Edwardsův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
4.1.13 16:10

@SAJ Byla to víceméně citace zmíněného deníčku…Můžete si ho dohledat a přesvědčit se. Sama jsem tím „že to dobře dopadlo“ byla poněkud šokována.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.1.13 16:18
@Loki01 píše:
Ale vubec ne. Jenom jsme se u cteni denicku malem pozvracely.
@eva valoi píše:
@SAJ Byla to víceméně citace zmíněného deníčku…Můžete si ho dohledat a přesvědčit se. Sama jsem tím „že to dobře dopadlo“ byla poněkud šokována.

U případu Juliánky kážete toleranci a úctu k jejím rodičům. Proč samy nic takového neprokazujete těm, kteří mají opačný názor? Byť ten názor nechápete a snad považujete za nesprávný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
4.1.13 16:20
@SAJ píše:
U případu Juliánky kážete toleranci a úctu k jejím rodičům. Proč samy nic takového neprokazujete těm, kteří mají opačný názor? Byť ten názor nechápete a snad považujete za nesprávný?

Napsat, ze to dobre dopadlo? To jsem teda nezkousla… A to nemluvim o tom, ze slo o kosmetickou vadu.
Tady taky nepisu, ze to dobre dopadlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.1.13 16:29
@Loki01 píše:
Napsat, ze to dobre dopadlo? To jsem teda nezkousla… A to nemluvim o tom, ze slo o kosmetickou vadu.
Tady taky nepisu, ze to dobre dopadlo. :nevim:

Nevidíš rozdíl?

• S názorem nesouhlasím a považuji ho morbidní.
  • U čtení jsem se málem pozvracela.

NIKDO PO TOBĚ NECHCE, ABYS PSALA, ŽE UTP JE DOBRÝ KONEC.
A snad nám, kteří tu obdivně nejásáme nad rodiči Juliánky, nevkládáš tento názor do úst? Proboha. Začínám mít pocit, že se považuješ za jednu z těch „lepších“, těch, kteří mají nás „horší“ vychovávat. 8o Doufám, že se pletu a že na tebe někde narazím, jak projevuješ empatii, soucit a porozumění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
4.1.13 16:30
@SAJ píše:
Nebudu citovat tvé předešlé příspěvky. Ano, mnohé znám - a to máme vlastně ještě ohromné štěstí.
Znám vysvětlování dalších a dalších bolestivých zákroků, znám další a další rehabilitace. Sem tam nějaký úraz (a těm se na 100% zabránit nedá…). A navíc, i u rodin s handicapem najdete prvotřídní sobce - a nemusí jít jen po penězích, ono totiž i to „dobro“ a „dobrota“ za každou cenu mohou pěkně bolet.
Ale to je asi nesdělitelné.

Myslím, že se tady srovnává nesrovnatelné.
Osobně neodsuzuju nikoho, kdo se rozhodl pro interrupci u plodu s ES nebo podobnou velmi těžkou vadou. Jenže tam šlo o rozštěp rtu a patra, vadu, která je operovatelná, sice to není procházka růžovým sadem, ale takové dítě bude vést naprosto normální život. Osobně tu paní vůbec neodsuzuju, rozhodovala se pod tlakem okolností. Ale taky jsem nemohla poplácat ji po ramenou a říct: Super rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.1.13 16:35
@Cuarentena píše:
Myslím, že se tady srovnává nesrovnatelné.
Osobně neodsuzuju nikoho, kdo se rozhodl pro interrupci u plodu s ES nebo podobnou velmi těžkou vadou. Jenže tam šlo o rozštěp rtu a patra, vadu, která je operovatelná, sice to není procházka růžovým sadem, ale takové dítě bude vést naprosto normální život. Osobně tu paní vůbec neodsuzuju, rozhodovala se pod tlakem okolností. Ale taky jsem nemohla poplácat ji po ramenou a říct: Super rozhodnutí.

Ale já taky ne. Ovšem zvracet nad ní? To je přece hodně přes čáru obyčejné slušnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
4.1.13 16:37
@SAJ píše:
Ale já taky ne. Ovšem zvracet nad ní? To je přece hodně přes čáru obyčejné slušnosti.

No tak to ne. To nedělám a ani jsem to nedělala. Dokonce jsem si po pár dnech procházela svoje příspěvky u onoho deníčku, jestli jsem někde „nešla přes čáru“. Myslím, že snad ne, i když u podobných záležitostí je asi někdy lepší zapřít se a mlčet, protože se stejně nic změnit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.1.13 17:07

@SAJ Já nekážu žádnou toleranci. Dobro toleranci nevyžaduje a zlo tolerovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
4.1.13 17:17

Někdo tady rodiče Julianky obdivuje, jiný ne a je z toho problém na 10 stránek :zed: obě strany mají v něčem pravdu, jsou to dvě strany jedný mince přeci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
4.1.13 17:57
@Loki01 píše:
Pritlac holka:)
Podle novych vyzkumu 1 ze 2 muzu a 1 ze 3 zen, ale i u zenskych to jde nahoru.

:poblion: Takže - ve čtyřiceti kulka do hlavy, ať pak nestresujeme příbuzný 8)

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
4.1.13 18:24
@eva valoi píše:
@SAJ Já nekážu žádnou toleranci. Dobro toleranci nevyžaduje a zlo tolerovat nebudu.

A o tom, co je dobro a co zlo, rozhoduješ ty? Takových historie pamatuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
4.1.13 18:51
@SAJ píše:
Nevidíš rozdíl?
  • S názorem nesouhlasím a považuji ho morbidní.
  • U čtení jsem se málem pozvracela.
NIKDO PO TOBĚ NECHCE, ABYS PSALA, ŽE UTP JE DOBRÝ KONEC.
A snad nám, kteří tu obdivně nejásáme nad rodiči Juliánky, nevkládáš tento názor do úst? Proboha. Začínám mít pocit, že se považuješ za jednu z těch „lepších“, těch, kteří mají nás „horší“ vychovávat. 8o Doufám, že se pletu a že na tebe někde narazím, jak projevuješ empatii, soucit a porozumění.

A ty si myslíš ze UTP je dobry konec?
Já tady ted neřeším jestli na nej jít nebo nejit. Kdyz tam maminka jde tak ne s lehkým srdcem, ale ještě jsem nečetla aby řekla ze to byl dobry konec.
Ted zbytek asi nema cenu komentovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
4.1.13 18:55
@SAJ píše:

Mne se ale opravdu udělalo nevolno. To neni morbidita…to je proste totální nerespekt k životu. Pochvalovat si jak to pro ni dobre dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.1.13 18:56
@Loki01 píše:
A ty si myslíš ze UTP je dobry konec?
Já tady ted neřeším jestli na nej jít nebo nejit. Kdyz tam maminka jde tak ne s lehkým srdcem, ale ještě jsem nečetla aby řekla ze to byl dobry konec.
Ted zbytek asi nema cenu komentovat…

Aha, takže jsi zvolila nejlepší obranu. Útok. :potlesk: Ona ta debata opravdu nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
4.1.13 18:58
@SAJ píše:
Aha, takže jsi zvolila nejlepší obranu. Útok. :potlesk: Ona ta debata opravdu nemá cenu.

Jakou obranu? Jaky utok? Co to, kde to? :?
Zeptala jsem se jestli by jsi ty sama nazvala tohle dobrým koncem. Předpokládám ze ne, byla bys nestastna jako kazda jina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty