Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Samozřejmě nejde nikdy zcela vyloučit nechtěnou erekci, ale ta by měla být v rámci možností ostatním očím skrytá (lze diskrétně zakrýt prostěradlem, změnit polohu, zakrýt rukama apod ) a měla by být rozhodně NECHTĚNÁ. Pokud to jinak nejde, měl by dotyčný saunu diskrétně opustit. Sám jsem měl z erekce obrovský strach, jsem hodně senzitivní a stačí mi málo. Pravdou ale je, že to prostředí v sauně je tak diskrétní, že skoro nic není vidět (pokud tedy člověk záměrně neciví, ale to tam pak nemá co dělat a bavíme se už o nějaké trestně právní rovině). Zvlášť když jsem se saunovanim začínal, občas se o mě lehké vzrušení pokoušelo, ale nikdy to nedospělo do plné erekce a nebyl problém tento počínající stav zažehnat a skrýt. Po několika minutách se navíc jakákoliv sexualita v hlavě zcela potlačí (a tím pádem i riziko nechtěné erekce) a člověk si plně užívá původní účel návštěvy. Nikdy jsem nezažil „provokující“ ženy a ani nevěřím, že by existovaly ženy, které by se chodily do sauny cíleně dívat na nahá mužská těla 😀. Proto doporučuji nechat erekci za dveřmi, eventuálně jí nevystavovat, prakticky 100% jsem si jistý, že na ní není ve standardní sauně nikdo zvědavý ![]()
Povrchních lidí je hodně, vždycky mě mile překvapí, když někdo není.
Založit vztah na fyzické kráse partnerky není šťastná volba, zas ale může být v klidu v té sauně