Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobré ránko, tak test negativní, jo, když hodně moc chci, tak jí tam vykoukám, ale to skoro každý měsíc
, takže asi nic, ale teplota 37,1, takhle vysokou jsem ještě nikdy neměla
, koupím ještě mamatest a zítra to zkusím znova. nezbývá než čekat… ![]()
ahoj soldi, co Ty myslíš? je šance, že když desátý den po ovu mamatest 10 nic, že může být ještě brzy? většinou co jsem slyšela, ho měl každý ten desátý den už aspoň slabě pozitivní. byla jsem teď v lékárně a oni je nemají
objednala mi je, snad prý odpoledne přijdou ![]()
ahoj, saji, ako som pisala uz vcera, teraz sa moze vajko este len uhniezdovat, to znamena, ze by test ukazal az cca o 4 dni.
mali sme v teme kocku, ktora mala uhniezdenie na 9 dpo a test jej ukazal az 14 dpo a teraz je uz v 17tt ![]()
takze sa tym vobec nestresuj ![]()
moc díky, soldi, Ty jsi takové zlato, vid ![]()
dám Ti sem vědět, jak jsem dopadla, ať už to bude tak nebo tak.
![]()
soldi píše:
a co sa tyka grafiku- mas typicku tehotensku krivku
kéž bys měla pravdu… uvidíme. jestli to nevyjde, tak už nevím, podle čeho se budu řídit. takové teploty jsem ještě neměla… ![]()
soldi, tak jsem šla do lékárny pro mamatest, ta magistra ho sice objednala, ale pětadvacítku,
no ta mi to asi zítra neukáže, takže zítra zkusím wondfo 20 a holt musím vydržet
ve středu se dostanu do jiné lékárny, tak si koupím mama 10 ![]()
saji, mamatest 25 je uplne najspolahlivejsi tehu test aky poznam.
zo skusenosti bab u nas v teme viem, ze ked im ukazal mamatest 10, ukazal aj mamatest 25.
ja by som urcite vyskusala ten.
nie vzdy tie jednotky- 10, 20, 25, odrazaju skutocnu citlivost testu.
jedna kamoska kedysi dala foto na porovnannie, kde bol mamatest 25 a rapi clear -prezentovany ako najcitlivejsi test vsetkych cias.
na mamateste bola krasna viditelna palica, na rapi ledva tienik.
soldi, tak to je dobře, že to vím, ráno tedy udělám ten mama a uvidím. napíšu Ti sem, jak to vypadá. zatím díky a papa ![]()
dobré ránko soldi, tak hlásím testování
udělala jsem pro jistotu mamatest i ten wondfo, na obouch se mi zdá vidím ale nedá se říct ani čárečku, spíš hodně ducha nebo ještě líp halucinaci
. zkusila jsem to vyfotit, pokud se mi to zdaří, vložím Ti sem fotečku.ale moudrá z toho vážně nejsem ![]()
až budeš mít chviličku, prosím, napiš, zdali tam něco vidíš. na tom testu wondfo se mi zdá viditělnější
moc díky a přeji Ti hezký den.
jeeeej, ahoj, saji, jasne, ze vidim, nadherne ciarocky, na zivo ich isto lepsie vidno.
tisko gratulujem ![]()
testni urcite aj zajtra, budu silnejsie ![]()
ahoj soldi, moc moc díky, ještě nechci jásat, zítra budu zase testovat, tak Ti sem dám zase vědět, popřípadě vložím fotečku. měj se moc hezky a hezký den. ![]()