Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na nuda pláž nechodím, do sauny zřídka.Ještě nikdy jsem tam u nikoho erekci neviděla. Chlapi to neovlivní, tak by mi to asi nevadilo. Jako by někomu vadilo, že někdo kýchne… Navíc v sauně by se mělo asi trochu počítat s tím, že je vidět celé nahé tělo.
@navy blue píše:
na nudapláž chodím a plnou erekci jsem tam neviděla ani jednou, výjimečně se tam mihne nějaký polostojací, ale to neřeší ani majitel, tak proč bych měla jáje teda pravda, že většinou buď plavu nebo si čtu, takže pindíky kontroluju pouze omezeně
Zamlada na Rujáně na pláži jsem se furt musel válet na břiše ![]()
Řek bych, že je to normální, ale nebudu s tím běhat kolem, podržím si ručník nebo tak.
@Tomimili píše:
Tak to bude opravdu chtít ještě čas na vyzrání..tedy pokud to bude mit vůbec šanci u této osoby. Ať má někdo malého nebo velkého ( erekci nebo bez erekce )..případně může být jinak handicapován ( zdrv.postižený ) tak by dle této osoby nesměl do sauny. K tomu není co dodat. Všem ostatním kteří to berou s nadhledem přeji nadále pozitivnější myšlení a hezký den.????
Ty máš asi erekci zapíchlou do mozku nebo co? Jen říkám, že když už to tak máte, že to neovládáte, tak to nemusíte dávat na odiv. Evidentně se bráníš i přehození ručníku, tak jsi u mně velká nula. To, co se děje s tělem duševně normálního chlapa by mělo být pod jeho kontrolou (nebo ručníkem).
Je to asi ta chutné, jako kdyby na váš ženské roztahovaly nohy co to jde nejvíc, abyste se pěkně podívali. Zrovna tak je na ní, jak se uvelebí.
@LaPaloma píše:
Ty máš asi erekci zapíchlou do mozku nebo co? Jen říkám, že když už to tak máte, že to neovládáte, tak to nemusíte dávat na odiv. Evidentně se bráníš i přehození ručníku, tak jsi u mně velká nula. To, co se děje s tělem duševně normálního chlapa by mělo být pod jeho kontrolou (nebo ručníkem).
Je to asi ta chutné, jako kdyby na váš ženské roztahovaly nohy co to jde nejvíc, abyste se pěkně podívali. Zrovna tak je na ní, jak se uvelebí.
Vy zensky jste stejne divny tvorove, aspon spousta z vas, ja uz chapu ty nasilniky a proc muzi maji ten pristup od prirody. Kdyby bylo rozmnozovani na zenach(teda mnozstvi sexu), tak vymrememe jako druh. Ale prave ti nasilnici, proste chytli zenskou, ohli a za 9 mesicu byl na svete prcek.
A vzhledem k te umrtnosti v davnych casech bylo treba tech prcku fakt hodne. ![]()
Chapu, ze by se hnusil hnusnej chlap s erekci, ale kazdy? ![]()
„Je to asi ta chutné, jako kdyby na váš ženské roztahovaly nohy co to jde nejvíc, abyste se pěkně podívali. Zrovna tak je na ní, jak se uvelebí.“ A tohle je ukazka naproste ignorace znalosti muzu. Prakticky zadny by s tim aspon u prumerne pekne zenske nemel problem. ![]()
@LaPaloma píše:
Já jsem vůbec nemluvil o sobě jen jsem na to napsal všeobecný názor a napsal nějaké vyjádření na to co jsi zde napsala že ti je z toho k blití a podobně. A opravdu osuška není od toho aby něco zahajovala ale má s ní v sauně vypodložit celé tělo aby se člověk nepotil do toho dřeva. A pokud už tam muž má erekci nebo stane se mu to ono to není tak obvykle ale stát se to může tak pokud sedí nedává to nějak na odiv nemá oči upřeně zapíchlé na ženu tak si myslím že Spousta žen a takové reakce tu byli to přejde s uspáním nebo to neřeší a jsou v klidu. A nikdy jsem neslyšel ani neviděl ať byl počet žen v sauně menší nebo větší že by některé měli strach nebo něco podobného nějak špatně komentovali. A ať už někdo vypadá lépe někdo Třeba ne Tak dobře ať má někdo něco většího nebo menšího tak o tom to saunování přece není. A to že jsem u tebe velká nula mě v rámci tvého tvrzení vůbec netrápí. Protože mi přijde divné když takto posuzuješ lidi aniž by si je znala nebo podle toho že napíši pár řádků které nikoho slovně ne uráželi A byli napsané čistě ve všeobecném duchu.
@Kfětoslava píše:
Nechodím do smíšených saun. A asi by mi to bylo jedno. A chlapovi se píše měkké i, to jen tak na okraj, to že má tvrdého, neznamená, že je potřeba tam tlačit Y
Stejně tak Květoslava se píše s v a ne f ![]()
@holessk píše:
Stejně tak Květoslava se píše s v a ne f
To je schválně, víš Uďo ![]()
@Anonymní píše:
A co kdyby tam bylo 5 nadměrečných?to bys jásala co?
Tak to.by stalo za to
Ovšem.pochybuju,že pět takových by bylo ve stejnou dobu na stejnem místě
Nechodím do sauny.
Kdyby se mě pak ten chlap nesnažil znásilnit, bylo by mi to asi celkem jedno ![]()
Pro toho kraba, co mě označil za prudérní: Kdežto šmírák, co očumuje baby a pak mu z toho stojí péro, ten tam má co dělat, viď? ![]()
@jasnahvezda píše:
Pro toho kraba, co mě označil za prudérní: Kdežto šmírák, co očumuje baby a pak mu z toho stojí péro, ten tam má co dělat, viď?
Ano má. Od toho má oči a proto je ve společné sauně ![]()
@jasnahvezda píše:
Pro toho kraba, co mě označil za prudérní: Kdežto šmírák, co očumuje baby a pak mu z toho stojí péro, ten tam má co dělat, viď?
třeba to chce propašovat domů ![]()