Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Poprvé spolu souhlasíme…
Já svoji erekci rozhodně dokážu korigovat
a jestli je to tím, že jsem zvyklý na nádherné sportovní ženské tělo a pak mi je vše málo tak budiž
@Justin Case píše: Více
Pozor, to muze byt problem pri pripadnem rozchodu, to je teorie manzelova kamarada- pokud mel chlap vice partnerek a hezkych, v dalsich vztazich srovnava a je velmi citlivy na pripadne vyskytnuvsi se
fyzicke nedokonalosti- ktere se mohou projevit klidne az pri delsim vztahu
jinymi slovy abys stale nemyslel na to predchozi sportovni telo, az budes lezet vedle jineho, nesportovniho ![]()
Nechápu, proč tohle někdo řeší. Většina normálních lidí je v sauně při chůzi mezi saunami přiměřeně zahalená, v sauně většina alespoň trochu také, případně neleží/nesedí rozvalených ve stylu “podívej jakýho ho mám” (mimo imbecily). A kdyby náhodou přišla erekce, tak si tam to prostěradlo snad hodím, ne?
![]()
Mně je to jedno. Mám 8 dioptrií, z logiky věci do sauny brýle nenosim a čočky jsou mi tam nepříjemný. Takže vidím tak maximálně místo na sezení, jestli někomu stojí péro, to je pod mojí rozlišovací schopnost. Za mě hlavně ať jsou tam lidi zticha, nefuní a nesedí moc blízko mě.
@mikča89 píše: Více
To je ale problém možná tak povrchních chlapů/lidí. Proč by měl být vůbec s někým nedokonalým ve vztahu, když by ho nevzrušoval nebo přímo odpuzoval? Prostě někoho mám rád i přes jeho chyby a jsem s ním, když to nejde, jdu o dům dál. A od určitého věku je málokdo vizuálně dokonalý a pokud by měl celý život vzpomínat na nějaká sexy těla mladých holek z minulosti, tak se v té minulosti asi zasekl a měl by v ní zůstat a nikoho neobtěžovat. ![]()
Proc ma nekdo potrebu reagovat v diskuzi o erekci v saune tim, ze napise ze do sauny nechodi… ![]()
@Azeretereza píše: Více
Mám to podobné, jen dioptrie trochu menší. Stačí mi, když si někomu nesednu na klín a jestli má nebo nemá někdo erekci jde naprosto mimo mne.
Co mi ale echt vadí, když v plný sauně někdo za mnou vytáhne kartáč a začne mi na záda cákat svůj pot s odrolenou kůží
to i kdyby všem stálo přirození, tak mi z toho nebude tak zle jako z tohoto
@petulka23 píše: Více
Sauna je jaksi celá propocena od lidi
. To už máš jedno
@Lorre píše: Více
Potíme se každý do svého prostěradla, ale že bych potřebovala mít za krkem a na zádech tělesný tekutiny ostatních, to uplně ne