Erekce v sauně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21025
21.9.18 12:41

Lidi toho nadělaj kolem normální, biologický funkce. Zřejmě pozůstatek z prudérních dob.

Víte že válečný tanec Haka se původně tančil s erekcí? Logicky, když má válečník na to, aby dělal takový špumprnákle se stojícím pérem tak bude určitě v lepší kondici než jinej co má půl šestou, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.18 22:24

Náctilétý v sauně

Dobrý den, chtěl jsem se vás zeptat jak byste reagovali (ženy) na 16-ti letého kluka v sauně kterému občas nastane erekce nebo se jenom trochu zvětší objem a lehce stoupne.
Díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
14751
27.11.18 22:26
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěl jsem se vás zeptat jak byste reagovali (ženy) na 16-ti letého kluka v sauně kterému občas nastane erekce nebo se jenom trochu zvětší objem a lehce stoupne.
Díky za odpověď

Že by se měl doučit shodu podmětu s přísudkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.18 22:28

V sauně jsem párkrát byla a fakt jsem nekoukala chlapům mezi nohy :roll: Takže bych si toho nevšimla. Kdyby ano, asi by se mi znechutil a odešla bych.

• Citovat
  • Upravit
7205
27.11.18 22:30

Tyjo nevím,nebylo by mi z toho dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.11.18 22:45
@Anonymní píše:
Díky za odpověď

Pro mě je šestnáctiletý kluk dítě, takže bych mu mezi nohy ani nekoukala. Když už se to stane, co se dá dělat. Jestli ti to tam tak „svědčí“, choď jen do klučičí sauny, ne do smíšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
27.11.18 22:45

Moc si jinych lidi nevsimam a i kdyby, tak je mi to nejspis sumafuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.11.18 22:46

tak pokud by se tím nehonosil a neupozornoval na to (nějaké exhibicionistické číslo), dělala bych, že jsem si nevšimla a uhnula bych pohledem ;) Erekce, zvlášt u mladíků, je někdy dost spontánní a samotní jsou z ní (v takových situacích) rozpačití :think:
A pokud bych v sauně byla jediná žena, pomyslela bych si v duchu, že na tom ještě nejsem tak špatně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.11.18 22:47
@Prof. Farnsworth píše: Že by se měl doučit shodu podmětu s přísudkem?

Ale podmiňovací způsob mu jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.11.18 22:53

Nic bych nedělala, zřejmě bych si toho ani nevšimla a i kdyby všimla, bylo by mi to jedno.
16ti letí mladíčci mě nezajímají, koukám na starší muže a na ženy, protože jsem bisexuální.
A jinak, já v sauně též koukám nebo tam chodím se sexuální partnerkou v rámci sexuální předehry.

• Citovat
  • Upravit
1483
27.11.18 23:14

Byla jsem poprve ve smíšené sauně se svym novym pritelem a kdyz si omotaval ručník kolem pasu, tak jsem si vsimla, ze ma erekci a bylo to pro me naopak prijemne, byli jsme v tu chvili spolu sami. Jinak jsem vic chlapům mezi nohy vědomě nekoukala a kdyz jsem nahodou nějakýho zahlidla pri vstupu do bazénu, tak ani jednomu nestal.
A záchvat smichu si v sauně moc predstavit nedovedu, byla jsem rada, ze dycham :mrgreen:
Ale mozna je to o zvyku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.11.18 08:21
@Anonymní píše:
Kdyby si cizímu chlapovi že mě postavil, tak :poblion:

To by by byla tragedie kdyby se chlapovi postavil co? Konec sveta. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
28.11.18 08:58

Si ma pres sebe hodit prosteradlo, jako kazdej a ty neocumuj decka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.11.18 09:53

Takze pred vstupem do sauny umistit cedulku s napisem: Ztoporeni se na miste tresta. A taky malou gilotinku. Problem vyresen. :)

Příspěvek upraven 28.11.18 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
28.11.18 10:22

Do sauny by se měl nosit ručník nebo prosteradlo na ktere se sedne. Pokud by to u nějakého nastavalo, měl by to snad ucitit , překrýt se, nebo odejit dřív než bude v plné parádě. Příp . nohu přes nohu, prehodit pres sebe kousek rucniku. Stejně mi v sauně vadí kdyz tam chlapi sedi rozcapeni, i tak by pres klin mohli prehodit pruh latky. Obvzlášť pokud nabydou trochu na objemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí