Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zuziky píše:
Nesnasela jusem vareni a peceni…a s novym chlapem jsem tu lasku k tomu jaksi nasla![]()
vaří místo Tebe co?
takého bych taky na rukou nosila ![]()
@Zuziky píše:
Nesnasela jusem vareni a peceni…a s novym chlapem jsem tu lasku k tomu jaksi nasla![]()
takže manžel za to může, jo? že nesnáším vaření
tož mu to řeknu a ať vaří on
@Zuziky píše:
tě uhranul, to je jasný.
@lalalalala píše:
vaří místo Tebe co?takého bych taky na rukou nosila
prave, ze nevari
ale umi me presvedcit, ze to urcite zvladnu…takze jsem se konecne naucila poradne pect maso, pect chleba, letos jsem dokonce poprve pletla vanocku
ma na me strasne divnej vliv
a uz bystrim, jakmile nekde zahlidne nejaky recept a komentuje to „to vypada dobre, to bychom mohli…“
![]()
@Blackova.K píše:
tě uhranul, to je jasný.
jo, to ja vim uz dlouho ![]()
@Krasavicaa píše:
@terinka4444
Můj chlap třeba vaří rádA hlavně dobře
můj by taky vařil, když my s dětma nepozřeme nic jiného, než kuřecí nebo krůtí. S námi je to těžký a fakani jsou ještě rozmlsanější, než já. A to krom té starší jsou všichni doma i na oběd, každý den
jo a děti mi nejí pečivo, ani jedna, jen minimálně, je to peklo ![]()
@Zuziky píše:
prave, ze nevari![]()
ale umi me presvedcit, ze to urcite zvladnu…takze jsem se konecne naucila poradne pect maso, pect chleba, letos jsem dokonce poprve pletla vanocku
![]()
a uz bystrim, jakmile nekde zahlidne nejaky recept a komentuje to „to vypada dobre, to bychom mohli…“
![]()
tak takého by mé ruce nenosily
@terinka4444 píše:
můj by taky vařil, když my s dětma nepozřeme nic jiného, než kuřecí nebo krůtí. S námi je to těžký a fakani jsou ještě rozmlsanější, než já. A to krom té starší jsou všichni doma i na oběd, každý denjo a děti mi nejí pečivo, ani jedna, jen minimálně, je to peklo
Fakt jo? ![]()
@terinka4444 píše:
můj by taky vařil, když my s dětma nepozřeme nic jiného, než kuřecí nebo krůtí. S námi je to těžký a fakani jsou ještě rozmlsanější, než já. A to krom té starší jsou všichni doma i na oběd, každý denjo a děti mi nejí pečivo, ani jedna, jen minimálně, je to peklo
@Zuziky píše:
prave, ze nevari![]()
![]()
![]()
to se mi nelíbí, já myslím že tě využívá ![]()
@Krasavicaa a mas tam take jednoduche recepty pro stale zacinajici kucharku? Ze bych take do te skupiny nakoukla?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat