Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nebylo by lepsi jen nabrat krev než chodit hned na operace? A já to měla i na střevu, měla jsem bolesti při vyprazdnovani, někdy průjmy. Divny je ze se ti objevily bolesti pri Ha. Ja ji beru hned od porodu a vůbec nemám ms a tak se ani endo nesiri
@lachtanice86 jako vubec? Ja mam HA na tri mesice a pak vzdy ms, netusila jsem, ze ti jde i v kuse, muzu se zeptat co mas za HA?
@lachtanice86 a z krve se to nejak pozna? Ja minule mela vse ok a az me otevreli, tak to zjistili ![]()
@Anonymní píše:
@lachtanice86 a z krve se to nejak pozna? Ja minule mela vse ok a az me otevreli, tak to zjistili
Mně berou krev na tumor markery ca125. Musí to doktor zaskrtnout, jako není to 100% ale mně se to tam objeví. Já před těhotenstvím brala ha 8let v kuse a měla jsem jen 2×ms. A teď mám ha Eloine
Ahoj před dvěma lety mi byla diagnotiskována endometrioza 1. typu, potom jsem podstoupila laparku, a potom hned otětněla, pak kojila a pak nasadila HA, tu bereu nyní 3-4 měsíce, ted se mi zase ozvali známe bolesti, ale je to vždy po stolici máte zkušenost? Znamená to, že se mi třeba zase mohlo udělat u střev? Chtěla jsme za měsíc vysadit a otěhotnět a ted nevím jestli by předtím nebylo znovu lepší podstoipit další operace pro kontrolu?