Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nevím do sauny chodím celkem casto, ale nikdy jsem si toho nevsiml a nikdy se me to nestalo.. chdodim do spolecne… nevidel jsem nic.. myslim, ze se to deje opravdu vyjimecne ..
@zvědavejmoc píše:
Tak nevím do sauny chodím celkem casto, ale nikdy jsem si toho nevsiml a nikdy se me to nestalo.. chdodim do spolecne… nevidel jsem nic.. myslim, ze se to deje opravdu vyjimecne ..
A viděl jsi někdy nahou, zcela vyholenou ženu? ![]()
@Klopotkova I viděl… v tom nebyl problém… a i byl na nuda a říkám.. já jsem si toho nevšiml a ani se mě to nestalo…
@Anonymní píše:
Dobrý den, jak ženy nahlížíte na to, že se v sauně chlapovy postaví? Mě se totiž parkrát stalo. Byla jste svědkyní erekce v sauně (nebo na nudě)? Odpuzuje vás to, nebo se Vám to naopak líbí?Děkuji za odpovědi.
Do ženské sauny bych šla do společné nikdy…uz jen z těchto důvodu.
Některým příspěvkům vážně nerozumím. ![]()
Copak je to nějaká tragédie?
Co takhle prostě do cizích rozkroků nekoukat? Navíc, tohle se stane v kolika případech? V 1 z 1000? No nic…
@Uiii asi tak… tragédie to není… a i kdyby se člověk podíval o co jde.. chlap se poměří - řekne si chudák nebo pašák… a žena si řekne jej to jsem ráda, že mám doma pašáka ![]()
myslim, že člověk, kterej chodí do společné sauny tak nějak může očekávat, že se to stane a taky se podle toho (dospěle) chová. Takže nekouká nikomu až do krku a neposmívá se.
Ten (ta), které by to vadilo, ta by do takové sauny jednoduše nešla. Takže mladej, klidně jdi a neboj se. A když se ti to přihodí, tak si přehoď kus ručníku přes klín a tvař se jakože nic ![]()
Hlavně by si některé zdejší pohoršené dámy mohly uvědomit, že v 16ti letech sotva svoje tělo nějak super extra ovládáš. A co se zrovna tohohle týče, tak to nejde podle mě ovládnout často ani v mnohem pozdějším věku. Fakt si do sauny choď, jak je libo, od toho tam je… Jestli se bude někdo ofrňovat a šklebit, tak akorát uvidíš, že nedospěle se chová ten, kdo to dělá ![]()
Jednou jsem byl v sauně a naproti mě seděl kluk (ve stejném věku) asi jako zde dotazovaný. Sauna byla společná, ale brzy odpoledne takže nijak moc narváno tam nebylo. Zanedlouho přišli dvě kamarádky (tak okolo 35) a sedli si naproti němu. Kluk měl přes sebe prostěradlo, ale bylo vidět, že ho to nenechalo klidným. Když odcházel tak si toho všimli. Nezdálo se mi že by je to nějak pohorošovalo. Myslím si že je to přirozené.
@Daniel 123 5íkám nikdy se mě to nestalo, ale jak píšete.. žádný problém v tom úplně nevidím.. no bóže ![]()
@LaPaloma píše:
Mysli si o mojí kultuře co chceš. Ale v momentě, kdy je někdo obdařen PŘÍLIŠ MÁLO nebo nepřiměřeně MNOHO, tak se jedná o anomálii, kterou by dotyčný/dotyčná neměl veřejně ukazovat. Takovej to má držet v kalhotách. Už proto, že by mně z toho mohlo být nablitínebo k smíchu nebo celkově nepříjemně. …
A když je někdo příliš malý, vysoký nebo slepý, na vozíčku… tak by se na veřejnosti neměl vůbec ukazovat, aby vám nebo někomu jinému z takové anomálie nebylo na blití, k smíchu nebo celkově nepříjemně?
Víte, že se stejnou logikou, pokud je nějaký váš postoj nebo názor nezvyklý - anomálie, tak abyste ho neměla veřejně projevovat, aby z něj nebylo na blití, k smíchu nebo celkově nepříjemně ostatním? ![]()
Všechno hezky konformně, podle norem - od velikosti těla i penisu, až po názory. Co se vymyká, to schovat, zamknout, jen aby se někdo nepoblil nebo necítil celkově nepříjemně. ![]()
@Mart81 OK jdu se zahrabat
Nějak nejsem úplně dle evropských norem ![]()
@Mart81 píše:
A když je někdo příliš malý, vysoký nebo slepý, na vozíčku… tak by se na veřejnosti neměl vůbec ukazovat, aby vám nebo někomu jinému z takové anomálie nebylo na blití, k smíchu nebo celkově nepříjemně?Víte, že se stejnou logikou, pokud je nějaký váš postoj nebo názor nezvyklý - anomálie, tak abyste ho neměla veřejně projevovat, aby z něj nebylo na blití, k smíchu nebo celkově nepříjemně ostatním?
Všechno hezky konformně, podle norem - od velikosti těla i penisu, až po názory. Co se vymyká, to schovat, zamknout, jen aby se někdo nepoblil nebo necítil celkově nepříjemně.
Souhlasím. Já si myslím, že když je někdo hloupej, tak by to taky neměl veřejně prezentovat, bohužel se to děje furt.
@zvědavejmoc píše:
@Mart81 OK jdu se zahrabatNějak nejsem úplně dle evropských norem
ty máš hadici
@zvědavejmoc
Není třeba. Stačí se jen schovat, chodit kanálama, připadně papírový pytel na hlavu s dírkama na oči, případně nos. Ale zas ty dírky nedělat moc velký ani malý, jen v rámci norem.
![]()