eMaminky z Prahy 8

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2964
30.12.10 21:35

KOukám na metřík, Nat, a říkám si, jestli se nám jít podívat spíš z okna na porodnici :think: :wink: Držím palčáky a myslím na tě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
30.12.10 22:07

No jooo Nat už přenáší :-). Tak to taky moc držím palečky ať všechno dobře proběhne :-)! Mmch ti to na fotce moc sluší.
Ty vaše fotečky jsou fajn aspoň vim jak vypadáte a třeba vás někdy poznám venku :-) Kolikrát si říkám, když míjim maminku s kočárkem, že to může být někdo z vás. Já vlastně osobně znám jenom Brontíka :-)
Tak pa a užijte si zítřek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.12.10 23:02
Marjanka píše:
KOukám na metřík, Nat, a říkám si, jestli se nám jít podívat spíš z okna na porodnici :think: :wink: Držím palčáky a myslím na tě!

díky, stále ještě nic, dítě se asi rozhodlo, že denní teplota -10 °C není vhodná k příchodu na svět.. :mrgreen:
zítra má přijít miniobleva, tak třeba ho to nabudí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
31.12.10 09:49

Nat: držím pěstičky, ať už jste brzy 1+1 a ne 2v1 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
1.1.11 14:20

Holky, nemáte některá na půjčení na týden podvozek od Quinny na který jde nacvaknout Dreami tzn. Buzz nebo Speedi? V pondělí dáváme náš sourozenecký do servisu, tak potřebuju nějaký povoz pro to naše mrně. Moc byste mi pomohly :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
1.1.11 16:28

Ahoj, tak jak jste zvládli příchod Novýho roku? My jsme ho prošvihli, protože jsme si pustili S čerty nejsou žerty a probrali nás až petardy :-). Já jsem teda Nový rok přivítala v pyžamu a připravená ke spánku, protoze jsem správně tušila, že ty rachejtle Páju probudí a bude plakat. A taky že jo, tak jsem si k ní zalezla, utěšovala a pak i usnula :-).
Helčo jak léčíš dětem zánět spojivek (myslím, že jsi to psala ty, že na to děti trpí)? A mají u toho i teplotu? Pája už má třetím dnem hnis v očičkách a je to horší a horší. Dnes jí teplota vyšplhala až na 39 tak nevím jestli se k tomu nepřidalo ještě něco jinýho :-(. Máme antibiotický kapky do očí ale je dost velký problém jí je tam kápnout. Jak to děláš? Nemáš na to nějakou fintu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.1.11 16:57

ahoj všem…
i já se s mírným zpožděním připojuji s přáním všeho NEJ do dalšího roku, ať je aspoň takový, jaký byl ten minulý, hlavně ať jsou prďolata zdravá a je vám všem fajn

Silvestra jsme strávili u Kitty, bylo to fajn, kluci řádili jak divý teda, ale přežili ve zdraví :lol: :palec:

a co Nat, že by bylo miminko dnes? Nebo to stihla včera??? To je napínání.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.1.11 16:58

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.1.11 17:02

Martino.. a byli jste s tím u dr.?? Asi ano, když máte atb kapičky.. to mě mrzí, vím, že to u nás v jiné diskuzi holky měly, teda děti.. je potřeba dávat i pozor na hygienu, aby se utírala jen do svého ručníku apod.. je to hnus.. a teplotu tuším, kdosi u toho popisoval…
tak ať jste z toho brzo venku.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
1.1.11 19:13

Ahoj holky,

ja podvozek nemam, jezdime jinou znacku…

Bebusko, tak to jste slavili kousek vedle, my jsme byli u Sasi (Tasasa, jestli si pamatujete)…Ja jsem sla domu uspavat Majdu nekdy v pul osme, Muz tam s Klarou zustal a pry sla s Dominikou spat az v pul druhy, oba domu dorazili pred obedem…
Majda se mi tesne pred pulnoci sama vzbudila na kojo, tak si s nami dala pripitek a koukaly jsme na rachejtle. Vubec se tech ran nebala…

Nat, drzime palce… Mozna se stihlo prvni miminko roku 2011?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.1.11 19:29

Ahoj holky, zdravím v novém roce :mavam: .

Martino, zánětů spojivek měla Anežka nespočítaně, když jí z očí teče hnis, je to na ATB kapičky (poslední dobou dostává Tobrex, ale jako malé miminko měla něco jiného, tak nevím proč). Zhoršuje to vítr, slunce a prach, takže když je hodně větrno nebo svítí sluníčko, dávám Anežce sluneční brýle. Horečku k tomu nemívá, ale protože se zánět spojivek často spouští rýmou, tak při nějakém silnějším nachlazení je to dost možné. Kapání kapiček je čímdál větší boj, ale na dětském oční (v Motole) mi doktor poradil fígl. Vypadá sice trochu násilně, ale zabírá to - kleku si tak, že mám Anežčinu hlavu mezi koleny, čím ji jakžtakž dokážu fixovat a přitom nevadí, že kope nohama a máchá rukama. A obě ruce mám na kapání. V lepším případě jednou rukou otevírám víčko a druhou kapu, v horším jednou rukou ještě přidržuju bradu a druhou kapu. Anežka už si to nechá vysvětlit, ale s Májou se dost peru a ne každá kapka kápne tam, kam má :D .

My byli slavit Silvestr u známých v Týnci n.S. Jeli jsme tam všichni čtyři vlakem, spali jsme v ložnici domácích, takže komfort. Bylo tam přes 20 lidí, z toho 6 dětí (čtyři mladší školáci, Anežka a dvě batolata) a pes :D . Kravál byl do sedmi a v půl osmé se vzbudila Mája, takže já jsem se moc nevyspala, ale Marunka usnula krásně jako doma - položili jsme ji do postýlky, dali dudlíček, odešli, a Mája v osm večer usnula. Budila se častěji, ale na to, že tam byl příšerný kravál (ani ne petardy jako hlasitý smích dospělých a reprodukovaná hudba), tak byla milionová. Podmínky na lezení po zemi tam nebyly žádné (dvoje schodiště, na dosah drobné věci, spousta lidí a nebezpečné děti :D ), takže jsem měla Máju neustále na klíně, chvíli byla v cestovní postýlce jako v ohrádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
1.1.11 20:00

Nat držím palce, aby mimi už bylo

jinak všem přeju vše nej do nového roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
1.1.11 20:01

Endy jste byli na silvestra rozděleně? a proč jste tam nezůstali všichni, dyť byste se vešli ne?

nás tu taky bylo sedum a vešli jsme se, sice kapku náročnější to bylo ráno, ale holt jsme vstali brzy všichni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
1.1.11 21:26

Ahojky,
my zvládli Silvestra doma a v pohodě.
Holky ohňostoj zaspaly, i když Klárka pak ráno říkala, že ji budily rachejtle. No a Lenka si dala jednu z večeří v cca 23:45 a další v jednu. Ohňostroj ukázkově prospala.
Hkac,
podobně jak ty kapeš kapičky, já odsávala Lence rýmu. Snad jen s tím rozdílem, že jsme měla nohy na jejích rukách, aby mi nešla po odsávačce.
Teď už se nechá udržet na klíně a hlavně jsme na ni většinou dva.

A samozřejmě všem vše nej do nového roku hlavně hodně štěstí a zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
1.1.11 22:15

Kitty, Majda ma lehci spani, tak jsem se bala, ze by ji hluk rusil a uspavam u prsa, tak bych stejne byla nekde zalehla nebo ji mela na zadech, coz by pri hlucnejsi oslave taky nefungovalo… I tak mi to stacilo, aspon to odpoledne…Si to vynahradim pristi rok, kojenec to nebude naporad ;o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová