Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla jednou jen 0-1-0 a pak 1-0-1
Tehotna jsem byla když jsem měla vyšší davku, ale jestli to bylo tím ![]()
Dobrý den,
Prosím Vás dnes mi má MUDR nasadila v přirozeném cyklu 11dc estrofem 1-0-1, kvůli nízké sliznici, ve středu si mám píchnout Pregnyl a v pátek jdeme s manželem na inseminaci.
V mnoha diskuzích jsem se ale dočetla, že estrofem brání ovulaci? Máte s tím někdo zkušenosti? Nebo v kombinaci s Pregnylem to nevadí a ovulace proběhne v pořádku?
Děkuji Vám za vaše názory, hezký den ![]()
@Dagmar8 píše:
Dobrý den,
Prosím Vás dnes mi má MUDR nasadila v přirozeném cyklu 11dc estrofem 1-0-1, kvůli nízké sliznici, ve středu si mám píchnout Pregnyl a v pátek jdeme s manželem na inseminaci.
V mnoha diskuzích jsem se ale dočetla, že estrofem brání ovulaci? Máte s tím někdo zkušenosti? Nebo v kombinaci s Pregnylem to nevadí a ovulace proběhne v pořádku?
Děkuji Vám za vaše názory, hezký den
Estrofem jsem měla na růst děložní sliznice právě, aby bylo do čeho " zasadit" a ano brání ovulaci, aby se ti náhodou nespustila dříve, než je potřeba.
Tu injekci jmenovitě neznám, ale ta bude
právě na spuštění ovulace. Proto máš i přesný čas, kdy si ji máš píchnout. Já podstupovala KET tedy, ne inseminaci, ale Ket také s estrofem, to je podobné svým způsobem a dávkování jsem měla také jako ty.
Takže dle mého, vše v pořádku. Držím palce
![]()
Moc děkuji za uklidnění, vše jsem si vzala, jak jsem měla a za 14 dní uvidíme zda se zadaří
![]()
Cau holky,
Mate nekdo od zacatku cyklu pred KETem estrofem 2mg v davkovani 1-0-1? Narazila jsem spise na davkovani 3× denne, tak jestli toto bude dostatecne.
A povedlo se tehotenstvi?
Diky