ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
19.3.13 20:45

@Katka1311 malé děti malé starosti, velké děti velké starosti:-) a jak to berou, že jim chceš přivést sourozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.3.13 20:49

@Janyyy dcera je z toho nadšená ale syn to neví. No jo spadl by z lopaty. Teď je tady jen on když je dcera na intru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
19.3.13 20:50

@Katka1311 to se nedivim, že se bojíš :-( no ještě alespoň tři dny vydrž:-) a a budeš lovit duchy :hug: a příští týden tam budeš mít //!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.3.13 20:51
@smileXY píše:
@Katka1311 že? :mrgreen: jsme mudře říkali, že je to Péťa a Alenka, tak sama říkala, že to bude určitě holka, co je vepředu :lol:no a já jsem právě taky maniak, tak přemýšlím, že nakoupím zásobu a od 10 dpo budu denně testovat :think: Ale to říkám teď a jak to nakonec bude, teprve uvidím :D
Tak snad mě tu nakopnete pozitivníma testíkama a nebudu se toho vůůůůbec bát :pankac:

Jj mě to taky řekli v CAR jedno embryjko jsme měli taky napřed. A že to dělají holčičky. Takže mám v bříšku klučinu a holčičku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.3.13 20:52

@Janyyy můj první den na testování byl pátek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
19.3.13 20:54

@Katka1311 no uvidíš, že se i z kloučka stane chůva:-) a mladá bude trénovat o prázdninách:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.3.13 20:57

@Janyyy tak tomu věřím :D švagrová má 2 letou holčičku a krásně se dokáže postarat.Jen věřit že to výjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
19.3.13 21:00

@Katka1311 jeden den po et :-)? 2× syn 2 x dcera to by bylo vyrovnané u vás doma :kytka:

včera jsme měli jedno rychlejší, ale nevím které mi tam dali, ale říkali, že tam mám dva:-) tak se manžel směje, že to budou dva kluci:-)…tak jsem zvědavá:-) od seznámení meleme o tom, že budeme mít holčičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
19.3.13 21:01
@smileXY píše:
@Katka1311 že? :mrgreen: jsme mudře říkali, že je to Péťa a Alenka, tak sama říkala, že to bude určitě holka, co je vepředu :lol:no a já jsem právě taky maniak, tak přemýšlím, že nakoupím zásobu a od 10 dpo budu denně testovat :think: Ale to říkám teď a jak to nakonec bude, teprve uvidím :D
Tak snad mě tu nakopnete pozitivníma testíkama a nebudu se toho vůůůůbec bát :pankac:

to jsem taky hned po transferu testila, sledovala jak stin sili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
19.3.13 21:26

Holky a jak to máte s režimem po ET? Já po prvním ivf jenom ležela (měla jsem zrovna tu výhodu, že jsem přišla o práci, tak jsem mohla), ale mám dovolenou jenom ještě na zítra a od čtvrtka už jdu zase do rachoty :roll:

• Citovat
  • Upravit
10572
19.3.13 21:26

@Ali1988 ale hned nebylo nic vidět.
@Janyyy holky jsou fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.3.13 21:31
@smileXY píše:
Holky a jak to máte s režimem po ET? Já po prvním ivf jenom ležela (měla jsem zrovna tu výhodu, že jsem přišla o práci, tak jsem mohla), ale mám dovolenou jenom ještě na zítra a od čtvrtka už jdu zase do rachoty :roll:

Já po prvním ET ležela a bylo to k ničemu. Teď po ET jsem už druhý den byla na procházce a další den taky ale jen tady kolem. Jinak já taky od čtvrtku do práce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
19.3.13 21:37

@Katka1311 a chce se ti tam stejně jako mě, co? :lol: no já pořád doufám, že půjdu za chvilku na neschopenku a budu už doma pořád :P

• Citovat
  • Upravit
10572
19.3.13 21:39
@smileXY píše:
@Katka1311 a chce se ti tam stejně jako mě, co? :lol: no já pořád doufám, že půjdu za chvilku na neschopenku a budu už doma pořád :P

vůbec ne po třech týdnech co jsem byla doma :evil: Taky doufám, že to výjde a budu domáááá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
19.3.13 21:42

@Katka1311 tak já chodila do práce celou stimulku.. Je teda mazec, jak jsem to v práci tajila - brala jsem si půldne dovolené, chodila „k zubaři“ apod..
Tak budeme doufat, že se bobánkům bude dařit dobře a bude se jim u nás líbit :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex