Erekce v sauně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
178
8.12.21 08:44
@Anonymní píše:
Stalo se vám někdy, že jste náhodou potkali někoho známého opačného pohlaví v sauně/na nudapláži? Jaké byly reakce? :D

Pozdravím? :think:
Nevidím na tom nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.12.21 08:48
@Anonymní píše:
Stalo se vám někdy, že jste náhodou potkali někoho známého opačného pohlaví v sauně/na nudapláži? Jaké byly reakce? :D

V sauně jsem potkávala známé, neboť jsme se tam scházeli pravidelně. Nebyl nikdo úplně nahatý. A na nudapláž nechodím, nejčastěji jsme u nás u řeky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
9.12.21 13:05

Do sauny chodím rád buď sám nebo se ženou. Že by tam někdo někoho okukoval mě nepřijde to, že se člověk podívá to si myslím, že je normální a nikdo nikoho neřeší jak vypadá a když náhodou tedy chlapovi postaví tak žádná reakce nebývá max se zahalí.
Chodím do větších smíšených kde je na výběr z více saun a typů.
Osazenstvo 2/1 muži/ženy výjimečně 1/1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.10.22 21:48
@LaPaloma píše:
Nejsem příznivce toho, aby chlap, kterému to visí až ke kolenům, by se měl ukazovat třeba na pláži (viděno na koupališti na Lhotě, hnus, výslovně něco, co má být skryto). Od chlapa, co tam je extrémně malilinkatej, si myslím, že to je velmi neproziravé to zveřejnit.
Zrovna tak by obézní žena neměla nosit zařízlé elastické leginy, protože předpokládám, že široká veřejnost není zvědavá na detaily tvarování jejího bobra.
Nechápu, co s tím má společného slepec nebo mrzak. Ti si handicap schválně neudělali a obvykle nahotu na veřejnosti neukazují. A nemůžou vypadat jinak.
Zato exhibicionismus je záměr. Stejně drsný hodnocení mám směrem k mladým holkám, co neví, že jejich 100kg tělíčko není k sežrání a musíme se hromadně podívat, kolik zase přibrala a triko už to nepokryje. Řeč byla v tomhle vláknem hlavně o nahotě, pokud vím. Nehledě na to, že bych fakt chtěla vidět chlapa, co je dole podmiru a je spokojený vedle atraktivnejsich kousků. :mrgreen: :mrgreen: Myslím, že tohle zrovna je oblast, kterou si trošku chytrý kluk ohlidá. A měl by, protože už bys asi mohl tušit, že se s málem mnoho muziky nenadělá.

Sice je to několik let staré vlákno, ale já se nestydím. V normálu 4cm, když jsi zábavná, jsem skoro na 4 násobku…

A spíš jsou z toho nervózní ti, o kterých mluvíš, když si trochu oplácanej maník sedne v sauně mezi takový “přitažlivý” krasavce a nestydí se za sebe. :)

Ženský taky nikdo nesoudí, když jim jde každý prso na jinou stranu, že je mají jako placky, že maj horší kůži na zadku nebo stejneh, velký pysky jako zahradní salát nebo třeba hnědou kůži v oblasti trisel. Tak proč by měly ženy řešit můj penis a pohoršily se tím, že je takovej, jakej je. 🤷🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106001
31.10.22 22:51
@czernobil píše:
Sice je to několik let staré vlákno, ale já se nestydím. V normálu 4cm, když jsi zábavná, jsem skoro na 4 násobku…

A spíš jsou z toho nervózní ti, o kterých mluvíš, když si trochu oplácanej maník sedne v sauně mezi takový “přitažlivý” krasavce a nestydí se za sebe. :)

Ženský taky nikdo nesoudí, když jim jde každý prso na jinou stranu, že je mají jako placky, že maj horší kůži na zadku nebo stejneh, velký pysky jako zahradní salát nebo třeba hnědou kůži v oblasti trisel. Tak proč by měly ženy řešit můj penis a pohoršily se tím, že je takovej, jakej je. 🤷🏻

Hnědou kůži v oblasti třísel?
To vzniká jak?
Jinak souhlas, že kdo nemá co ukazovat, neměl by to vystavovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.11.22 03:38

Důvodů, ze kterých ztmavnou intimní partie, je celá řada. Jedná se nejčastěji o tyto:

stárnutí kůže, časté nošení těsného spodního prádla, časté používání chemických kosmetických prostředků (například deodorantů),
nadváha (tření stehen o sebe),
hormonální obtíže,
užívání některých léků, časté holení.

Já si myslím, že lidi s názorem “neměl by to vystavovat” jsou omezený, sauna je od uvolnění a nuda pláž o přirozenosti. Pokud někoho pohoršuje tělo druhého, asi má problém s tím svým a v takových místech se nebude cítit dobře, protože má svoje komplexy… 🤷🏻 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42366
1.11.22 04:56

Tak jsem si to přečetla a zírám 8o Opravdu někoho pohořsuje erekce, taková přirozená reakce mužů na nahotu? Příroda to tak zařídila, je mi fakt mužů skoro líto a děkuju bohu, že jsem žena a nemusím v těchto situacích rýt rýhy v písku nebo maskovat nenápadně textilií přirozenou reakci, abych náhodou někoho nepohoršila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
7.11.22 12:34
@Betty MacDonald píše:
Tak jsem si to přečetla a zírám 8o Opravdu někoho pohořsuje erekce, taková přirozená reakce mužů na nahotu? Příroda to tak zařídila, je mi fakt mužů skoro líto a děkuju bohu, že jsem žena a nemusím v těchto situacích rýt rýhy v písku nebo maskovat nenápadně textilií přirozenou reakci, abych náhodou někoho nepohoršila 8o

Stojí je to špatně, nestojí je to špatně:-D Máte pravdu, některé ženy vlastně neví co chtějí. Dle toho co ze života vím, tak si v průběhu dne taky vlhnete jak chcete, ale jelikož to není viditelné, tak to neřešíte. A v sauně se Vám to taky určitě může stát, si představte, že by Vás za vaše zvlhnutí někdo moralizoval, vždyť je to přirozené jak dýchání a tlukot srdce, prostě to ovlivnit nejde a basta:)

• Citovat
  • Upravit
13
15.11.22 19:14
@Betty MacDonald píše:
Tak jsem si to přečetla a zírám 8o Opravdu někoho pohořsuje erekce, taková přirozená reakce mužů na nahotu? Příroda to tak zařídila, je mi fakt mužů skoro líto a děkuju bohu, že jsem žena a nemusím v těchto situacích rýt rýhy v písku nebo maskovat nenápadně textilií přirozenou reakci, abych náhodou někoho nepohoršila 8o

No není úplně reakce na nahotu jako fyziologická reakce, teplo, prokrvení, uvolnění svalstva…
Nicméně občas se stane, dojde i k nějaké vzrušení, ale to je třeba výjimečně. Opravdu hodně výjimečně, protože během saunování se uvolňuje v mozku víc hormonů a tak.

Nicméně byli jsme včera v aquapalace s jedním našim klientem. Mají tam dokonce smíšené šatny a sprchy už při vstupu do aquaparku. Prevlékací kabinky zejména využívají muži, ženy se tam běžně svlékají a jdou do sprch nahaté a až pak si berou plavky. Stejně tak jako třeba v různých smíšených saunách. Spíše se vyvalují ženy než muži. Ale ten standardizovaný předsudek stále trvá. Chlapi chodí očumovat 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.7.23 02:10
@czernobil píše:
No není úplně reakce na nahotu jako fyziologická reakce, teplo, prokrvení, uvolnění svalstva…
Nicméně občas se stane, dojde i k nějaké vzrušení, ale to je třeba výjimečně. Opravdu hodně výjimečně, protože během saunování se uvolňuje v mozku víc hormonů a tak.

poslední dobou mám spíš problém s ledovými vědry. Chodím nyní do jedné nové sauny u práce a ledová vědra pokračují uličkou s perlickami a ledovou vodou, zakončeno ledovým bazenkem. Před bazenkem je potřeba sundat boty a vlejza se do nej zády, jako když děláš klik. Takže moje nudle tam trčí a nemůže se bránit. Jakmile se projeví reakce těla na šok, produkce serotoninu, dopaminu a testosteronu z nudle udělá páreček a zas všechny koukají. Nedávno se mi i jedna paní ptala před parou, proč si dávám tak ledové sprchy… nevím, máte zvláštní chování jako dámy. Malí čuráčci přitahují pozornost víc než velcí a něco Vás na tom bere… ale co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.7.23 02:38
@czernobil píše:
poslední dobou mám spíš problém s ledovými vědry. Chodím nyní do jedné nové sauny u práce a ledová vědra pokračují uličkou s perlickami a ledovou vodou, zakončeno ledovým bazenkem. Před bazenkem je potřeba sundat boty a vlejza se do nej zády, jako když děláš klik. Takže moje nudle tam trčí a nemůže se bránit. Jakmile se projeví reakce těla na šok, produkce serotoninu, dopaminu a testosteronu z nudle udělá páreček a zas všechny koukají. Nedávno se mi i jedna paní ptala před parou, proč si dávám tak ledové sprchy… nevím, máte zvláštní chování jako dámy. Malí čuráčci přitahují pozornost víc než velcí a něco Vás na tom bere… ale co?

To je opravdu zvláštní tvrzení.
Právě naopak. Je menší pravdědobnost, že si všimnu nijak nevýrazného penisu oproti opaku.
Přijde mi to logické. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
8.7.23 03:02
@Černá Madonna píše:
To je opravdu zvláštní tvrzení.
Právě naopak. Je menší pravdědobnost, že si všimnu nijak nevýrazného penisu oproti opaku.
Přijde mi to logické. ;)

Jenže když se já vzruším v sauně, tak už tam není žádné místo a není tam k hnutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.7.23 03:07
@Šaman90 píše:
Jenže když se já vzruším v sauně, tak už tam není žádné místo a není tam k hnutí :nevim:

Tak to máš potom blbý. Jestli jsou na tom ostatní podobně, tak se vás tam vejde opravdu minimum. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.11.24 15:24

Dobrý den, jak nahlížíte na to že se chlapovi v suaně postaví? Například nějakému mlaďasovi kterému je 18 a nemá zrovna malý? Líbí se to ženám ci nikolov a jak reragujete?

Diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4924
21.11.24 16:06

Nejsem žena a do sauny chodim docela často…jsem nadržený až to bolí, ale nikdy se mi nepostavil.

Korigovat svoje fantazie neumí asi jen dítě nebo retardovaný jedinec…takže dle mě ani není možné aby se dospělé osobě postavil v sauně :D a to jsem tam byl i v době kdy jsem neměl sex každých pár dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí