Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Novicko, opravář se netvářil, že by naše pračka vypadala zničeně
Kromě toho prasklého ventilu bylo všechno v pořádku. Ale je fakt, že tu pračku nerozebíral na prvočinitele ![]()
Voňavé pytlíky občas kupuju a strkám do prádla, že mě to taky nenapadlo dřív to sem napsat jako možnost jak navonět prádlo ![]()
Ve starší diskuzi se tady řešila otázka eko pasivních domů, ve Vaňkovce (Brno) je teď nová výstava a otázce pasivních domů se tam hodně věnují, jsou tam informace, nějaké projekty, fotky a odkazy na další info a výstavy. Tak mrkněte, je to fakt zajímavé
![]()
Ještě bych měla pár dotázků … Jak dáváte přášek na praní do pračky ? Dáváte ho přímo do pryčky ? Já jsem teď přemýšlela, že si ušiju takové malé pytlíčky, do pytlíčku prášek a potom mezi prádlo … nevím nevím.
A v čem perete svetry ?
A ještě jeden dotaz. Procházela jsem starší diskuzi a pročetla jsem si důkladně ten vložkový konflikt. Doufám, že jste vydržely a látkovky používáte pořád. Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti teď, po delší době a taky jestli se dají látkovky používat jako intimky na každý den
![]()
Fen-fire , díky za info o výstavě, další důvod proč vyrazit do Vaňkovky
.
Svetry peru v ořechách, na vlnu jsou fakt ideální.
Co se týče látkovek, mám teď objednané BL od Bory a pak mám ještě Imse Vimse - ty mini se dají používat jako slipovky celoměsíčně
, jsou opravdu tenounké. Kdybys je chtěla vidět, můžeme se domluvit, ještě mám jeden balíček nepoužívaných
.
Jinak myslím, že holky vytrvaly, jsem zvědavá, jak to budou hodnotit
.
KatyK díky moc. Můžeš mi prosím poslat nějaký odkázek, mrkla bych na netu. Zatím o tom přemýšlím, protože intimky užívám skoro každý den a ta spotřeba je fakt velká ![]()
Fen-fire , tady jsou ty mini, ale na obrázku jsou asi stejně ty střední…
http://www.slunecnizena.cz/index.php?…
Super, mrkla jsem na to, prošla jsem si celé stránky a škoda že ty intimky nejsou taky barevné … ty strakaté (myslím na noc) jsou krásné !!!!! ![]()
Fen-fire , firma Sckoon dělá i barevné slipovky http://www.slunecnizena.cz/index.php?… , ale jedna stojí 231,–
. Anebo si je člověk může ušít doma
(ale na to jsem moc líná…)
Fen fire - používám teď látkovky v šestinedělí a naprostá spokojenost. Mám ty od popolina a mini od Imse (ty půjdou používat i jako slipovky). vřele doporučuju.
Taky se teď po nich pídím (dík za info, Kačko
) a zjistila jsem, že vbalvnce (možná i jinde) mají teď od začátku března český vložky haipa daipa (barevný, fen-fire
)- nezkoušely jste už některá náhodou? No, a pak jsem našla nějakýho mikulíška, na kterým mi připadá, že jsou (aspoň některý věci) lehce levnější- např. vložky imse, ale i třeba opět imse vrchní plínkový gaťky bavlněný, který teď chci Emě (kvůli ekzému
)pořídit. Takže teď ty odkazy:
http://www.vbavlnce.cz/index.php?…
http://www.mimishop.cz/…k/detail.php?…
Teda ty haipa vložky vypadají fakt krásně. Teď mám nově tři Imse normal a jsou krásně hladké. Jsem zvědavá jaké budou po delším užívání.
jeee ty haipa vlozky jsou uzasny..
Lolo v pze jsem 22.3. (a den pred a den po) - privezu ukazat, jestli chces ![]()
ulrich vune - podle navodu jsem kapala do nadobky na avivaz, a vydrzelo to prd
- nevim, jak by to dopadlo, kdybych to lila primo do hlavniho prani, jak to delam ted.
ale nejvic se mi osvedcily ty babickovsky polstarky. predtim hlavne muj chlap porad hucel, ze to pradlo nevoni (hlavne v zime), ted tam mam podle situace bud vonnou svicku, nebo rucne delane mydlo nebo tycinky, nebo neco s eterakem - a on si nestezuje. a ja vyskam. zkuste (alternativni
dat mezi tricka tycinky nag champa
to budete koukat jak dlouho to voni
bora píše: …zkuste (alternativniTak to ti Boro nevěřímdat mezi tricka tycinky nag champa
to budete koukat jak dlouho to voni
Trochu z jiného soudku: blíží se velikonoce a tak jsem si říkala, že letos vyzkoušíme kromě barvení vajíček v cibuli a s rostlinkami i jiné přírodní barvy. Zkušenosti z téhle diskuse (pod článkem) http://forum.living.cz/read.php?… mne ale zarazily. Máte vy nějakou s něčím jiným, než s osvědčenou cibulí?? Myslím, že ta kurkuma by fakt mohla držet. Nebo červené zelí. Zrovna dneska jsme ho měli k večeři a „barva“ byla všude
, takže mne to jako tip napadlo ještě před nalezením toho odkazu, i když fialový vejce zrovna nemusím. Hnědá, žlutá, zelená by se mi líbila nejvíce… Možná byla u neúspěšných pokusů chyba v tom, že vajíčka nebyla předem odmaštěná nebo se jim do vody dostal bílek (z vyfouknutých vajíček) a proto se jim na vajíčku udělal jen barevný film, který se hned setřel… Ale borůvky bych taky raději snědla, než obětovala na barvení vajíček
![]()
Boro, a nebudeš náhodou 21. na tý Ivanině přednášce na Kampě? Se tam chystám, tak bychom se mohly rovnou potkat tam. ![]()
Jo a v návalu nadšení jsem si objednala jednu Haipa daipa vložku
, tak sem pak hodím dojmy.
Ad výše zmíněný dotaz na používání látkovek a mooncupů. Dost pochybuju, že se u objeví někdo, kdo používal a pak se natvrdo opět vrátil zpátky ke komerci. Opravte mě, jestli se pletu ![]()
Ty barevný látkovky jsou fakt moooc krásný. Ale mám jednu šťouravou otázku, nemáte strach, že se z nich bude uvolňovat nějaká barevná chemie? Mě kvůli tomu ty barevné trošku odrazují, i když se mi takly moc líbí.