Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pavli neboj však mi tě dohoníme a třeba i předhoníme.Já jsem teď dovařila svojí bramboračku a jdu "vypakovat " manžela do práce ,jede na odpolední a hned za chvilku mi dorazí Kačka ze školy a pak už jen budu čekat na zedníky na komín-takže žádná prochajda dneska nebude.
Hermy má pravdu je nás tady docela dost,jen se žádná nějak nechce přidat se psanim,asi nemaji holky čas a nebo chuť,ale i já jsem ráda že vás tady mám ,sedět doma a nemět si s kym popovídat je hrozná představa ![]()
petru, ty už asi moc nechodíš do diskuze miminka únor 2011, co? Ale chodila jsi tam, nebo se pletu? ![]()
Já jdu teď upéct nějakou buchtu, ať mám navečír co mlsat
a pak se divím, že přibírám ![]()
Já jsem doma celej den sama, manžel jezdí z práce až večer
tak ještěže existuje ten internet ![]()
Tak ještě se tam chodím koukat,ale už moc nepíšu-teda vůbec jen sleduju holky jak se která má-je jich tam na mě nějak moc a nevyznám se v nich
.
Buchty teda nepeču,protože je u nás nikdo moc nejí,vždycky dostanem v neděli od babiček a stejně to kolikrát i vyhazuju ![]()
Můj manžel chodí na třísměnný provoz a jezdí až do Prahy (54KM) ale už jsem si zvykla a když něco tak tady mám rodinu a nebo zavolám jeho rodičům a ty jsou tady tak do čtvrt hodinky,takže se nemusim ničeho bát.
Tak to jsme od Prahy stejně daleko, já to mám taky tak
Bude to zajímavý, budu rodit v Podolí, tak doufám, že tam nepojedeme honem na poslední chvíli ![]()
My bydlíme v RD s mými rodiči, my jsme v patře a rodiče dole, takže když je dlouhá chvíle nebo mi je smutno nemám to daleko ![]()
Já spíš peču, protože se nudím
a ono se to vždycky sní a když to nesníme my, tak to porozdávám ![]()
Jsem četla, že ve 20. týdnu miminko začíná vnímat zvuky z okolí a že by na něj maminka měla mluvit… no nevím, ale já si budu připadat jak blázen asi
Ty jsi, když jsi byla těhu na mimčo v bříšku mluvila???
Už ses v tom Podolí byla zaregistrovat?? a vzali tě normálně??? nebo u toho měli řeči??.Já jsem při prvním těhu moc nemluvila,ono taky když je člověk sám doma a ještě si má povídat ,tak to je na cvokhaus
,ale dávala jsem si na bříško takového hracího medvídka a tim jsem jí vždycky když hodně kopala uklidnila
![]()
Jojo, Podolí mě vyšlo.
No právě to povídání mi nějak nejde, člověk sám doma a ještě mluvit na mimča v bříšku
Ale vidíš s tou hrací hračkou je to dobrý nápad
To by je pak mohlo až budou na světě hodně utišit, že jo? ![]()
Teď jsem přišla z prochajdy, pesan odpadl hned do bezvědomí, já jsem teda taky trošku uťapaná ale zatím to jde, jsem zvědavá večír ![]()
Příspěvek upraven 22.09.10 v 16:52
a v tom Podolí mají i JIPku??, že bych to taky ještě zkusila…volala si tam nebo rovnou zajela a zkusila si to ???
Do Motola jsi zkoušela volat? Tam jsou taky specializovaný a mají JIPku. Tam berou ale musíš tam nahlásit, že čekáš dvojčátka ![]()
ještě jsem tu prshu nezkoušela nikde,chtělla jsem Apolináře,ale to nevyšlo ![]()
Co ti řekli u Apolináře? Jestli budeš chtít, dám ti číslo na ten Motol ![]()
Holky, vy ještě nevíte pohlaví? Nebo už to dr. zkoušel poznat?
A necháte si to říct?
Ahojky
!!!Tak já se teď moc nenudim,máme 14 dní před svatbou,takže furt se něco zařizuje,někam se jezdí,něco se shání,potom tu nudu nepřežiju
My pohlaví zatim nevíme,ani jsem se neptala.V pondělí jdu na utltrazvuk,tak uvidim,co mi řekne a co uvidí.Já bych to určitě chtěla vědět. ![]()
Tak to u vás pomalu vrcholí předsvatební přípravy, co? Bude veliká svatba? ![]()
Taky chci vědět pohlaví, ve středu jdu na velkej UZ, tak snad budeme chytřejší
a když ne, tak hlavně, že budeme zdravý ![]()
A už nakupujete? A co kočárek? Máte už nějaký vybraný?
jo,přípravy už jsou v plném proudu.Máme cca.40 lidí.to stačí
kočár ještě nevim jaký budeme kupovat.a výbavičku taky ještě nenakupujeme.na to je u nás ještě čas
a jména už máte vybraná??My Lukáš,Tobiáš a na holku Kristýna. 2 holky to si myslim nebudou
ale samozdřejmě,že se to může ještě změnit ![]()
Tak 40 lidí je teda už pořádná svatbička ![]()
My už kočárek máme vybraný jen čekáme po velkým UZ ![]()
Jména u kluků máme vybraná Adam a Matěj, u holky je jasná Eliška a asi Zuzana. A Lukáška jsem chtěla taky, strašně se mi to jméno líbí
ale u manžela to nějak neprošlo
a to samý s Kristýnkou, taky jsem jí chtěla ![]()