Emimino včera a dnes

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1056
28.12.14 22:51
@Zuziky píše:
Nesnasela jusem vareni a peceni…a s novym chlapem jsem tu lasku k tomu jaksi nasla :mrgreen: :mrgreen:

vaří místo Tebe co? :mrgreen: takého bych taky na rukou nosila :lol:

• načítám...
69235
@Zuziky píše:
Nesnasela jusem vareni a peceni…a s novym chlapem jsem tu lasku k tomu jaksi nasla :mrgreen: :mrgreen:

takže manžel za to může, jo? že nesnáším vaření :mrgreen: tož mu to řeknu a ať vaří on

• načítám...
1056
@terinka4444 píše: :hug: :hug: :hug: úplně ti rozumím :hug:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
Krasavicaa
28.12.14 22:52

@terinka4444
Můj chlap třeba vaří rád :-) A hlavně dobře :-)

• Upravit
2940
@Zuziky píše:

tě uhranul, to je jasný.

• načítám...
1056
@Blackova.K píše:
taky jsi chudák :hug:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
17878
@lalalalala píše:
vaří místo Tebe co? :mrgreen: takého bych taky na rukou nosila :lol:

prave, ze nevari :cert: :cert: ale umi me presvedcit, ze to urcite zvladnu…takze jsem se konecne naucila poradne pect maso, pect chleba, letos jsem dokonce poprve pletla vanocku :mrgreen: ma na me strasne divnej vliv :mrgreen: :mrgreen: a uz bystrim, jakmile nekde zahlidne nejaky recept a komentuje to „to vypada dobre, to bychom mohli…“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
17878
28.12.14 22:53
@Blackova.K píše:
tě uhranul, to je jasný.

jo, to ja vim uz dlouho :mrgreen:

• načítám...
69235
28.12.14 22:54
@Krasavicaa píše:
@terinka4444
Můj chlap třeba vaří rád :-) A hlavně dobře :-)

můj by taky vařil, když my s dětma nepozřeme nic jiného, než kuřecí nebo krůtí. S námi je to těžký a fakani jsou ještě rozmlsanější, než já. A to krom té starší jsou všichni doma i na oběd, každý den :zed: jo a děti mi nejí pečivo, ani jedna, jen minimálně, je to peklo :cert:

• načítám...
1056
28.12.14 22:54
@Zuziky píše:
prave, ze nevari :cert: :cert: ale umi me presvedcit, ze to urcite zvladnu…takze jsem se konecne naucila poradne pect maso, pect chleba, letos jsem dokonce poprve pletla vanocku :mrgreen: ma na me strasne divnej vliv :mrgreen: :mrgreen: a uz bystrim, jakmile nekde zahlidne nejaky recept a komentuje to „to vypada dobre, to bychom mohli…“ :mrgreen: :mrgreen:

8o tak takého by mé ruce nenosily

• načítám...
Krasavicaa
28.12.14 22:55
@terinka4444 píše:
můj by taky vařil, když my s dětma nepozřeme nic jiného, než kuřecí nebo krůtí. S námi je to těžký a fakani jsou ještě rozmlsanější, než já. A to krom té starší jsou všichni doma i na oběd, každý den :zed: jo a děti mi nejí pečivo, ani jedna, jen minimálně, je to peklo :cert:

Fakt jo? 8o

• Upravit
1056
@terinka4444 píše:
můj by taky vařil, když my s dětma nepozřeme nic jiného, než kuřecí nebo krůtí. S námi je to těžký a fakani jsou ještě rozmlsanější, než já. A to krom té starší jsou všichni doma i na oběd, každý den :zed: jo a děti mi nejí pečivo, ani jedna, jen minimálně, je to peklo :cert:
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
69235
@Krasavicaa píše:
Fakt jo? 8o

vždyť to píšu, peklo je to

• načítám...
2940
@Zuziky píše:
prave, ze nevari :cert: :cert: ale umi me presvedcit, ze to urcite zvladnu…takze jsem se konecne naucila poradne pect maso, pect chleba, letos jsem dokonce poprve pletla vanocku :mrgreen: ma na me strasne divnej vliv :mrgreen: :mrgreen: a uz bystrim, jakmile nekde zahlidne nejaky recept a komentuje to „to vypada dobre, to bychom mohli…“ :mrgreen: :mrgreen:

to se mi nelíbí, já myslím že tě využívá :think:

• načítám...
12185

@Krasavicaa a mas tam take jednoduche recepty pro stale zacinajici kucharku? Ze bych take do te skupiny nakoukla?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová