vám všem fandím a obdivuju vás jak to s dvojčátky zvládáte :hug: :kytka: Mě jedno stačí, i když už od jeho narození myslím na další :mrgreen: a manžel kupodivu není proti :dance: Ale kvůli tomu,že se Luky narodil císařem musíme minimálně rok počkat :roll: Jak se říká, kdo si počká ten se dočká :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 11:22

tak to je super že se vám tak pěkně vede ty jo ty ještě kojíš no to je super taky bych chtěla hodně štěstíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
9.6.11 15:36

Korkybill to teda koukám :lol: , já i když měla první dceru, tak jsem toho všeho měla nad hlavu a nad dalším mimčem jsem začala přemýšlet minimálně rok po prvním porodu :jazyk: . Ono je totiž úplně jedno, jestli máš jedno nebo dvě děti a u mě jsou jedno i ty tři :lol: . Jsem na tom pořád stejně. Pořád je to ten stejný kolotoč a i když má někdo jen to jedno, tak musí dělat všechny věci co ostatní u těch dvou.
Jinak mám momentálně nemocné všechny tři děti, takže docela mazec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
13.6.11 12:25

No je pravda, že toho okolo nestíhám tolik kolik bych chtěla :think: LukášeK je na prvním místě a do soboty byla i poslední zkouška na fakultě, kterou jsem naštěstí úspěšně zvládla :andel: A to hlavně díky tomu, že mi při učení pomohlo hlídání od babičky(mojí mamky). Chtěla bych teď Lukymu koupit nějakou hezkou hračku za to, že mě nechal naučit a babičce musím taky něco vymyslet :huban: :srdce: Pro malého by se mi líbila nějaká hračka od Lamaze-třeba tygřík :dance: No a musím už taky konečně sehnat nějakou hrazdičku(nebo deku s hrazdou) aby se mohl Lukášek sám zabavit a pilovat svoje schopnosti :wink: Zatím nic takového nemáme a dary po jeho narození byli většinou oblečení(naštěstí velikosti od 3měsíců výš 8-) )
Tak se ženy moc opatrujte, ať nemoci utečou a úsměvy na tvářích našich broučků jsou těmi nejlepšími léky na naše neduhy :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 16:45

tak jak holky vy ste na nás úplně zapoměly nějak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.11 21:58

holky vy ste se nějak úplně vytratily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
12.7.11 21:31

Ahoj baru!!!jak to všecko zvládáte??Dětičky máš moooc pěkné :hug: Jak spinkají??Náš Lukášek i Vendulka pěkně celou noc :palec: Jdeme spát tak v 8 a budí se v 5-6 ráno :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.11 21:57

tak to my jdem v 7 a v 8 ráno vstáváme takže úžasné děkuji moc pošli taky fotečku broučku hmmmm co no jinak sme na to moc dobře až na to že cvičím vojtovku sou holky líné no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.11 21:57

tak to my jdem v 7 a v 8 ráno vstáváme takže úžasné děkuji moc pošli taky fotečku broučku hmmmm co no jinak sme na to moc dobře až na to že cvičím vojtovku sou holky líné no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
13.7.11 09:15

tak to ti spinkají nááádherně..závidím :-) :oops: Cvičíte jo??my teda zatim ne,zatím všecko v pořádku.pomáhá ti někdo??nebo to všecko zvládáš sama??Vy jste starší,co si pamatuju,my máme 4 měsíce a ttýden.jinak co příkrmy???my mrkvička a brokolička :mrgreen: dávám sunar..dávala jsem bebu,ale kvuli penízkům,jsem přešla..trochu ušetříme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.11 21:55

no holky sou narozene o měsíc dříve víš tak jako můžem příkrmy až od ukončeného 5 jakoby takže ještě sem nezačala jojo cvičíme vše zvládám sama ach jo holky sou strašně líné nepaseme koně nic prostě strašný sem z toho nešťastná jinak dávám nutroš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
14.7.11 10:53

jojo..vím..ale my už příkrmy pěkně papáme a chutná nám..teda někdy a zatím :-)jsme všude políčení ale nevadí..je sranda.holky začnou..však všecky děcka nejsou stejné a začínají pozděj :palec: mé kamarádky malý..nepasl koníky..lenoch.prostě nic a teď se zrovna posadil..v 7 měcíci. :-P Naše děcka se už překulujou ze strany na stranu.stejně se těšim,jak začnou sedět :mrgreen: Nám se narodili v termínu.a kolik váží vaši miláčci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
14.7.11 12:31

Ahoj holky,
Baru tak to nevíš kam dřív skočit že? Cvičit s oběma a ještě něco kolem zastat musí být záhul. Ale ono jim to pomůže a uvidíš, že holky budou za chvilku velký šikulky! :hug:
To ti naši broučci pasou o106 a Martínek tak dokonce vydrží třeba půl hodiny, protože se mu na bříšku hrozně líbí (už od malinka). Dneska jsem o dala do ohrádky na bříško a za chvilku rejdil na druhé straně ohrádky :lol: . A Natálka ta vypadá , že se brzo otočí ze zad na bříško. Jsem zvědavá, jestli předběhne sestřičku, ta se otočila když jí bylo 4,5měsíce. Za to Marťa s otočením nespěchá :lol: .
Jinak mi chodíme spát kolem 21:30 (protože dostávají mlíčko po 4hodinách a jedí zrovna v 17:00 a pak v 21:00)a ráno kolem půl paté už mají hlad, dám jim mlíčko a spí tak do 8.
Příkrmy zatím také ještě nemáme, já budu zavádět až po ukončeným 5.měsíci. Dělala jsem to tak i u té starší. Ono to mlíčko je přece jen pohodlnější :wink:
Na chvilku sem vložím fotečku jak pasou a moji malou pomocnici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
14.7.11 12:34

Jo a ještě jsem se chtěla pozeptat…Hermi jak jim příkrmy chutnájí? nelítá to všude kolem? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí