Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, jak ženy nahlížíte na to, že se v sauně chlapovy postaví? Mě se totiž parkrát stalo. Byla jste svědkyní erekce v sauně (nebo na nudě)? Odpuzuje vás to, nebo se Vám to naopak líbí?Děkuji za odpovědi.
Tak lepší, než kdyby se cizímu postavil z pohledu na mého partnera:-)
No fuj…já jdu do sauny relaxovat a kdyby mě někdo očumoval a následně mu z toho stálo péro, tak zavolám obsluhu a budu to řešit. Navíc většinou se přece používá prostěradlo.
@jasnahvezda píše:
No fuj…já jdu do sauny relaxovat a kdyby mě někdo očumoval a následně mu z toho stálo péro, tak zavolám obsluhu a budu to řešit. Navíc většinou se přece používá prostěradlo.
Prostěradlo se především používá proto aby si s ním člověk vypodložil tělo a ne aby se v sauně do něj zahaloval. To pak tam nemusí chodit. Slouží k tomu aby pot nevsakovalo to dřevo včetně plosek nohou.
@jasnahvezda píše:
V tom případě doufám, že by vyvedli tebe. Prudérní a zaostalý člověk, který poukazuje na přirozené lidské reakce nemá ve společné sauně co dělat.
@zoidberg píše:
V tom případě doufám, že by vyvedli tebe. Prudérní a zaostalý člověk, který poukazuje na přirozené lidské reakce nemá ve společné sauně co dělat.
A co smích kvůli tomu, že pět chlapů, pět erekcí a
všichni podměreční ? Co kdybych tam dostala pubertální záchvat nekonečného smíchu? ![]()
Ještě, že do sauny nechodím. ![]()
@LaPaloma píše:
A co smích kvůli tomu, že pět chlapů, pět erekcí avšichni podměreční ? Co kdybych tam dostala pubertální záchvat nekonečného smíchu?
Ještě, že do sauny nechodím.
A co kdyby tam bylo 5 nadměrečných?
to bys jásala co? ![]()
@Anonymní píše:
A co kdyby tam bylo 5 nadměrečných?to bys jásala co?
Ne to by se také pubertálně smála..) bude to chtít ještě čas, snad to pomůže).
No ja nechapu tu logiku zen chodit do smisenych saun(nereknu nejaka privatni s partnerem) a pak se divit, ze je nekdo ocumuje a mozna se mu i postavi pero. Holt to riziko k tomu patri, to uz zase spada do tech 3,14covin typu „metoo“. ![]()
Kdyz tohle nechci „riskovat“ a je to neprijatelne, tak tam nechodim prece.
@LaPaloma píše:
A co smích kvůli tomu, že pět chlapů, pět erekcí avšichni podměreční ? Co kdybych tam dostala pubertální záchvat nekonečného smíchu?
Bůh nadělil každému dle svého uvážení. Takovým smíchem se vysmíváš bohu, budeš se smažit v ohni pekelném
A do té sauny začni chodit, ať si na to horko pomalu zvykáš ![]()
@LaPaloma píše:
Erekci vědomě neovlivníš(bohužel), stejně tak velikost penisu. Ale to, že je někdo takový křupan, že má potřebu vysmívat se něčemu neovlivnitelnému a přirozenému, je docela smutné a svědčí to o inteligenci a kultuře dotyčného ![]()
Já jsem bi, vždy mě vzrušovaly více nahé ženy než muži, proto se tam vzruším vždy, ale jen u žen, pipinám zdar. ![]()
@Michal1986 píše:
Erekci vědomě neovlivníš(bohužel), stejně tak velikost penisu. Ale to, že je někdo takový křupan, že má potřebu vysmívat se něčemu neovlivnitelnému a přirozenému, je docela smutné a svědčí to o inteligenci a kultuře dotyčného
Mysli si o mojí kultuře co chceš. Ale v momentě, kdy je někdo obdařen PŘÍLIŠ MÁLO nebo nepřiměřeně MNOHO, tak se jedná o anomálii, kterou by dotyčný/dotyčná neměl veřejně ukazovat. Takovej to má držet v kalhotách. Už proto, že by mně z toho mohlo být nablití
nebo k smíchu nebo celkově nepříjemně. Erekce nepatří do veřejného prostoru, je to k ukazování té, které se to týká, ta ať je z toho jak chce ohromená. On si přes něj v sauně může minimálně hodit ručník a kdo nehodí, tak to je ten KRUPAN a svědčí to o inteligenci dotyčného. Erekci malýho penisu pod ručníkem nebude vidět, takže to bude OK. Velkej chlap to bude muset zvládnout trochu komplikovaněji, ale může, když bude chtít.
Jak píšu - do sauny nechodím, ale kdyby se stalo, že tam bude třeba 5 mužů a 2-3 ženy, tak by se klidně mohly trochu bát. Dneska nevíš, kdo je rapl a násilník a jestli nepřišli spolu jako parta. Z hlediska ženy, která si jde do sauny odpočinout, se vidina ztopořených penisů bude líbit maximálně polovině z nich - a na těch to 100% poznáš.
![]()
Já jsem asi zvláštní, ale pokud by vyloženě nezíral a neměl nějaké oplzlé kecy, tak mě by to asi polichotilo
Lepší než kdyby s křikem utekl.
Ale to se naštěstí nedozvím. Chodím do sauny pouze doma a to pouze se svým mužem.
@LaPaloma píše:
Mysli si o mojí kultuře co chceš. Ale v momentě, kdy je někdo obdařen PŘÍLIŠ MÁLO nebo nepřiměřeně MNOHO, tak se jedná o anomálii, kterou by dotyčný/dotyčná neměl veřejně ukazovat. Takovej to má držet v kalhotách. Už proto, že by mně z toho mohlo být nablitínebo k smíchu nebo celkově nepříjemně. Erekce nepatří do veřejného prostoru, je to k ukazování té, které se to týká, ta ať je z toho jak chce ohromená. On si přes něj v sauně může minimálně hodit ručník a kdo nehodí, tak to je ten KRUPAN a svědčí to o inteligenci dotyčného. Erekci malýho penisu pod ručníkem nebude vidět, takže to bude OK. Velkej chlap to bude muset zvládnout trochu komplikovaněji, ale může, když bude chtít.Jak píšu - do sauny nechodím, ale kdyby se stalo, že tam bude třeba 5 mužů a 2-3 ženy, tak by se klidně mohly trochu bát. Dneska nevíš, kdo je rapl a násilník a jestli nepřišli spolu jako parta. Z hlediska ženy, která si jde do sauny odpočinout, se vidina ztopořených penisů bude líbit maximálně polovině z nich - a na těch to 100% poznáš.
![]()
![]()
Tak to bude opravdu chtít ještě čas na vyzrání..tedy pokud to bude mit vůbec šanci u této osoby. Ať má někdo malého nebo velkého ( erekci nebo bez erekce )..případně může být jinak handicapován ( zdrv.postižený ) tak by dle této osoby nesměl do sauny. K tomu není co dodat. Všem ostatním kteří to berou s nadhledem přeji nadále pozitivnější myšlení a hezký den.????
Nevadilo by mi to. Erekci chlap neovlivní. Pokud jde člověk do veřejné smíšené sauny, měl by s různými věcmi počítat.