E-shop mi neposlal hračky

2089
18.12.20 16:45

Eshop mi neposlal hračky

Zdravím dámy, před měsícem jsem objednala dětskám hračky s velkým vánočním předstihem a ono ani měsíc po objednání nedorazily. Pořád jen psaly jak toho mají moc, jak se omlouvaji za spoždění.. ale už měsíc!! Vše co jsem objednala z jiných eshopu a později přišlo do 14 dnů a tohle nic. Při tom hračkárna se nachází pouze 55 km od mého bydliště. S hračkou jsem moc k vánocům počítala a ona už asi nepřijde.
Eshop má odpojeny telefon a na maily nikdo neodpovídá. Myslíte že tam mám zajet osobně a vyřešit to, nebo to rovnou nahlásit na policii? Jedná se o chytrahrackarna.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30308
18.12.20 16:48

Pokud tam máš cestu, můžeš se tam zkusit stavit, ale pochybuji, že tam někoho najdeš. Hračku jsi rovnou i platila? Pokud ne objednala bych jinde a jim pak zrušila objednávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
18.12.20 16:51

Ten web má docela děsivé recenze, stornoval bych objednávku a objednal jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.12.20 16:54

Tos mela zaplacene? Jestli ne, tak zrusit a neresit. Jestli jo, tak to budes muset z nich lamat zpatky no, ale promin, kdyz neco objednavam, tak si najdu recenze toho eshopu a zrovna tenhle je ma fakt hrozne, uz to by me odradilo tam cokoli objednavat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
18.12.20 16:55

Bohužel jsem platila hned. Nikdy se mi to nestalo, že by mi něco z eshopu nepřišlo. Cestu tam zrovna nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896

https://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/
Zkuste se spojit s dalšími a podat TO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Máš mrknout na recenze, zde jsou šílené. Pokud jsi neplatila, tak ouk bídy.. Jezdit je zbytečné, že je to bez reakce a odpojeny telefon o něčem svědčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
18.12.20 16:57

@korneli co jsem koukal tak jak na FB, tak na heuréce mají VELMI mnoho špatných recenzí. Evidentně nejsi v tom sama. Jako takto se fakt podnikání nedělá, je to ostuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.12.20 16:57

Prostě jenom nestíhají. Koupila bych jinde, protože děti a Vánoce a jim vrátila do 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
18.12.20 17:00

@Bubla Bůčková to není omluva! Je to amaterský přístup a neúcta k zákazníkovi. Jestli nestíhají, tak mají někoho přibrat a mít nachystanej omluvenej/vysvětlující email a ten 2× denně lidem jako odpověď poslat. To ti zabere maximálně minutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.12.20 17:00
@Kriss Tina píše:
Tos mela zaplacene? Jestli ne, tak zrusit a neresit. Jestli jo, tak to budes muset z nich lamat zpatky no, ale promin, kdyz neco objednavam, tak si najdu recenze toho eshopu a zrovna tenhle je ma fakt hrozne, uz to by me odradilo tam cokoli objednavat :nevim:

Tak paní tam kupovala začátkem listopadu a to tam ještě dle odkazu negativní hodnocení nebyla. Asi měli všechno skladem ale u dodavatele a posr.ali se z toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.12.20 17:01
@Cenarius píše:
@Bubla Bůčková to není omluva! Je to amaterský přístup a neúcta k zákazníkovi. Jestli nestíhají, tak mají někoho přibrat a mít nachystanej omluvenej/vysvětlující email a ten 2× denně lidem jako odpověď poslat. To ti zabere maximálně minutu.

To jo, to bez pochyb!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
18.12.20 17:08

@korneli Platila jsi kartou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3151
18.12.20 17:13

Hračky bych koupila jinde a s eshopem komunikovala. Pokud jsi platila kartou, tak je možnost získat peníze zpět, ale předpoklad je aktivní komunikace s eshopem a pak oslov svou banku. Návod najdi na netu (př. https://www.vasestiznosti.cz/…ere-neprislo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
18.12.20 17:31

Platila jsem převodem a eshop už 4 dny nekomunikuje. Poslední mail byl od nich, že balíček poslali na výdejní místo zasilkovny. Ale zasilkovna o balíčku neví.
Když jsem po nich chtěla kód nebo číslo balíčku, žádná odpověď od eshopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová