Emimino včera a dnes

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
72725
28.12.14 11:40

@bozska-mrcha jj, někdy je to o kravinách a o fakt zbytečném rýpání ot atd.. to je jasné.. projevují se tu davovky :think:

• načítám...
6623
28.12.14 11:40
@martina.se píše:
nejhorší pak je, když to prostě víš a kolikrát si koušeš jazyk, aby ses neprokecla.. já se tomu jen směju - mám tu švagrovou :mrgreen: kupodivu netuší, kdo jsem - myslela jsem, že mě pozná dle fotky atd a nic :mrgreen: a je tu těch holčin víc.. některé jsou v pohodě, stejně jak v reálu, některé nestačím zírat..

Právě, hodně se koušu abych nic neřekla a nepřipomněla pár věcí, který vědi jenom lidé co je znaj. Pravdou je, že sestřenici jsem to řekla aby tady ze sebe přestala dělat slepici a neyžadovala litování od všech zvlášť když na to nemá nárok. No čuměla jak puk a pak radši zmizela - možná je tu pod jiným nickem, ale nevím. Mě taky nepoznala a to jsem psala v jedný diskuzi o našem spoečném zážitku kde diskutovala i ona, ještě mi pod citaci hodila tleskajícího smajlíka a NIC, NIC NEPOZNALA :nevim:

@Malaga píše:
@Natálka26 Někdo si svoje sny plní a někdo je holt prožívá na emiminu ;)

Já to nikomu neberu, fakt ne, ale chce to dělat aspoň tak aby na to nikdo nepřišel. :mrgreen:

• načítám...
72725
28.12.14 11:42
@berry4 píše:
@martina.se ty víš, o koho jde předtím?
Já ne :think:

jakou měla přezdívku si nevybavím, ale už tu byla. :think:

• načítám...
72725
28.12.14 11:44

@Natálka26 někteří fakt nepochopí a nepoznají, ani když se jim ukážeš na zlatém podnosu. Já se netajím ničím - mám tu svoje kluky, svojí fotku, atd.. :mrgreen: a nejbližší příbuzní o mě neví, já vím o nich.. nechápu to.. stategie ala dát sem své pravé jméno evidentně zabrala - nikdo to nečeká :think:

• načítám...
6623
28.12.14 11:48

@martina.se

Já tady mám taky v nějakých diskuzích svoje fotky - děti nedávám, co se internetu týče jsem paranoidní. :oops: :mrgreen: Ale taky kolikrát jsem napsala fakt věci který museli poznat a nic. Nevím jak je to možný :nevim: přitom už podle jména a profiovky by je mělo trknout, že někoho takovýho znaj + když řeknu jméno muže.. Pak okud jsou nejistí stačí jedna doplňující otázka a je jasno.. A furt nic. :-D

• načítám...
1109
28.12.14 11:52
@Malaga píše:
Urazit by tě to mohlo, ale to by byl tvůj problém.
Ona jen vyjádřila názor… to se tady smí. Občas by to sice mohlo být vhodnější formou, ale každý jsme nějaký ;).Když přece zakládám diskuzi, tak musím počítat s tím, že uslyším třeba i něco nepříjemného.
Tak se hned nenafrním, nejdu do protiútoku, ale je to příležitost si říct, sice mě ta ženská naštvala, ale podle toho, jak se projevuju - nemá náhodou pravdu?

tak ty jsi asi pěkné dílo taky

• načítám...
5420
28.12.14 11:53
@Anonymní píše:
tak ty jsi asi pěkné dílo taky

Já miluji anonymy, bych je zakázala, takové hrdinské projevy… :pocitac:

• načítám...
72725
28.12.14 11:53

@Natálka26 :mrgreen: kdyby sis vymyslela červí jak složitou přezdívku, tak by Tě odhalili :mrgreen:

• načítám...
6623
28.12.14 11:56

@martina.se

Přesně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Jančakecalka
28.12.14 12:01
@Beccca píše:
Navštěvuji tyto stránky už pár let.
To, co se tady ale děje v posledních pár týdnech, to nemá obdoby!
„Velí“ tady pár královen, které jsou podle příspěvků krásné, štíhlé, vzdělané - dokonalé.
Kdokoliv je jiný tak je špatný.
Chtěla bych se osobně setkat třeba s Krasavicou, Blackovou, Atominnkou, Babišovkou atd. Hvězdy, vsadila bych se že v normálním životě jste ošklivé, zamindrákované a jediné co je vám dobré jsou plastiky!
Umíte jen ponižovat všechny kolem. Sedíte doma na zadku a čekáte až někdo vytvoří podobnou diskuzi jako teď já, abyste se do autora mohly pustit, poplácávat si po rameni a zvyšovat si EGO!Příspěvek upraven 28.12.14 v 09:54
:potlesk: :potlesk: :potlesk: líp bych to nenapsala :palec:
  • Upravit
2940
28.12.14 12:05
@Krasavicaa píše:
@Blackova.K Hvjééézdo, tady nesmíš chybět :mrgreen:

bože, vidím kdo to založil a už je mi to jasný :mrgreen: ale udělám výjimku a těch 13 stránek dám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2940
28.12.14 12:09
@Beccca píše:
Navštěvuji tyto stránky už pár let.
To, co se tady ale děje v posledních pár týdnech, to nemá obdoby!
„Velí“ tady pár královen, které jsou podle příspěvků krásné, štíhlé, vzdělané - dokonalé.
Kdokoliv je jiný tak je špatný.
Chtěla bych se osobně setkat třeba s Krasavicou, Blackovou, Atominnkou, Babišovkou atd. Hvězdy, vsadila bych se že v normálním životě jste ošklivé, zamindrákované a jediné co je vám dobré jsou plastiky!
Umíte jen ponižovat všechny kolem. Sedíte doma na zadku a čekáte až někdo vytvoří podobnou diskuzi jako teď já, abyste se do autora mohly pustit, poplácávat si po rameni a zvyšovat si EGO!Příspěvek upraven 28.12.14 v 09:54

tak přijeď, do bytu tě nevezmu. Ale kafe někde dáme ;) jinak nevím že bych někde psala to co vypisuješ :nevim:

• načítám...
2940
28.12.14 12:11
@Beccca píše:
protože mě o to prosila…ale vy jí sežerete každou kravinu :D hlavně to, že ji najednou nějaká diskuze vyvolala z mrtvých 8)

co to meleš? 8o

• načítám...
2940
28.12.14 12:14
@evill píše:
Blackova ma pod nickem blakova nejaky zvlatni dar strhnout masy. Pusobi jako vceli kralovna. Strelene uzivatelky se pak predhaneji aby svou kralovnu pobavili, male vcely aby si jich vsimla a prijala je do sveho roje. Pokazde kdyz tu je pod prijmenim davy sili. Je to zvlastni ale je to tak.

nechápu :nevim: mám tu pár kamarádek už nevím 5 let, a některé nové. S některými se stýkám i mimo web, rozhodně si nemyslím že někoho strhávám. Nehledě na to, že jsou tu dospělé osoby a ne děti, tak jaké strhávání :nevim:

• načítám...
2940
28.12.14 12:21
@Mar__tanka1983 píše:
@SIMONA1234 tak vše nejlepší :lol:Jinak já bych navíc ještě dodala, že se mi zdá, že Blacková dost vyměkla…

to je věkem, a měkne i muž. Kámoška řekla, že je čas nás zbavit svéprávnosti, jinak děckám nic nezbyde :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová