Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uiii píše:
@zvědavejmoc
Není třeba. Stačí se jen schovat, chodit kanálama, připadně papírový pytel na hlavu s dírkama na oči, případně nos. Ale zas ty dírky nedělat moc velký ani malý, jen v rámci norem.![]()
@Mart81 píše:
A když je někdo příliš malý, vysoký nebo slepý, na vozíčku… tak by se na veřejnosti neměl vůbec ukazovat, aby vám nebo někomu jinému z takové anomálie nebylo na blití, k smíchu nebo celkově nepříjemně?Víte, že se stejnou logikou, pokud je nějaký váš postoj nebo názor nezvyklý - anomálie, tak abyste ho neměla veřejně projevovat, aby z něj nebylo na blití, k smíchu nebo celkově nepříjemně ostatním?
Všechno hezky konformně, podle norem - od velikosti těla i penisu, až po názory. Co se vymyká, to schovat, zamknout, jen aby se někdo nepoblil nebo necítil celkově nepříjemně.
Nejsem příznivce toho, aby chlap, kterému to visí až ke kolenům, by se měl ukazovat třeba na pláži (viděno na koupališti na Lhotě, hnus, výslovně něco, co má být skryto). Od chlapa, co tam je extrémně malilinkatej, si myslím, že to je velmi neproziravé to zveřejnit.
Zrovna tak by obézní žena neměla nosit zařízlé elastické leginy, protože předpokládám, že široká veřejnost není zvědavá na detaily tvarování jejího bobra.
Nechápu, co s tím má společného slepec nebo mrzak. Ti si handicap schválně neudělali a obvykle nahotu na veřejnosti neukazují. A nemůžou vypadat jinak.
Zato exhibicionismus je záměr. Stejně drsný hodnocení mám směrem k mladým holkám, co neví, že jejich 100kg tělíčko není k sežrání a musíme se hromadně podívat, kolik zase přibrala a triko už to nepokryje. Řeč byla v tomhle vláknem hlavně o nahotě, pokud vím. Nehledě na to, že bych fakt chtěla vidět chlapa, co je dole podmiru a je spokojený vedle atraktivnejsich kousků.
Myslím, že tohle zrovna je oblast, kterou si trošku chytrý kluk ohlidá. A měl by, protože už bys asi mohl tušit, že se s málem mnoho muziky nenadělá.
nechodím do společných saun..chodím do čistě ženské..nechce se mi dívat na pindoury.. ![]()
kdyby se to stalo no tak co..je mi to fuk, možná kdyby čučel při tom na mě, bych byla i polichocena
, ale v sauně se soustředím na sebe, takže nečučím po okolí..
@Mart81 píše:
A když je někdo příliš malý, vysoký nebo slepý, na vozíčku… tak by se na veřejnosti neměl vůbec ukazovat, aby vám nebo někomu jinému z takové anomálie nebylo na blití, k smíchu nebo celkově nepříjemně?Víte, že se stejnou logikou, pokud je nějaký váš postoj nebo názor nezvyklý - anomálie, tak abyste ho neměla veřejně projevovat, aby z něj nebylo na blití, k smíchu nebo celkově nepříjemně ostatním?
Všechno hezky konformně, podle norem - od velikosti těla i penisu, až po názory. Co se vymyká, to schovat, zamknout, jen aby se někdo nepoblil nebo necítil celkově nepříjemně.
A vůbec, když jsi chtěl komentovat můj příspěvek, proč jsi vypustil tu nejdůležitější věc, a to je použití ručníku k zakrytí té erekce?
Já to totiž s vámi kluky myslela dobře. Protože my holky Vás podle chlouby jaksi hodnotíme, zda ten sexík s vámi má šanci být dobrý. Titěra je rovnou mimo hru, ten ručník potřebuje jako sůl. A už jsi si mohl všimnout, že zrovna positivně nejsou hodnoceni ani ti nadměreční, takže ani ti body nezískají.
![]()
Zlatá střední cesta.
Vůbec se mně problém sauny netýká, nechodím tam. Takže jsou mi ty vaše problémy úplně někde. Jenom si myslím, že existují hranice a všeho moc škodí. Prostě ať 16-ti letý ucho nebo zralý muž, když to na něj jde, tak má použít ručník. Toť vše. Je to veřejný prostor, nesedí doma ve svojí sauně ani nad časopisem. Jsou to živí lidi kolem něho a on neví, zda jim to není nepříjemné, stejně jako pes bez vodítka v parku.
@LaPaloma píše:
Nejsem příznivce toho, aby chlap, kterému to visí až ke kolenům, by se měl ukazovat třeba na pláži (viděno na koupališti na Lhotě, hnus, výslovně něco, co má být skryto). Od chlapa, co tam je extrémně malilinkatej, si myslím, že to je velmi neproziravé to zveřejnit.
Zrovna tak by obézní žena neměla nosit zařízlé elastické leginy, protože předpokládám, že široká veřejnost není zvědavá na detaily tvarování jejího bobra.
Nechápu, co s tím má společného slepec nebo mrzak. Ti si handicap schválně neudělali a obvykle nahotu na veřejnosti neukazují. A nemůžou vypadat jinak.
Zato exhibicionismus je záměr. Stejně drsný hodnocení mám směrem k mladým holkám, co neví, že jejich 100kg tělíčko není k sežrání a musíme se hromadně podívat, kolik zase přibrala a triko už to nepokryje. Řeč byla v tomhle vláknem hlavně o nahotě, pokud vím. Nehledě na to, že bych fakt chtěla vidět chlapa, co je dole podmiru a je spokojený vedle atraktivnejsich kousků.![]()
Myslím, že tohle zrovna je oblast, kterou si trošku chytrý kluk ohlidá. A měl by, protože už bys asi mohl tušit, že se s málem mnoho muziky nenadělá.
Se slepcem nebo mrzákem to má společného to, že ani jedno není obvyklé a snadno se to může někomu nelíbit nebo útlocitným způsobit nepříjemné pocity. A na rozdíl od obezity se zařízlými legínami, rozměr penisu není dán volbou.
Když to převedete na ženy, tak ty, které mají příliš malá nebo velká prsa by také měly zůstat striktně oblečené a vyhýbat se nuda plážím, saunám… protože když už mají malá nebo skoro žádná prsa a oproti ženám s atraktivnějšími kousky se necítí úplně příjemně, tak si ještě budou přidávat tím, že si odepřou, co by je normálně těšilo, aby z toho nějaký arogantní, nesnášenlivý idiot na nuda pláži neblinkal?
Trochu to rozšiřte a máte pytel na hlavu pro ošklivé, či přímo šeredné nebo nějak postižené lidi. V čem je rozdíl? Vždy se to může někomu nelíbit a dotyčný si může myslet, že je to hnus. A ani muž s velkým penisem, ani žena s malými prsy, ani člověk slepý, zmrzačený nebo šeredný, si to nevybrali a vesměs nemají volbu.
Proč by jít nahý do sauny nebo na nuda pláž měl být exhibicionismus, pokud má muž malý penis, ale v pořádku, pokud má penis v normě? A co se týče toho, že není prozíravé, aby s malým penisem šel do sauny nebo na nuda pláž. To proč? Jeho partnerka ví, jaký má penis, každá další se to stejně dozví. A po vás nikdo nechce, abyste se s jeho malým nebo velkým penisem kamarádila. Takže co je vám do něj?
Čekal bych, že vás to ťukne hned napoprvé. ![]()
Příspěvek upraven 29.11.18 v 16:30
@Uiii píše:
@zvědavejmoc
Není třeba. Stačí se jen schovat, chodit kanálama, připadně papírový pytel na hlavu s dírkama na oči, případně nos. Ale zas ty dírky nedělat moc velký ani malý, jen v rámci norem.![]()
To víš že jo. Ty kanály jsou ideální. Tam si může každej porovnat délku a kalibr svého ocasu s potkanama. Jenom, aby s tím pytlem přes hlavu na to viděl. ![]()
@Mart81 píše:
Se slepcem nebo mrzákem to má společného to, že ani jedno není obvyklé a snadno se to může někomu nelíbit nebo útlocitným způsobit nepříjemné pocity. A na rozdíl od obezity se zařízlými legínami, rozměr penisu není dán volbou.Když to převedete na ženy, tak ty, které mají příliš malá nebo velká prsa by také měly zůstat striktně oblečené a vyhýbat se nuda plážím, saunám… protože když už mají malá nebo skoro žádná prsa a oproti ženám s atraktivnějšími kousky se necítí úplně příjemně, tak si ještě budou přidávat tím, že si odepřou, co by je normálně těšilo, aby z toho nějaký arogantní, nesnášenlivý idiot na nuda pláži neblinkal?
Trochu to rozšiřte a máte pytel na hlavu pro ošklivé, či přímo šeredné nebo nějak postižené lidi. V čem je rozdíl? Vždy se to může někomu nelíbit a dotyčný si může myslet, že je to hnus. A ani muž s velkým penisem, ani žena s malými prsy, ani člověk slepý, zmrzačený nebo šeredný, si to nevybrali a vesměs nemají volbu.
Proč by jít nahý do sauny nebo na nuda pláž měl být exhibicionismus, pokud má muž malý penis, ale v pořádku, pokud má penis v normě? A co se týče toho, že není prozíravé, aby s malým penisem šel do sauny nebo na nuda pláž. To proč? Jeho partnerka ví, jaký má penis, každá další se to stejně dozví. A po vás nikdo nechce, abyste se s jeho malým nebo velkým penisem kamarádila. Takže co je vám do něj?
Čekal bych, že vás to ťukne hned napoprvé.
Příspěvek upraven 29.11.18 v 16:30
Ne, jenom ty erekce na odiv nejsou normální. Klidový bimbas je OK. Taky bych čekala , že když má někdo interní chvění, tak to zvládne. Nahá placatá nebo nadměrně vyvinutá holka na pláži leží, přitom nevydává žádné sexuální signály. Leží, kolikrát zavřené oči. Kdyby se nám zvedaly prsa při vzrušení, tak věřím, že trochu rozumu by ty ženy použily a nechaly si podprsenku. Chlap asi nic nemusí.
Zato, když se začne cizím ženským ukazovat kohout v plné parádě, tak co si pomyslí : buď nic, protože si přemýšlí o svých věcech a vlastně nikoho ani nevnímá, ale budou takové, co by se mohly začít i smát. Lidi jsou různí, navíc vzhledem k počtu žen, co odmítají sex, se takoví chlapi můžou vysloveně příčit. Jenomže kam se dívat, do stropu? Ať chce nebo ne, tak stejně občas asi oko nějak zavadí. Vždyť tam sedí dost blízko sebe. U mladších ročníků dojde tak jako tak k internímu hodnocení. Díky tomu může jít každá druhá domů spokojená, že ten doma je lepší.
Tak vlastně je to dobře, že odmítají pánové používat v krizové chvilce ručník. Chtějí být viděni, asi je to nová norma.
@LaPaloma píše:
To víš že jo. Ty kanály jsou ideální. Tam si může každej porovnat délku a kalibr svého ocasu s potkanama. Jenom, aby s tím pytlem přes hlavu na to viděl.
Já nechtěla dělat rejpy rejp, ale ono mi celkově je tak nějak proti srsti, když někdo někoho hodnotí, dle vzhledu. Pokud chlap neběhá po ulicích nahý a netasí penis na všechny kolem, ale je někde, kde to konvence dovolují (a v sauně dokonce nařizují), pak nechápu proč by mě měla velikost, šířka či vzhled nějak pobuřovat. Přece tam jdu s tím, že tam nejspíš budou nahá těla. A názor, že pokud není někdo v normě, tak se nemá veřejně prezentovat před ostatními, mi přijde při nejmenším zcestný.
![]()
@LaPaloma píše:
Ne, jenom ty erekce na odiv nejsou normální. Klidový bimbas je OK. Taky bych čekala , že když má někdo interní chvění, tak to zvládne. Nahá placatá nebo nadměrně vyvinutá holka na pláži leží, přitom nevydává žádné sexuální signály. Leží, kolikrát zavřené oči. Kdyby se nám zvedaly prsa při vzrušení, tak věřím, že trochu rozumu by ty ženy použily a nechaly si podprsenku. Chlap asi nic nemusí.
Zato, když se začne cizím ženským ukazovat kohout v plné parádě, tak co si pomyslí : buď nic, protože si přemýšlí o svých věcech a vlastně nikoho ani nevnímá, ale budou takové, co by se mohly začít i smát. Lidi jsou různí, navíc vzhledem k počtu žen, co odmítají sex, se takoví chlapi můžou vysloveně příčit. Jenomže kam se dívat, do stropu? Ať chce nebo ne, tak stejně občas asi oko nějak zavadí. Vždyť tam sedí dost blízko sebe. U mladších ročníků dojde tak jako tak k internímu hodnocení. Díky tomu může jít každá druhá domů spokojená, že ten doma je lepší.Tak vlastně je to dobře, že odmítají pánové používat v krizové chvilce ručník. Chtějí být viděni, asi je to nová norma.
Dobrá, to už zní rozumněji, když do toho netaháte velikost penisu, ale bavíme se čistě o erekci na veřejnosti.
Je jasné, že erekce u muže je viditelnější, než zvlhnutí u ženy. Chápu i to, že to může být někomu nepříjemné takový pohled.
Co se týče sebekontroly nad erekcí, tak teď už je to o něco lepší (nebo horší, záleží jak to vezmete), ale v dospívání byl nástup erekce otázka vteřin, nečekaně a podnětem ani nemusely být okolní ženy. Stačilo mechanické tření, teplo, brnění, či k tomu došlo samovolně, prostě hormony a přetlak… Celkem chápu, že šestnáctiletému klukovi (psal sem), se to zkrátka občas stane. Mě v té době stál skoro furt - svým způsobem to bylo i fajn, bráno zpětně. ![]()
Souhlasím, že dospělý muž by už nad svou erekcí měl mít aspoň nějakou kontrolu a když už k ní u něj dojde, nevystavovat ji na veřejnosti na odiv. Na druhou stranu - stejnou součástí slušného chování podle mě je, že když už se někomu něco takového stane, třeba že u něj dojde k erekci, uprdne si, kýchne si… tak okolí mu to nedává sežrat, ani se nezačne nekontrolovaně chechtat, ale přejde to, jako by se nic nestalo.
A pokud se někdo obává toho, že se neudrží a začne se při prdnutí nebo erekci smát, vyznívá jeho požadavek na sebekontrolu ostatních, kterou sám postrádá, trošku pokrytecky. ![]()
Mimochodem u žen je patrnější ztopoření bradavek a to jak u vzrušení, tak i u chladu (kde mužům se naopak penis scvrkává) a asi jen opravdu malá část mužů se nad tím pohoršuje.
@smurfka píše:
nechodím do společných saun..chodím do čistě ženské..nechce se mi dívat na pindoury..
kdyby se to stalo no tak co..je mi to fuk, možná kdyby čučel při tom na mě, bych byla i polichocena![]()
, ale v sauně se soustředím na sebe, takže nečučím po okolí..
Chodíš do Lázní? To se tam možná potkáváme, ale já koukám nenápadně, jsem bi.
@Mart81 píše:
Dobrá, to už zní rozumněji, když do toho netaháte velikost penisu, ale bavíme se čistě o erekci na veřejnosti.Je jasné, že erekce u muže je viditelnější, než zvlhnutí u ženy. Chápu i to, že to může být někomu nepříjemné takový pohled.
Co se týče sebekontroly nad erekcí, tak teď už je to o něco lepší (nebo horší, záleží jak to vezmete), ale v dospívání byl nástup erekce otázka vteřin, nečekaně a podnětem ani nemusely být okolní ženy. Stačilo mechanické tření, teplo, brnění, či k tomu došlo samovolně, prostě hormony a přetlak… Celkem chápu, že šestnáctiletému klukovi (psal sem), se to zkrátka občas stane. Mě v té době stál skoro furt - svým způsobem to bylo i fajn, bráno zpětně.
Souhlasím, že dospělý muž by už nad svou erekcí měl mít aspoň nějakou kontrolu a když už k ní u něj dojde, nevystavovat ji na veřejnosti na odiv. Na druhou stranu - stejnou součástí slušného chování podle mě je, že když už se někomu něco takového stane, třeba že u něj dojde k erekci, uprdne si, kýchne si… tak okolí mu to nedává sežrat, ani se nezačne nekontrolovaně chechtat, ale přejde to, jako by se nic nestalo.
A pokud se někdo obává toho, že se neudrží a začne se při prdnutí nebo erekci smát, vyznívá jeho požadavek na sebekontrolu ostatních, kterou sám postrádá, trošku pokrytecky.
Mimochodem u žen je patrnější ztopoření bradavek a to jak u vzrušení, tak i u chladu (kde mužům se naopak penis scvrkává) a asi jen opravdu malá část mužů se nad tím pohoršuje.
To je v pohodě. Když uslyším na veřejnosti hloupé názory, která tu prezentuje jedna diskutující, taky se začnu nahlas chcechtat a pak se I docela smát.
@Mango_Lassi píše:
To je v pohodě. Když uslyším na veřejnosti hloupé názory, která tu prezentuje jedna diskutující, taky se začnu nahlas chcechtat a pak se I docela smát.
No jo, jenže Ty bys všechny ty internety a počítače zakázala, když stejně ostatní jen otravují.
Měla by sem přijít @Mango_Lassi , ta by všechny ty erekce zakázala, stejně každého jenom obtěžují. A byl by klid.