Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@czernobil píše: Více
Tal priznavam, ze zrovna nemusim spoecne skrinky..mame to v aqua a nejsem zvefava na nahate zadky okonich chlapu v ulicce. Zlaty bazen vedle plavecak, kde jsou satny oddelene.
@lilith1 píše: Více
Já mám raději společné šatny. Kdo se stydí tak má k dispozici kabinku na převlékání. Společné šatny jsou hlavně lepší pro rodiny s dětmi, protože dost často když se rozdělují věci na dámské a mužské tak skoro vždy jsme něco dali k tomu druhému pohlaví a potom výměna před bazénem a znovu do šatny byl opruz.
Jak jsem psal komentář na předchozí straně.
Nevěřím, že dospělý muž se neovládne a postaví se mu.
To jsou zase pohádky
@Justin Case píše: Více
Presne tak…jak vidim v saune nahou zenu, hned reknu Kasparku lehni! A je klid, hotové, vyřízené…akorat nikdy nevim jestli se vic stydim za kasparka nebo on za me…
Příspěvek upraven 22.11.24 v 14:01
@Justin Case píše: Více
No nechci ti kazit radost, ale já to třeba nedokážu
.
@Matt 02 píše: Více
Tak pokud nejsi zrovna v erotickém opojení, tak to zas není takový problém
. Představ si třeba Zemana v člunu na dovolené, jak ho táhnou za sebou dva borci z ochranky
@Lorre píše: Více
No mě to občas problémy působí, protože to je vidět. V erotickém opojení nejsem, přijde to úplně samo, vůbec to nemá spojitost s ničím sexuálním, stačí být nervózní třeba. Ale naštěstí jak to přijde, tak to odejde, ale pomůže jen čas, ne má mysl, to je bez efektu
.
Jakože jdeš a aniž bys myslel na cokoli sexuálního tak máš erekci? ![]()
@Lorre píše: Více
Jo. Dneska třeba ve vlaku a cokoli sexuálního bylo to poslední na co jsem myslel, jediné co jsem v hlavě řešil a co mě stresovalo byl čas, protože vlak měl zpoždění a já někde musel být včas.
Jo tak tos byl ty dneska mezi Běchovicema a Počernicema?
![]()
Ty jo to mit taky, tak sedim v praci permanentne tvrdej ![]()